maanantai 25. helmikuuta 2013

M niin kuin mikä maa mikä valuutta?

Tai siis mikä päivä, mikä aihe. Ehkäpä en nyt kirjoita haasteeseen liittyen, kun muutenkin tuntuu olevan kortilla aika tämän blogin suhteen. Ja kerta nyt on sellai olo, että on pakko sanoa jotain, niin en kyllä tukahduta sitä jollain koukulla. Hups. Se tuli ihan vahingossa.

Siispä niihin asioihin.

Ekaksi. Raineri on lomalla. Siellä se lämpimillä mailla vetelee kaljaa ja ottaa aurinkoa. Kaljastahan mä en tykkää, mutta aurinko maistuis kyllä. Antoi kotitehtäväksi pudottaa sillä välin 4 kiloa. Siis jumankekka, kymmenessä päivässä ja mä vielä tartuin haasteeseen. Lauantaina kaikki näytti vielä menevän ihan putkeen, paino oli pudonnut 5 päivässä 2,2 kiloa. Tänään pudotus oli enää 1,2 kiloa enkä ole tehnyt mitään toisin kuin aikaisempina päivinä. Ja tiedoksi: olen syönyt ihan normaalisti, että älkäähän nyt huolestuko.
Ärsyttävää silti! Mä heitän hanskat naulaan ja haistatan sille pitkät, jos se kehtaa ruikuttaa. Se puoli kiloa viikossahan oli terveellinen vauhti laihtua, joten se nyt ainakin on mennyt. Aikaa tosin olis vielä 2 päivää, mutta ehkä ihme tapahtuu itsekseen ja voin sittenkin näyttää sille torstaina pitkää nenää. Eikös se lepokin kuitenkin ole tarpeen?
Ai niin, ja ne, jotka päätyvät tänne hakulauseella läskistä fitnesstähdeksi. Olette niin väärässä paikassa. Menkää pois!

Toiseksi, mulla on someähky. Se ei johdu teistä vaan minusta. Kun työkseen harjoittelee somea, alkaa oireilla. Oma blogi katselee syyttävästi ja hikikarpalot nousee pintaan. Olis pakko kirjoittaa jotain, mut mistä, mistä, mistä ja mitä, mitä, mitä. Niin ja muiden kuulumisiakin pitäisi käydä lukemassa tai putoan kartalta ihan tyystin. Syvä huokaus. Ehkäpä me tehdään nyt niin, että päätän olla ottamatta stressiä tästä blogista. Ilmoitan olevani lomalla bloggailusta seuraavat 2-3 viikkoa. Muiden blogien lukemista ei sitten lasketa lomaan kuuluvaksi, vaan loma on just siksi, että ehtisin edes lukea mitä mun tärkeille kuuluu. Tässä on tietenkin se vaara, että kun sanon näin, niin juttuja alkaa tulla mieleen vaikka millä mitalla. Mutta otan sen riskin.

Ja nyt mä painun nukkumaan, kun väsytin itseni taas pumpissa ja intervallijuoksupätkillä illalla.


14 kommenttia:

 1. Ne on nesteitä vaan, jotka sinne kroppaan kertyy, kun tolleen paino nousee. :)

  Hyvää lomaa, mutta emme pahastu, jos niitä juttuja alkaa ilmaantua jo aiemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nesteitä, nesteitä, mutta ne pilaa mun koston! :D

   Kiitos lomasta. Hyvä tietää, ettette hermostu mulle ihan kauheasti, jos keskeytän blogilomailun. :)

   Poista
 2. Ota (niin) rennosti (kuin nyt mahdollista) ja palaa aina kun siihen on aikaa ja inspiraatiota. Ilman paineita! Täällä me ollaan ja odotetaan sua. Ei siis sillä tavalla painostavasti aktiivisesti odotetaan vaa yoy know...

  Rainerille mä lähetin irvistyksen, missä ikinä onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoilen, tai siis en rentoile, mutta palaan kyllä varmasti. Yritän ainakin rentoilla. Oon mä kyllä jo tehnyt maaliskuulle jotain sanojakin, että ei tässä nyt ihan laakereilla ole levätty.

   Toivottavasti se irvistys pilasi sen loman. No ei! Näin muuten viime yönä unta, että kun menin torstaina treeneihin, niin siellä olikin joku ihan muu, jonka kanssa alettiin katsella uusia aikoja, kun hänen aikatauluun ei sopinut ne jo sovitut. Kun kysyin missä natsi on, niin se vaan totesi, että kyllähän sä tiedät ettei se tuu takasin. :/ Ois syytä tulla, vaikka tyhmis välillä onkin!

   Poista
  2. Hmm, mä vähän niin kuin jaoin sulle tunnustusta... mutta nappaa jos ehdit - ÄLÄ stressaa.

   Saadaanko me maaliskuullekin sanalista?!?

   Poista
  3. Kiitsa, kävin jo kurkkimassa mitä pitäis tehdä. Mutta nappaan sen sitten, kun siltä tuntuu. Hauska juttu kuitenkin, joten nappaan, ellei iske dementia.

   Tietty saatte. Pitäähän sitä nyt sanoja olla, joihin tarttua sitten kun lomailu loppuu. Tai tämä käänteinen psykologia alkaa toimia tehokkaasti ;)

   Poista
 3. Tee Eva Wahlströmit: päivää ennen kuin sulla on taas tapaaminen rainerin kanssa, kiedot itsesi tuorekelmuun ja menet saunaan (ei tarvitse olla mittari tapissa asti) muutamaksi tunniksi - intervallipätkiä ettet pökerry sinne. Evalta lähti yhden yön aikana vähän enemmän kuin nuo kaksi kiloa kun se pudotti matsia varten painoluokkaansa ja likalla ei tosiaankaa se rasvaprosentti päätä huimaa eli kyseessä oli pelkät nesteet. Näytät ja punnitutat itsesi, raineri tyytyväinen ja sinä Mäkkäriin. Win-Win -tilanne molemmin puolin ja elämä jatkuu. Pian se kaksi kiloa tulee mutta ei raineri sitä huomaa koska vaaka ei valehtele ja justhan sut punnittiin ;D Oikeesti, helppo homma eikä tarvitse stressata.

  Pidä rauhassa lomaa, ei sua unohdeta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nauraa*
   Ihan hyvä idea muuten, mutta pitää ottaa oma vaaka mukaan eikä mulla ole sellaista. Punnitukset tehdään kehonkoostumusmittarilla, joten saisin kuulla kunniani siitä, että olen kuiva ämmä ja huijasin. Ja niin, se vaatii todisteita joka viikko, joten ihan hirveästi ei pysty huijaamaan. Ehkä nielen vaan tappioni ja puolustaudun sillä, että se on ihan tyhmä, jos luulee voivansa saada nopean painonpudotuksen niin, että kaikki lähtis rasvasta. :D

   Kiva, kun ette unohda. Mä lomailen siis ja piipahtelen teidän blogeissa salaa tai sitten en niin salaa. <3

   Poista
 4. Hyvää lomaa :) Ja uutta sanalistaa jo odottelenkin kieli pitkällä. Jotenkin olen parissa kuukaudessa kehittänyt ruutinin, että aiheet tulevat täältä. Jos pitäisi kirjoittaa jotain IHAN omasta päästä, niin mitäköhän siitäkin tulisi?! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei siitä mitään tulis, omasta päästä kirjoittamisesta. Itsekin kuitenkin saan näihin niin suurta etäisyyttä, ettei ne tunnu edes tulevan omasta päästä. Mutta nyt mä meen jatkamaan sanalistan kuvaksi tekemistä. Illalla jo varmaan ainakin tuolla toisella puolen tirkisteltävän. :)

   Poista
 5. Someähky vieraillee meillä kaikilla joskus... itelläninkin tulee kohtauksia. Valitettavasti some kuuluu myös työnkuvaani, niin että pinnata voi vain omista someista. Kirja ja leffa on olleet oikein hyviä vaihtoehtoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kammottava tauti. Ja totta, tästä omasta someajasta se sitten on karsittava. Toisaalta en valita, koska kirjat ja leffa on oikein rentouttavia vaihtoehtoja, joihin ei tuu keskityttyä niin paljoa silloin, kun ei ole someähkyä.

   Poista
 6. Valitettavasti sitä on liikkeellä. Joskus ei vain pysty, vaikka kuinka voisi tehdä mielikin. Kun osaa ja pystyy myöntämään itselleen, että nyt riitti somea vähäksi aikaa, niin ehkä se jossakin vaiheessa rupeaa taas kelpaamaan. Niin toivon myös itseni kohdalla.

  Raineristasi en sano enää mitään muuta kuin että vain sadisti voi lähteä lomalle ja antaa lähtiessään kohtuullisen mahdottoman tehtävän kotiin jääville.

  Kermit on sitten söpö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras keino ei varmastikaan ole itsensä pakottaminen, joten otan suosiolla loman. Paljon on tosiaan kiinni siitä, että kun työaika on someilua niin omasta someilusta se on pois.

   Raineri on höpsö. Tietää kai, että itseni kanssa kilpaileminen on kivaa. Toki sitä jokaiselle ansaitun loman suo. :)

   Kermit on söpö ja kuvaa hyvin mielentilaa.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...