sunnuntai 10. helmikuuta 2013

V niin kuin verraton

Pakko käyttää hyväksi eilistä Tarina päivässä-haasteen aihetta, koska nämä kuvaan rakkaudella kerätyt hakusanat ovat ehdottoman verrattomia. Näinkö Google kuvailisi minua, jos saisi kirjoittaa profiilitekstin puolestani?


Olisin lisännyt kuvaan myös Ajatusmurusia blogin OTJAN maininnan siitä, että Neo on Nasan tutkimusohjelman mukaisesti myös Near Earth Object. Haluaisin uskoa, että se kuvaisi mua paljon enemmän kuin joku Hitlerin kylkiluu. Sen myönnän, että olen hänen aurinkoisen korkeutensa äiti.

21 kommenttia:

 1. xDxD Mistä ihmeestä toi Hilterin kylkiluu on tullut? Ei hyvänen aika sentään...

  Eliittikumppani sekä kuuma auto ja seksikäs mies on ilmeisesti MIK-projektin tuotoksia mutta tuo alimmainen on jonkun katkeroituneen..ilmeisesti. Tissit ja varsinkin TOP 5 ovat menneet ohi (mikäli olivat samassa haussa / jossain teksteistäsi.

  Aika värikästä joka tapauksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoastaan seksikäs mies haku omasta blogista tuotti tuloksia. Useampiakin eikä niissä kyllä kaikissa ole ruodittu maailman ihaninta ja kivaa. Hänellä ei tarvitse olla kuumaa autoa, kun en mä silleen autosta paljon iloa repis.

   Sitten mulla onkin omia teorioita vaan lopuista:

   Tiedän, että tissit löytyy työpaitapostauksesta ja TOP 5 jostain manuaalista viime kesältä. Kait?

   Hänen aurinkoinen tai joku muu korkeutensa tuli mainituksi 17-vuotis syntymäpäivänään.

   Eliittikumppani, roskaa näytöllä ja hitlerin kylkiluu tulee luultavasti muista blogeista ja mun blogi on ollut vain välietappi. Tuolla sivupalkissahan päivittyy sekä otsikot että pieni katkelma muiden blogeista. Ne on ehkä hetken olleet osa blogiani. Eliittikumppanista tiedän, että se on joku uusi deittipalvelu tms. ja Hitlerin kylkiluu on Pete Suhosen kirjoittama kirja. Eli kyllä näille yleensä ihan järkiselitykset löytyy, vaikkei omaksi tekstikseen tunnistaisikaan :D

   Poista
 2. Hip huraa!!! Bongasin NEO-proejktin jostain tiedeohjelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin bongattu. Neo on myös sairaala täällä Turussa. Mutta mä olin ensin, joten ne kurjat varasti mun nimen. :D

   Poista
 3. Hihii, kylkiluu!
  Seurasin aiemmin viikolla kotimaista pörssikauppaa ja -kursseja työjuttujen takia. NEO Industrial oli nousujohteinen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä NEO Industrial. Miksei sekin vois vaan olla edelleen neomarkka tai vaikka euro? :D

   Poista
 4. Nuo on ihania. Ja parempia kun mulla: kurkkasin just ja uusin oli pieru naurattaa. Oh shit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä keräillyt näitä pidemmän aikaa, sanan sillon toisen tällön, koska kaikkien aikojen top 10 bloggerin mukaan menee jotenkin näin:

   aakkostarinat 214
   aakkosblogi.blogspot.com 88
   parittomat 59
   nainen ei ole koskaan väärässä 47
   huuto 34
   rakkausprosentti 29
   aakkosblogi 27
   jesse joensuu vaimo 26
   enkeli elisa 24
   aakkos-tarinat 12

   ...ja on siis tylsä. Ne tietää ainakin melkein mitä hakee. :D

   Olisin silti huolissani, jos Hitlerin kylkiluuta olis useampi kuin yks.

   Poista
  2. ai joo, yksi usein toistuva on myös aakkostarinta, muttei ei top ten ainesta.

   Tarpeeksi väsyneenä pierut(kin) naurattaa. :D

   Poista
  3. Tuo nainen ei ole koskaan väärässä on kyllä hauska - eiku totta.

   (Pierut ei nautata yhtään, jos asuu sellaisen hyväkäytöksisen herran kanssa saman katon alla, että yhdeksään vuoteen ei voi pieraista toisen kuullen. Jessus sentään, joku raja herrasmieheydelläkin, eikö vaan?)

   Poista
  4. Mä oon ollu monesti väärässä, vaikka oon nainen. :0

   (Oho. Olikohan sillä kovinkin kipeä vatsa sen yhdeksän vuoden jälkeen?)

   Poista
  5. Mä en haluakaan tietää... ;-)

   Tuo eliittitreffityyppi on käynyt mullakin ja jesse joensuun vaimoa etsiskelevä Nollavaimolla kans.

   Mä oon opetellut sanomaan että saatan olla väärässäkin - paino sanalla saatan - mutta ehkä mä saatan tässäkin olla väärässä? (Nyt meni liian monimutkaiseksi omillekin aivoilleni. Täytyy painua pehkuihin, kuopus herää takuuvarmasti taas 6.15 huomenaamuna...)

   Poista
  6. Eliittikumppani on melko paljon haettu, jesse joensuun vaimoa etsitään täältä monesti, kuten myös tyttöystävää tai jotain muuta sen naista. Tiedän, että Nolliksellakin käy, kun se vähän ku varas sen ensin ja mun piti sit vaan letittää tukka. ;D

   Ton takia mä en tykkää kuopuksista, kun ne herää ihan liian aikasin. Saatan olla väärässä, etten tykkää. ;D

   Kauniita ja lepoa antavia unia. :)

   Poista
  7. Ei se herännyt vasta kun 6.30... mutta sekin oli tappavaa, kun olin koko yön tuskaisena pyörinyt sängyssä ja kuunnellut yskimistä molempien seinien takaa. Me kaikki ollaan kipeitä/toipilaita. Mälsää!

   Poista
  8. Jei, vartti lisää.

   Jos nyt ihan väkisin haluaisi kääntää kaikkien yhtä aikaa sairastamisen positiiviseksi, niin ainakin paranettekin suurin piirtein samoihin aikoihin. Paitsi jos altistus. :)

   Pikaista paranemista teille.

   Poista
 5. Mulla ei ole mitään noin mielenkiintoisia osumia. Pitää varmaan tsempata ja ruveta kirjoittamaan omituisempia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sittenkään ei kannata hakemalla hakea niitä osumia. Kyllä niitä alkaa sataa, kun blogissa on enemmän tekstiä. Ja oikeasti, mulla suurin osa noista osumista ei tule omista teksteistä vaan tuolta sivuplakista, jossa teidän otsikkonne vaihtuvat ahkerasti. -->

   Poista
 6. Huvikseni tsekkasin omat hakuni ja suosituin hitti on ollut fatoreksia. Toinen suosittu on ollut migreeni ja nenäverenvuoto. Terveys panee ihmiset etsimään tietoa, mutta ovatkohan olleet tyytyväisiä tulokseen :P

  Unisin terveisin iltavuorosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sullahan on potentiaalia aloittaa ihan oma terveysblogi. Mulla muuten on varmaan just se fatoreksia. Semmonen lievä muoto siitä.

   Unisia terveisiä täältäkin. Painiskelen itseni kanssa, että lähtisinkö salille virkistämään itseäni vaiko sittenkin vetäisin pikaiset päikkärit, koska fatoreksia enkä välttis tarvi liikuntaa. ;D

   Jaksuja sinne. :)

   Poista
 7. Hauskoja ja ihan älyttömiä muutama :D

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...