sunnuntai 25. toukokuuta 2014

H niin kuin hunningolla

Kuvituskuva. Kuvan miehet eivät liity tapaukseen.
Aivan aluksi kaikkien on tärkeää tietää, että inhoan Erinin vanha nainen hunningolla kappaletta. Eniten kappaleessa tökkii kohta "nelkytvuotta saman miehen lakanoissa". Erinin tapauksessa sen täytyy tarkoittaa entistä elämää!

Mutta takaisin juoneen.

Otin tietoisen riskin muuttaessani alueelle, josta on kävelymatka korkeakouluihin ja yliopistoihin. Yksi lääketieteellisen tiedekunnan rakennuksista näkyisi ikkunasta, jos ikkunat olisivat suotuisaan suuntaan. Ymmärsin asunnon vastaanottaessani, että täällä mahdollisesti asuu opiskelijoita. En vain ymmärtänyt, mitä kaikkea silmäni voivatkaan joutua todistamaan.

Satunnaisesti olen törmäillyt hississä salskeisiin nuoriin miehiin, jotka kantavat mukanaan milloin anatomian kirjoja ja milloin jotain muuta alan kirjallisuutta. Ne on myös oikein mukavia ja rupattelevaisia nuoria miehiä. Niiden kanssa hissimatkustaminen ei ole ollut vaivautunutta vaan oikein mukavaa. Jopa niin mukavaa, että välillä on tullut mieleen ehdottaa, josko ajettaisiin ylimääräinen kierros.

Tilanne on kuitenkin muuttunut, koska olen kesälomalla. Ilmojen valtiatar on ollut myös erittäin suopea. Se on tarjoillut sadetta, ukkosta, muka nelisenttisiä rakeita ja HELTEITÄ! Samaan aikaan kouluissa lukuvuosi vetelee viimeisiään, mikä on asettanut mut kiusalliseen tilanteeseen. Nyt ne nuoret, mukavat ja salskeat miehet ovat siirtyneet lukemaan tenttiin pihanurmikolle erittäin vähäpukeisina. Ai ku hyvää!

Vaan kun ei ole! Musta on erittäin kiusallista, että jään kerta toisensa jälkeen kiinni tuijottamisesta. Onneksi sentään useimmiten pelkästään itselleni. Jatkossa saatan intoutua käyttämään ainoastaan portaita, ettei vahingossa päädytä samaan aikaan hissiin. Siellä anatomian kirjoissa varmaan kerrotaan liki nelikymppisten eronneiden sinkkunaisten pään- ja kehonsisäisistä kuhinoista, kun ne näkee jotain silmilleen sopimatonta.

Tulis jo talvi ja voitais taas olla niin kuin ennen! Tai mä voisin. Tuskin niillä mitään ongelmaa on.

PS. Jos ikkunat ja parveke olisivat lääketieteellisen rakennuksen kannalta suotuisaan suuntaan, en olisi tässä tilanteessa.

8 kommenttia:

 1. Hyi hyi tuollainen naisten kiusaaminen! Tulisi heti talvi ja pakkanen, niin ei tarvitsisi pelätä nyrjäyttävänsä silmämuniansa taikka pyyhkiä kuolaa rinnuksilta ;-)

  Ymmärtääkseni teillekin on luvattu viilenevää. Viilennyt säkin samalla.

  Hilpeitä hissimatkoja toivotellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana, sä sen sanoit! Tämä silmämunien nyrjäyttäminen selittää mun silmäongelmat. Olen kuvitellut, että ilmassa on koivun ja heinän siitepölyä nyt liiaksi, koska antihistamiinitipat silmiin monta kertaa päivässä ei vaan poista kutinaa. Mut ne olikin ihan muita siitt...

   Kyllä kiitos, mullekin sopii vähän viileämpi välillä. Nyt on niin hot, hot, hot!

   Käytän portaita kunnes kesä on ohi. Sitten tuleekin hissiremontti. Silloin käytän ehkä liaania ja kuljen parvekkeen kautta. No ei, kyllä mä yritän kestää hissimatkat.

   Poista
 2. Ha ha haa...

  Malta vielä hetki. Kohta ne kirmaa kesälaitumille ja sinne, mistä ikinä ovat tulleetkin. (Itse paikallisena opiskelijana olen huomannut, että 99 % opiskelijoista ovat jostain muualta kotoisin kuin opiskelupaikkakunnaltaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen varaan mäkin olen laskenut, että ne katoaa johonkin. Ja sit syksyllä voidaan aloittaa taas alusta.

   Poista
  2. Mutta silloin tarvii jo villapaitoja...

   Poista
  3. No mut se olikin just se pointti... Villapaidoissa kaikki seksuaalisuus ja sukupuolijutut katoaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikä tee. Onhan ne tietty jo ainakin 16 v., mutta... :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...