keskiviikko 12. syyskuuta 2012

E niin kuin eläimelliset elämänohjeet

En ole koiraihminen, kuten joskus taisi jo tullakin selväksi. En myöskään tykkää koiraihmisistä, jos ne ajattelee kissanaisista, kuten Suomipopin Taavi. Nyt on kuitenkin niin, että sain koiraihmiseltä kortin, jonka otsikon mukaan hän on oppinut kaiken, mitä hänen tarvitsee tietää elämästä, koiraltaan. Näin ollen mun on myönnettävä, että koirat ovat ehkä sittenkin ihan fiksuja eläimiä, sillä yhdeksänkohtaiset elämänohjeet menivät näin:

 • Kun tuijotat tarpeeksi pitkään jotakin, saat lopulta haluamasi.
 • Älä pissaa ystäväsi kengille.
 • Ole varovainen kielenkäytössä.
 • Jätä aikataulussasi aina tilaa kunnon nokosille.
 • Tervehdi aina ihmisiä ystävällisesti.
 • Katso silmiin, kun tervehdit.
 • Kun olet tehnyt jotain väärää, ota rohkeasti vastuu teoistasi.
 • Älä hauku ystävääsi.
 • Kun menet ulos, muista varata aina aikaa ruusujen nuuhkimiseen.
Mun mielestä näillä pärjää kuka tahansa melko pitkälle. Ehkä koirat ja koiraihmisetkin on sittenkin ihan hyviä tyyppejä. Noudatatko sinä näitä ohjeita jo elämässäsi?

Lähde: gloriapinkerdogtraining.com6 kommenttia:

 1. Yritän.
  Nii ja koirasta viellä: Tuut vaikka kuin myöhää ja vaik millasses kunnos himaas, tulee koiruus vastaa ilosena ja riemuu täynnä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän kissatkin tulee aina iloisena vastaan, kun kotiutuu ajasta ja kunnosta riippumatta. Haukkua ne ei kyllä osaa ja joskus jompi kumpi on erehtynyt pissaamaan ystävän kenkäänkin. Tosin epäilen, että se koirakin on erehtynyt niin tekemään, koska se on ohjeeksi päätynyt :D

   Poista
 2. Eivät kyllä kaikki koirat noudata noita ohjeita. Enkä minäkään, mutta silti elämä kantaa. Nokkauniin en usko, koska ne vievät yöunet ja kaikkia ihmisiä en edes tervehdi, saatikka katso silmiin. :-D

  Sen toisen netissä kiertävän jutun mukaan kaiken tarpeellisen oppii jo lastentarhassa. Sielläkin taidetaan puhua jotain päiväunista sekä keksien ja maidon kaikkivoipaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokkaunet on taitolaji. Vain sopivan pituiset ja sopivaan aikaan nautitut päikkärit eivät vie seuraavan yön unia.

   Pyrin tervehtimään ihmisiä ystävällisesti ja katsomaan silmiin, mutta on niitäkin, joille en niin tee. Tosin joskus mietin, että miksi vauvat ja lapset kommunikoi keskenään aina, mutta aikuiset laittaa näkymättömät silmälaput ja teeskentelee, ettei ole olemassa?

   Olen iloinen, että ystäväni oli teettänyt ihan oikean kortin näille elämänohjeille perhekuvan kera, vaikka epäilemättä ohjeet olivat poimittu netistä. Kuinka hienoa on saada ihan oikea kortti näiden sähköisten sijaan? Ihan uskomatonta, että joku tekee niin vielä tänä päivänä.

   Poista
 3. Muuten ihan kivat ohjeet, mutta en kyllä tunne yhtä ainutta koiraa, joka olisi varovainen kielenkäytössään. Ensinhän ne nuolevat oman perseensä ja seuraavaksi jonkun (kunhan ei minun) kasvot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iyh. Koirat on sittenkin kamalia, elleivät noudata just tota ohjetta. :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...