perjantai 21. syyskuuta 2012

T niin kuin tunneselitykset


"Mieheni on muutenkin vähän 'pöljä', paremman sanan puutteessa, jotkut voisivat nimittää häntä vähän juntiksi."

Mies ei siis osaa kysyttäessä antaa naistaan tyydyttäviä vastauksia siitä, miksi rakastaa. Tuleeko sullakin sama mieleen kuin mulla?

En ainakaan osaisi nimetä yhtään syytä, miksi rakastaisin ihmistä, joka nimittelisi minua pöljäksi tai juntiksi. Olisi kovin vaikeaa rakastaa ihmistä, joka arvostaa sinua ainakin yhtä paljon kuin tiskialtaan reunalla märkänä lojuvaa tiskirättiä.

Tunnustan kyllä, että olen huono antamaan järkiselityksiä rakkauden tunteilleni. Mä vaan rakastan. Varsinkin silloin saattaisi tulla totaalijumi, jos syitä tivaamalla tivattaisiin ja mielestäni hyvät syyt teilattaisiin mitäänsanomattomina latteuksina. Voisin kuvitella, että tunne olisi vähän samanlainen kuin noksulaisilla uuden weepee kasin julkkaritilaisuuden jälkeen. Hei, se on edelleen ennen kaikkea puhelin! Mitä te oikein odotitte, popcornkonetta? (Wikipedia: Puhelin on tietoliikenteeseen käytettävä laite, joka on suunniteltu siirtämään puhetta pitkiä matkoja.)

Mua kiinnostaisi tietää, että kuinka taitava sinä olet selittämään ja analysoimaan rakkautesi tai jonkin muun tunteesi puhki? Mä en nimittäin taida ensinnäkään haluta ja toisekseen en edes varmaan osaisi. Ja mun käy todella sääliksi edellä mainittua pöljää.

6 kommenttia:

 1. Nimimerkkinä tanjuliini kertoo myös paljon =D
  Mies on mun mielestä antanut hyvän vastauksen, outoa ettei riitä. Mutta tanjuliini, siinä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mikään ei riitä...
   Ehkä tanjuliini on saanut mallin jostain romanttisesta roskakirjallisuudesta. Niissä naiskirjailija on monesti asettanut miehen suuhun ehkä jopa äärettömän imeliä rakkaudentunnustuksia. Ehkä hän nyt toivoo, että mies olisi lukenut samat kirjat.
   Joo, tanjuliini. :D

   Poista
 2. Minusta rakkautta ei tarvitse selittää. Se vain on. Tai ei. :)

  VastaaPoista
 3. Voi taivas. Olen aina ihmetellyt näitä kyselijöitä. Jo pelkästään se, että kysyy, kertoo mielestäni nii isosta epävarmuudesta, että kannataisi harkita jotain toimenpiteitä...
  Joko parisuhteessa tai itsessään.

  En mäkään osaisi antaa mitään järkevää vstausta, jos Mies multa tommosta kyselis.. Sanoisin, että mutku vaan rakastan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti toi epävarmuus. Uskoisin, että se kuitenkin kumpuaa aina itsestä. Parisuhteessa voi toki olla ongelmia, mutta se ongelma ei ole kuitenkaan se, ettei toinen osannut kertoa syitä rakkaudelleen. Sehän on siinä, eikö se riitä. Ja sittenhän on olemassa niitä ihmisiä, jotka elää toisen kautta ja uskoo, että toinen ihminen on se onnen salaisuus. Kuinka sitten voi olla onnellinen, jos toinen antaakin odotettua laimeampia syitä, kun halusi olla jotain erityisen ihmeellistä?

   Mutku niin, mäkin vaan rakastaisin... Usein mun rakkaus sitä paitsi näkyy enemmän teoissa kuin sanoissa.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...