keskiviikko 28. marraskuuta 2012

P niin kuin pikkujoulut

Tiina muistutteli omassa majassaan pikkujouluista. Olen junalippua ja tonttulakkia vaille jo menossa. VR ja Google Maps pelaavat yhteen aikataulullisesti, koska juna Turusta on perillä Tampereella (ainakin toivoa sopii) klo 17:47 ja sovittuun ravintolaan kävelee Google Mapsin mukaan asemalta 12 minuuttia. Olen siis jopa minuutin etuajassa. 

Sitä mä oikeastaan aloin kyselemään, jotta onko Turun suunnalta muita tonttuilijoita? Nukahdan junaan väistämättä joka kerta, niin olisi kiva, jos joku muistaisi repäistä tukasta Tampereella. Ja jos mua ei siis kuulu sinne, niin olen jo kaukana ja edelleen unessa.

12 kommenttia:

 1. Kuka nyt Turusta pois haluaisi?!?

  Joka tapauksessa ihan mahtavan hauskaa pikkujoulua. Ja ehkä se rinssi onkin Tampereella? Voi miten jännää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan käymään pitää mennä. Omalle tyynylle kuitenkin aion painaa pääni eikä se johdu siitä, että otan sen tyynyni mukaan.

   Ei mun rinssi voi Tampereella olla. Toivottavasti ei vaan just sillon käy ovikelloa soittelemassa, kun en kerta ole kotona. Tai jos käy, niin istuu sitten portailla odottamassa rimpsenssaansa.

   Poista
  2. Rimpsalla olevaa rimpsessaansa? Tottakai se odottaa!

   Poista
  3. Sitä just. Rinssi ymmärtää, että rimpsenssa rimpsaileekin välillä. Ja saa parisuhteessa paniikkikohtauksia. Tulee se takaisin, kun on ensin käynyt ottamassa lisähappea. ;)

   Ja rimprenssa ymmärtää, jos se ei jääkään odottelemaan vaan tulee soittelemaan ovikelloa uudelleen. En ehkä haluaisi kuitenkaan, että rinssillä puutuu takamus kovilla ja kylmillä portailla.

   Poista
 2. Tuo tulomatkahan toimii kuin junavessa, mutta oletko paluuta ajatellut? Tampereelta kun ei niin vaan Turkuun matkusteta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan mä sitä ajatellut. Koska en ota tyynyäni mukaan, niin mikään ei estä mua kotiutumasta jo saman vuorokauden puolella. Päätä tuskin ehdin painaa tyynyyn saman vuorokauden puolella, mutta ainakin mulla on katsekontakti siihen rauhoittamassa mieltäni. Ai miten niin mulla on tyynyongelma?

   Sitä paitsi mun raineri on ilmeisesti paljon tylympi kuin sun. Ei se antanut lupaa ottaa kahta tynnyrillistä, paitsi jos ne ovat vesitynnyreitä. Oletan siis, että ravintolasta ei tarvitse kontata asemalla, ja ehdin junaan. ;)

   Poista
  2. Eli Tampereelta pääsee vielä illalla takaisin Turkuun? Whoa! Aina se ei ole niin selvää.

   Meillä on siis oikeasti vähän vitsi se, miten vähän junia kulkee Tampereen ja Turun välillä, jos vertaa Tampere-Helsinki-liikenteeseen. Ehkä sille reitille ei vaan ole kysyntää. :D

   Poista
  3. Pääsee kyllä, mutta ei niillä vuoroilla voi sentään retostella. Hätätilassa pitää mennä tsadin kautta. :D

   Poista
  4. Minustahan olisi pitänyt mennä matkatoimistoon töihin. Ihan uteliaisuuttani googlailin viimeinen Turun-junan: 22.15. Siinä ei ehdi juhlimaan kuin nelisen tuntia ja kotonakin olisit saman vuorokauden puolella. Helsingin kautta menemällä saisit juhlia tunnin pitempään. Tosin Helsingin päässä olisi sitten vähän pitempi rupeama rautatiesasemalla, bussilla pääsisi varmaan paremmin.

   Poista
  5. Juhliminen jää tosiaan kohtuu lyhyeksi, mutta ei se minua haittaa. En ole sellaista juhlijatyyppiä kuitenkaan. Mä olen menossa sinne ensisijaisesti siitä syystä, että haluan nähdä muita bloggareita.

   Taidan kyllä tulla ihan suoraan Turkuun vaan, kun se on kustannustehokkaampaakin. :)

   Poista
 3. Hauskaa pikkujoulun viettoa ja muistahan olla kiltisti tai täytyy ostaa Aamulehden irtonumero ja katsoa missä olet riehunut sillä siitä varmasti uutisoidaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eihän sitä kai ole muita tapoja viettää pikkujoulua kuin kiltisti. Mutta jos en pääse tyynyni luo yöksi, niin siitä kirjoitetaan varmasti kaikissa valtakunnan päälehdissä. ;D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...