tiistai 2. huhtikuuta 2013

H niin kuin huumaava huhtikuu

No nih, aika vaan rientää siivillä, joten en lupaa mitään - paitsi kuukausittaiset sanalistat. Tuolla toisella puolen tämä jo olikin aiemmin. Tehän tiiätte, mitä näillä voi tehdä tai olla tekemättä. Jos kuitenkin eksyit tänne jostain etkä tiedä mikä juttu tämä Tarina päivässä-haaste on, niin lukaise lisää täältä.


Omista kuulumisista sen verran, että sain pääsiäisen aikana juostua selkäni - no hyvä on, pakaran - istumakelvottomaksi. Selässä se kipu kuitenkin tuntuu, vaikka pakara onkin syyllinen juntturaan. Natsi otti hatkat jokunen viikko sitten ja mulla on menossa personal trainer 4.0. Kun aiempaa kutsuin natsiksi, niin uusi alkaa ehkä totella nimeä Tikru. Videon energia puhuu ainakin tämän nimityksen puolesta.

Nyt sattuu siihen malliin, että on mentävä. Sama ongelma kuin joulun alla myös. Kovasti deadlineja, muttei perä kestä riittävän pitkiä aikoja istumista. Höh!

12 kommenttia:

 1. Hetken jo pelkäsin, että joudun jatkossa keksimään ihan itse kaikki kirjoitusten aiheet, mutta täälläkään näitä taas on ;) Sinuakin on kaipailtu näillä areenoilla...
  Pikaista paranemista ja kiireiden tasoittumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei nyt sentään. Että ihan itse.
   Tämä on taas niitä hetkiä, kun muistaa, miksi venyttelemisestä ei saisi lintsata. Ei vakavaa, mutta kivuliasta toistaiseksi. Kiireet tasoittuu kesään mennessä ihan varmasti, kun opiskeluiden edistyminen jää pois ohjelmistosta. :)

   Poista
 2. Kiitos sanoista! Jatkan mukana, vaikka ensilukemalta ei oikein irronnut ajatuksia... ehkä se on ihan hyvä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jatkat. Ehkä joudutaan ulos omalta mukavuusalueelta. Se ei monesti ole huono juttu, vaikka epämukavalta alkuun tuntuukin. :)

   Poista
 3. Kovasti aion aktivoitua, kiinnostavia sanoja :) Muuttokuukausi aiheuttaa kiirusta, mutta enköhän poimi noista ainakin parhaat päältä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pyrin kovasti aktivoitumaan, mutta en uskalla luvata mitään. Muuttokuukausi sen sijaan kuulostaa tosi hyvältä syyltä poimia vain parhaat päältä. Niin ne unelmat toteutuu. :)

   Poista
 4. Hei Neo!
  Minäkin nappasin tuon sanalistasi ja yritän kirjoitella tässä kuussa joka päivä. Olen seurannut aiemmin muiden tekstejä ja se on tuntunut hauskalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Sari kun olet mukana. Tässä on haaste, jossa on sallittua sanoa yritän. Pakko ei ole. Muiden tekstien lukeminen tekee tästä jopa hauskempaa. :) Huoks. Kunpa vaan aika riittäisi.

   Poista
 5. Koitahan kestää sen pepasi kanssa ja onnea duunien suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepa, eiku selkä on onneksi jo parempi. Niinpä päätin hankkia hiukan flunssanpoikasta tähän. Tai en ole varma onko nyt alkava flunssa vai allergiat. Kiitos tsempityksistä. :)

   Poista
 6. Sarin blogista tänne löysin - vaikuttaa hauskalta - yritän :)

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...