keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

F niin kuin flirtti

Kuka muistaa vielä Naisen oman kirjan? Sen, jossa kerrottiin menestyksekkäistä yhden yön jutuista. Nyt, kun vihdoin saan selailla parin kuukauden ajan kevyttä viihdelukemista, lainasin sen kirjastosta. Vitsikirjoja en olekaan lukenut sitten Kilon poliisin ja Ujon piimän. Luultavasti siitä syystä, että leimauduin sukulaisten keskuudessa ne joululahjaksi saatuani toivottoman huumorintajuttomaksi ja alkoivat antaa mulle parempia lahjoja.

Mulla on pieni pelko, että tulette vielä kuulemaan selailustani enemmänkin. Tänään kuitenkin keskitytään flirttailun jaloon taitoon. Oikeastaan tämä luku sopisi paremmin miehille kirjoitettuun kirjaan, koska tiedetäänhän me, että on miehiä, jotka eivät erota flirttailua lääppimisestä. Ja sitten on tietenkin vielä ne liian ujot tai kohteliaat miehet, jotka uskaltavat avata suunsa vain sellaisille naisille, jotka on tuntenut jo vuosikausia. Tosin kirjoittajilla on hyvä syy opettaa naisia flirttailemaan. Jos jää odottelemaan miesten flirttailua ja vielä toivoo yhden flirttailijoista olevan Se Oikea, saattaa odottavan aika käydä todella pitkäksi.

***

Meillä on valittavana kaksi vaihtoehtoista tapaa: katsekontaktimenetelmä ja carmen-menetelmä.

Katsekontaktimenetelmä

Katsekontaktimenetelmä on varmasti kaikille jo niin tuttu, etten sitä sen enempää lähde avaamaan. Ensin katsotaan, sitten ei katsotakaan, taas katsotaan. Niin ymmärsittehän, että katsotaan miestä silmiin eikä esimerkiksi kiiltäviin kengänkärkiin. Tärkeintä on kuitenkin muistaa punastua tahallaan, jotta mies luulee sinun olevan tarpeeksi ujo uskaltaakseen lähestyä sinua. Sinä et siis lähesty miestä, katsot vain!

Carmen-menetelmä

Carmen-menetelmä kuulostaa jo tosi hienolta. Kampaajana Carmenista tuli ensi alkuun mieleen vain paljon puhutut Carmen-rullat, jotka jokainen itseään kunnioittava nainen omisti tietyssä elämänsä vaiheessa. Nyt siis puhuttiinkin Georges Bizet'n Carmen nimisestä oopperasta, jossa Carmen heittää tulevan rakastajansa päälle akasiankukan.

En tiedä, oletteko te muut huomanneet saman kuin minä, mutta Suomessa on hirmu vähän saatavilla akasiankukkia. Siksi meidän on varmasti kehitettävä jotain muuta sellaista, jonka voi ilman suuria vahinkoja heittää toisen päälle. Oikeastaan, jos valitset tämän menetelmän, niin pidä huoli, ettei heittämäsi esine putoa vain Hänen huomaamattaan herran jalkojen juureen. Kuvittele, kuinka typerältä näytät kontatessasi etsimässä heittämääsi tavaraa. Kannattaisiko ehkä sittenkin panostaa perinteisempiin menetelmiin?

Oppaan mukaan on tärkeää, että heittämäsi tavara on salaperäinen ja henkilökohtainen. Kirjoittajat kehottavat askartelemaan paperikukkasia, jotka toimitetaan suoraan miehen nenän alle ja poistutaan paikalta. Mikä tahansa muukin asia käy, mutta esimerkiksi tupakka-aski tai kotiavaimesi ovat ehdoton nou nou.

***
Mun täytyy nyt sanoa, että Carmen-menetelmä vaikuttaa niin riskialttiilta konttaamismahdollisuuksineen, että jatkossakin käytän vain silmiäni ja taitoani punastua tarvittaessa. Enhän mä nyt oikeasti ole ujo tai nolo.10 kommenttia:

 1. Mulla on sellainen fyysinen puute, että en punastu. En sitten millään. Ilmankos katsekontaktimenetelmä ei usein tuotakaan tulosta.

  Siis Naisen oma kirja ja Carmen-rullat... Tulipas taas googlattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pahus, se on kyllä vakava puute. Huomaisikohan kukaan, jos vienosti nipistelisit kasvojasi keinopunastuksen aikaansaamiseksi katsekontaktien välillä.

   Google varmaankin jo auttoi selvittämään olennaisimmat.

   Poista
  2. Joo, auttoi. :)

   Täytyykin kokeilla tota nipistelyä. :D

   Poista
  3. Niinhän ne sanoo, että sodassa ja rakkaudessa on kaikki keinot sallittuja. Nyt vaan kokeilemaan uusia niksejä. :)

   Poista
 2. Hahaa, sama juttu, en punastu, joten miten voi punastua tahallaan????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulehan nyt. Se on pelkästään harjoituksenpuutetta, ellei osaa punastua tahallaan.

   Suosittelen myös sulle kasvojen nipistelyä punan aikaansaamiseksi. Vaihtoehtoisina tapoina voi käyttää irtoposkipunaa, jonka saa nopeasti heitettyä kasvoilleen suoraan purnukasta tai asettumista sopivaan punaiseen valoon. ;D

   Poista
 3. Minä raasu taas punastelen aina ja joka paikassa, flirttasin tai en. En kyllä muuten osaa flirtata kuin katseella ja hymyllä. Sitten yleensä jo pääsee juttelemaan, eikä tarvitse mitään joutavia kurtiseerauspelejä pelata. Tai siis... minä en pidä sellaisesta "antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa"-pelistä. Joko olen kiinnostunut tai sitten en ole, turhaan en ryhdy flirttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut tekeväni sitä huomaamattani. Tai siis mua on syytetty siitä, että annan ymmärtää, mutten ymmärrä antaa, vaikken ole edes tiennyt antaneeni ymmärtää. Öh, oliko selvästi sanottu? Mitä?

   Mun mielestä flirtti on flirttiä eikä sitä pitäisi kenenkään ottaa kovin vakavasti. Ellei se sitten toistu yhden ja saman ihmisen kohdalla yhä uudelleen ja uudelleen. Silloin saattaa olla jo ihan oikeasti kiinnostusta ymmärtää jopa antaa.

   Toki tajuan, ettei kaikki vaan jaksa pelailla mitään pelejä. Musta vaan välillä tuntuu, että flirtti on totaalisen väärin ymmärretty laji.

   Poista
  2. Varmaan on väärinymmärretty koko flirttaamisen ajatus. Itse kun ei ymmärrä lain, että miksi pitäisi, jos ei ole kiinnostunut. Nykyään siis en flirttaa, olen vain kohtelias ja kiva. Siis miehille. Naisille koitan aina olla kohtelias ja kiva. Sitten jos joku on ilkeä, en ole kumpaakaan. :-D

   Mielenkiintoinen ajatus sinänsä, pitäsköön joskus kokeilla ihan vaan huvikseen? (Kaikkea sitä kipupäissään miettiikin, kun ei voi nukkua.)

   Poista
  3. Siksi pitäisi, kun ihminen on homo ludens eikä sitä sisäistä lasta itsessään saisi kadottaa. En tietenkään tarkoita, että olemalla kohtelias ja kiva, et olisikaan enää yhtään leikkisä. Viimeksi mainitussa tilanteessa ei kenenkään enää tarvitse olla kumpaakaan. :D

   Kunpa jo menisi pois paha kipuilu, kun ei sitä nyt ihan pakosti ole kokeiltava. Se toimii kyllä, mutta sitten saattaa tosiaan tulla eteen sellainen ikävä tilanne, että sulle kiukutellaan siitä, että annoit ymmärtää syyttä suotta, kun kiinnostus ei riitä pidemmälle kuin kevyeen jutusteluun. ;D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...