tiistai 28. helmikuuta 2012

D niin kuin duck

Lotta ehdotti demokratiaa, mä valitsin ankan. Mutta kyllä se silti hiukan liittyy meidän valtion hallintoon. Säästetään se demokratia sinne, kun mulla tulee todella painavaa sanottavaa siitä.

Amerikkalaiset on joskus päästäneet ilmoille ajatuksen, että
Jos se näyttää ankalta, kävelee kuin ankka ja ääntelee kuin ankka, se on ankka.
Se on ainoa lause, joka mulla tulee mieleen Arajärven ja tanskalaisten yhteistyössä järjestämästä kohusta. Tanskasta myönnettiin, että kuvien ottamisen välillä on 7 tai 8 minuuttia. Tarja taas sanoo, että tilanne aiheutti kotona muutakin kuin naurua. Tottakai aiheutti, harvan naisen mies pääsee oikein lööppeihin tuijottelemaan toisten tissejä. Vaikka kuvat olikin otettu pitkällä aikavälillä, niin tosiasioita ei voi kieltää. Arajärven katse oli hakeutunut prinsessan (vai mikä se nyt oli) poveen. Ja pysäytyskuvassa jopa pysyi siellä.

Mä en kuitenkaan ymmärrä, että miksi presidentin puoliso olisi sen kummallisempi kuin muutkaan ihmiset tai miehet. Miehet tykkää katsella daisareita. Ja vaikka kuinka yrittäisi itseään hillitä, niin kyllä mä ainakin huomaan jääväni tuijottamaan nähdessäni jotain silmiä hivelevän miellyttävää. Se on aivan luonnollista sekä miehille että naisille. Mun onneni on, että ketään ei kiinnosta valokuvata mun liian pitkiksi venyviä katseita väärään kohteeseen. Mä jään korkeintaan kiinni katseen kohteelle itselleen. Enkä mä oikein usko, että kukaan pahastuu ihailevista katseista. Etteks te muka koskaan jää kii edes itsellenne?

Tai no, jos mun tissejä luullaan silmiksi, niin kyllä pahastun.

4 kommenttia:

 1. Mäkin joskus jään vahingossa tuijottamaan jonkun naisen dekolteeta eikä se varsinaisesti kyllä tarkoita mitään. Ja mun mielestä siitä videostakaan nyt ei ihan satavarmasti pysty sanomaan mihin se Arajärvi oikeasti katsoo.
  Olihan se tanskalaisilta ihan hauska läppä, mutta ehkä se olisi pitänyt heti myöntää manipuloiduksi videoksi ennen kuin juttu paisuu ihmeellisiin mittasuhteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mäkin tuijotan vahingossa jonkun naisen dekolteeta tai jonkun miehen aataminomenaa ilman että se varsinaisesti tarkoittaa yhtään mitään. Erityisesti silloin kun tuijotan naista, se ei tarkoita yhtään mitään. Jos kohteena on mies, siinä saattaa olla kysymys siitä, että en vaan saa silmiäni irti. Mutta ei sekään välttämättä tarkoita varsinaisesti mitään.

   Kaivoin tänään kuvaa siitä katseesta. Enkä mä ole enää edes varma siitä oliko Arajärven silmät edes auki.

   Siitä ajatuksesta, että ihmiset jää tuijottamaan kiinnostavia kasvonpiirteitä, tiukkoja vatsalihaksia, piukeeta takamusta, upeita silmiä tai mitä nyt ikinä sitten sattuu huomaamaan, mä en kuitenkaan luovu. Enkä mä halua ajatella, että olen ainoa. :D

   Poista
 2. Joo, ei tässä ole muuta epätavallisen tökeröä kuin media, joka valitsi aiheen riepoteltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veela. Juurikin näin. Media tekee virhearvioita rahankiilto silmissään. Ja niin, kyllähän ne tanskalaiset olisi tosiaan voineet aikaisemmin aukaista sen leipäläpensä, jotta homma ei olisi karannut täysin käsistä.

   Satiirit on hauskoja kyllä, mutta ei ne saisi aiheuttaa kuitenkaan ongelmia kohteelle tai hänen läheisilleen. Mä kun luulen, että vielä tämän päivän istuva presidentti ja hänen puolisonsa ovat ihmisiä siinä missä kaikki muutkin. Samalla tavalla he suhtautuu tällaisiin asioihin ja saa aikaiseksi ihan normaaleja perheriitoja.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...