torstai 13. syyskuuta 2012

K niin kuin kotikoomikko

Olen tänään ollut vähällä repeillä nauruun jopa kesken luennon. Joka kerta kun olen muistanut aamuisen keskustelun teinineidin kanssa, niin on ollut lähellä tapahtua. Nyt onneksi enää hymyilyttää vinosti.

Aamulla heräsin kuudelta siihen, että jälkikasvu metelöi jotain. Kun nousin katsomaan mistä oli kysymys, neiti ilmoitti olevansa lähdössä seitsemältä alkavaan spinningiin. Miten meidän unikeko voi olla menossa siihen aikaan yhtään mihinkään? Tai miten siinä ikinä kävi niin, että suustani pääsi seuraavanlainen lausahdus: "Oota, mä tuun kanssa." Siis oikeasti kuuden jälkeen aamulla tämä ei todellakaan ole tavallista meidän perheessä. Toivottavasti tästä ei tule tapaa.

Ai se naurukohtaus? Kun tultiin kotiin ja laittauduin valmiiksi luennolle, niin tyttönen höpötteli mulle niitä näitä. Yhtäkkiä hän muisti, että hänellä on huomenna treenit rainerin kanssa ja sanoi:

Hikoilla saa, mutta haittaakse jos kuolaa?

Olin illalla esitellyt heidät toisilleen, kun käväistiin yhdessä jumpalla. Ilmeisesti raineri miellytti teinitytön(kin) silmää.

Kuva epärehellisin keinoin varastettu
ystävän fb-seinältä.


5 kommenttia:

 1. Tunnistan kuvasta armaan näkötornimme. Onneksi se sentään on sen verran haasteellisen matkan päässä, ettei tule sitä munkkia ihan joka päivä syötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä teiltä päin olevalta kaverilta se on just varastettu. Ethän se ollut sinä?

   Voi munkki päivässä toki alkaa nutturaa kiristämäänkin. Riippuu vähän.

   Poista
 2. Munkkii syödes saa kuolata, nii ja vissii ku silmää joku oikee miellyttää.

  Fideo tarttis saaha, ku äiti ja teini kuolaa vierekkäin... ;DDD

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...