lauantai 11. helmikuuta 2012

J niin kuin J.P.K

Kuva: myfibrostory.wordpress.com
Vähän niin kuin lupasin toisaalla olla 21 päivää valittamatta. Siksi blogiin kirjoittaminen on aiheuttanut hiukan haastetta, kun vanha ystäväni J.P.K. - myös Herra Fibrona tunnettu, on täällä taas.

Minä ja herra Fibro on itse asiassa äärettömän terapeuttista luettavaa. Kaikki on niin tuttua, ja oikeastaan oma kipu on yhtäkkiä suhteutettavissa aikaisempaan vielä kammottavampaan kipuun. Eihän tänään nyt oikeastaan ole ollenkaan huono päivä. Kirja on lainassa kirjastosta, mutta lienee syytä hankkia ihan oma versio, johon voi palata, kun taas tuntuu, että herra Fibro on ottanut niskalenkin musta eikä päinvastoin.

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tämän kirjan minäkin ostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaan ostamaan oman.

   Tajusin äsken, että fibromyalgikoille ei ole tarjolla kovinkaan paljon vertaistukea. Joitain satunnaisia keskustelupalstoja netistä kyllä löytyy ja monenlaisia näkökulmia sairauteen itseensä ja siihen onko se ylipäätään olemassa oleva sairaus, mutta Eila oli täysin oikeassa, että koska hän ei löytänyt vertaistuki kirjaa tms., hän päätti kirjoittaa sen itse. :)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...