perjantai 1. helmikuuta 2013

H niin kuin helmikuun haaste

Kyllä vain. Tarinatammikuu vaihtui hersyväksi helmikuuksi. Nimityksellä ei tietenkään ole mitään yhteyttä siihen, että tiedän itse tarvitsevani tässä vaiheessa vuotta hiukan tavallista suuremman annoksen positiivisuutta jaksaakseni lumien lähtöön. Nythän ne tulee ja menee miten tykkää. Ihan kuten haasteeseen osallistujatkin saa tehdä. Olisi kiva, jos jo tammikuussa mukana olleet jatkaisivat vielä helmikuussakin, mutta - ja vieläpä oikein painokas mutta - en halua siitä muodostuvan pakkoa kenellekään. Osallistumista se on yksikin aiheeseen sidottu kirjoitus kuukaudessa. Tai kerta viikossa. Ihan miten itse haluaa. Tiedän omalta osaltani sanoa jo nyt, että tahti ei tule olemaan päivittäinen, koska näköjään sitä muutakin elämää on ja pitää ollakin. En tule sitä joka kerta erikseen selittelemään, koska selittelyllä syyllistän vain itse itseäni ja samalla pilaan koko jutun keveyden.

Kiitos kun olit mukana tarinatammikuussa ja tervetuloa mukaan löysin rantein hersyvään helmikuuhun.


Aiheet tässä ja tietenkin myös tuolla Tarina päivässä -sivulla


24 kommenttia:

 1. Mukana! Minä yritän olla tällä kertaa hieman ahkerampi kirjoittaja, tammikuu jäi aika pahasti vajaaksi osaltani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Yritä vaan, mutta jos jää vajaaksi niin anna jäädä. :)

   Poista
 2. Ja mie olen niin onnellinen helmikuusta,sillä pimein aika on nyt takansa. Jiihaa!
  Tämän parempaa ei ovi olla. Minulle helmikuu on jo lupaus keväästä ja siitä,että valo voittaa.

  Minä kestin tammikuuntipahtamatta, vaikka ei ollut kyllä helppoa kokoaikaa,se on sanottava.

  Löysin rantein hersyvä helmikuu. Voiko olla tulematta hyvälle tuulelle?
  Ihana lista, hauskoja aiheita. Tuumaan.

  Ihastuttavaa viikonloppua, Neo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisuus, tai ainakin vähän valoisampi on hyvä. Mulla tulee vaan helmikuussa välillä sellainen epäusko, että ei se kesä koskaan tulekaan. Varsinkin, kun tulee näitä takapakkipäiviä. Mulle sopis sellanen kevyt pakkanen ja auringonpaiste, kunnes kevät/kesä on oikeasti valmis tulemaan.

   Kivaa kun selvisit. Eikä toisaalta pidä aina helppoa ollakaan, koska sitten ei voisi juhlia sitä, että selvisi.

   Hyvä jos siitä tulee hyvälle tuulelle. Minäkin tulin. Tuumailepa, josko siellä olisi joku sellainen, mihin tarttuisit.

   Mukavaa viikonloppua, vintti. :)

   Poista
 3. Aasinsiltoja edelleen luvassa - mukana ollaan!

  VastaaPoista
 4. Mukana kuin peräpukama!
  Vaikka en vieläkään lupaa jokapäiväistä tuotosta. Mutta tuo tammikuu jo osoitti, että tämä on hauskaa kun muistaa, että se ei ole velvollisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä tästä viimeisestä lauseesta. Aluksi se oli kivaa ilman sen muistamistakin, mutta ensimmäinen päivä, kun kirjoittaminen jäi, niin syyllisyys oli valtava. Sitten sen oppi ottamaan vain päivänä, jolloin ei osallistunut, koska ei velvollisuutta.

   Peräpukama ei kyllä kuulosta mitenkään mukavalta, mutta ilmeisesti se on kivaa, koska olet mukana. :)

   Poista
  2. No sehän on vain sanonta, joka mielestäni tarkoittaa juuri sitä, mitä pukama on. Kun sen kerran "saat", et mene minnekään ilman sitä. ;D

   Ja nyt mä täällä poden sitä angstia, että pitäisi tehdä pään aukaisu ja kirjoittaa JOTAIN tämän päivän sanaparista.

   Poista
  3. Sanontahan se. Eikä sitä ilman kyllä enää osaa. :D

   Äh, ei saa angstata. Ajattelin itse käväistä suihkussa. Josko sillä välin mielen täyttäisi superidea. Ja joo, kyllä se niin on, että ekaa sanaa hiukan angstaa, kun se on kerta kuukauden eka. Pitää saada jotain ulos.

   Poista
 5. Tämä teidän haaste-juttu on helkkarin hyvä sillä se on uskomatonta kuinka monta erilaista tarinaa yhdestä sanasta saa väännettyä. Kierrän aika monessa blogissa (no sinä ne tiedät) lukemassa näitä juttuja enkä ole velä kertaakaan huomannut mitään yhteneväisyyksiä. Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät. Luulen, että koska sinäkin olet mestari keksimään huikeita juttuja (eikun tottahan ne kuulemma on), niin saisit kyllä ujutettua itsesikin mukaan. ;)

   Kun ei ole liikaa ohjattu ja selitelty annettua sanaa, niin jokainen ymmärtää sen omalla tavallaan eikä siten kahta samanlaista juttua voi tullakaan. Se on musta just se rikkaus, mikä haasteen synnyttämiin teksteihin kuuluu. :)

   Poista
 6. Mukana ainakin kuun puoliväliin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot. MUT mitä kuun puolivälissä tapahtuu? Onko multa mennyt nyt joku tärkeä lämpimään matkustamispäivitys ohi vai mitä? Kerro. :)

   Poista
  2. Lähdetään reissuun, kauas pois, enkä viitsi sieltä varmaan päivitellä :P

   Poista
  3. Mulla alko soida päässä se "Lähdetään kauas pois, sinne mis on lämmin". En ole varma onko se hyvä vai huono. Mutta teidän reissu ainakin on. Hieno homma.

   Saat sä sieltäkin päivitellä, jos et millään malta pysyä poissa. Vaikka maltathan sä. ;)

   Poista
 7. Mä jään vielä miettimään asiaa. JOs tulee sellainen fiilis, että tekisi mieli kirjoittaa, mutta en keksi mitä, niin ties vaikka ottaisin vauhtia näistä aiheista. Nyt tuolla on ainakin muutama otsikko sellainen, joka houkuttaa kirjoittamaan. Ja joku taas on sellainen, että se houkuttaa ottamaan sitä valokuvaa. Kattellaan =). Mutta kiitos sinulle, kun olet vaivautunut haastamaan meitä mukaan, nämä ovat niin hauskoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti fiilispohjalta joko kuvan tai kirjoituksen kautta. Kieltämättä mullakin on siellä suosikkini. Toisaalta vaikka ihan itse noita sanoja rustailin kalenteriin, kun jotain tuli mieleen, niin ei ne kaikki saa muakaan hurraata huutamaan ja onnittelemaan itseä siitä, että keksin. :D

   Poista
 8. Mie oon siis mukana ja jotain jo tikistin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, lisäsinkin sut jo aiemmin sinne osallistujalistaan. Kiva että oot. Suihkun jälkeen käväisen lukemassakin, mitä on saatu aikaiseksi. Paitsi jos suihkussa tulee itselle hyvä idea niin kirjoitan omani ensin, etten kadota ajatusta.

   Poista
 9. Mukana! Mutta ehkä vähän pienemmällä intensiteetillä kuin tammikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet. Harmi, että sulla(kin) on oikea elämä, joka vaatii huomiota, sillä susta tuli oikein hyvä tarinoimaan. Pienempi intensiteetti on silti hyvä. Pakkohan sitä on joskus velvollisuuksiakin hoitaa. :)

   Poista
 10. Mukana, hieman jälkijunassa aloitan, mutta haitanneeko tuo. :)

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...