perjantai 31. toukokuuta 2013

K niin kuin kepeä kesäkuu


Se olis sitten kesä. Sain vihdoin kepeän kesäkuun sanat julkaistuksi. Toistan ehkä itseäni, mutta en lupaa mitään omasta osallistumisestani. Tosin nyt ei ole syynä kiire vaan kiireen kokonaisvaltainen puuttuminen. Oli hiukan rankka viikko viime viikolla ja kohtasin kaksi henkisesti raskasta tapahtumaa. Nyt siis olen sairaslomalla, mutta keskittymiskyky aika lailla nolla.

14 kommenttia:

 1. Kommentoin tän blogin puolelle, kun tällä nimimerkillä liikun. Siis:

  Rankkoja juttuja. Varsinkin jälkimmäinen saattaa rassata henkisesti pitkään. Keräile itseäsi rauhassa ja kiva, ettet kuitenkaan ole kadonnut kokonaan. Toivottavasti läheisen teko oli vain avunhuuto ja nyt saa tarvitsemaansa apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki väylät kommentointiin käy.

   En mä mitään mihinkään katoa, vaikken jaksakaan juurikaan olla äänessä missään. Kaikki osapuolet saa ammattitaitoista apua. Viimeinen virkkeesi on mitä ilmeisimmin totuus tapahtuneesta.

   Poista
 2. (Siis hetkinen... ehditkö sä muuttaa tätä kirjoitusta sillä välin kun kommentoin vai vippaako mulla päässä? Tässä valossa edellinen kommenttini saattaa vaikuttaa ulkopuolisesta vähän oudolta, mutta menköön nyt. Kerta sen näköjään ehdit jo julkaistakin.)

  No mutta lähetän sulle jaksuhaleja! Semmoisia ihan oikeita eikä yhtään ironisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meillä vippaa molemmilla ja ulkopuoliset saa liittyä remmiin, jos haluavat. ;D

   Kiitos jaksuhaleista.

   Poista
 3. Jaksuhalit minultakin (ilman ironian häivää ilmaisua kohtaan). :) Toivon toipumista sinulle ja läheisillesi. Tarvitsette rutkasti voimia ja rohkeutta, joten niitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vois vetää herneet nenään tollasen kiellytyn sanan käyttämisestä. Eikös siitä ollut oikein joku hurja artikkelikin ihan Helsingin Sanomissa joskus?

   Kiitos. Jokainen ylimääräinen voimavara tulee käyttöön. Olen jopa oppinut ottamaan tsempityksiä vastaan ja tajunnut, että niistä oikeasti saa voimaa.

   Poista
 4. Tapahtumista toipumiseen pitään käyttää se aika, jonka se vaatii. Ei siihen varmaan muu auta. Siitä huolimatta, että varmaan muillakin kuin minulla on ikävä Neoa. Haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika auttaa. Joskus vaan toivoisi, että se aika kuluisi nopeammin. Jos se sitten auttaisikin nopeammin. :D
   Mä oon silti ihan sinut sen kanssa, etten tällä hetkellä ole täysin toimintakykyinen. Sekin aika tulee vielä.

   Poista
 5. Ihailen kovasti tapaasi ilmaista vaikeatkin asiat: pystyt kirjoittamaan rauhallisesti ja asiallisesti, vaikka varmasti kuohuu oikein kunnolla. Tulee sellainen tunne, että osaat myös käsitellä omat kuohumiset jollain tavalla kuitenkin niin, että pääset tolpillesi ennemmin kuin myöhemmin. Rispekt & toipumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ohari. Mä oon ok sen kanssa, etten ole ok. Ja tiedän nousevani täältä ennemmin tai myöhemmin. Mitä tohon kirjoittamiseen tulee, niin se on toisaalta ollut aina yksi mun keinoista terapoida itseäni ja toisaalta siinä on se hyöty, että julkiseksi lähteviä tekstejä saa rauhassa hioa pitkäänkin.

   Poista
 6. Koita levätä ja toivu rauhassa sillä ei me sua hylätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit asian ytimeen: koitan levätä.
   Hädässä ystävä tutaan vai miten se meni. Olen oppinut paljon ihmisistä viime viikkojen aikana. Tai ainakin sen, että toiset kestää enemmän toisten huolia kuin toiset.

   Poista
 7. Olen taas mukana kirjoittelemassa, kunhan vain ennätän koneelle. Ikävä kuulla, että elämässäsi on ollut raskaita hetkiä, mutta kunhan nyt lepäilet, niin kyllä se siitä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oot, kunhan ennätät.
   Ja kyllä, aika ja lepo tekee tehtävänsä aikanaan.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...