maanantai 13. elokuuta 2012

S niin kuin sukupuolitesti

Kerta Termostaattori, Tiina ja Zepakin, niin tietty minäkin.

Transtukipisteen sukupuolitesti sanoo, että olen sukupuolineutraali nainen.


Testi osoitti vääräksi luuloni, että saattaisin olla mies. En ole. Kyllä minä olen nainen, ainakin ripauksen verran. Pukeudun mekkoihin ja korkokenkiin, meikkaan, laitan hiukseni, mutta testin mukaan en tuo sukupuoltani esille. Niin no, voihan miehetkin tehdä halutessaan kaiken tuon.

Ei testi silti erehtynyt mitenkään. Enhän edelleenkään ymmärrä, miksi kaikki maailman asiat pitäisi nähdä sukupuoliarvotettuna. Miksei me vaan muka voitaisi olla... ihmisiä?

Niin ja haluanhan mä olla kaikkien kaveri. Ainakin melkein.

14 kommenttia:

 1. No mitäs hittiä, olenko mä muka ainut selkeästi naisnainen? Enkä mä edes oikeasti ole mitenkään erityisen heikko ja avuton, kuten stereotyyppinen nainen, vaan ihan normaali. Teidän muiden tuloksista vaan tulee sellainen olo, kuin olisin joku kummajainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että naisnaiset alkavat olla uhanalainen laji, koska en ole muita kaltaisiasi löytänyt. :D

   Muistaakseni tein saman testin joitain vuosia sitten. Silloin olin androgyyni, joten on hyvin mahdollista, että me muut ei vain olla vielä yhtä pitkälle kehittyneitä naisia kuin sinä. ;D

   Poista
 2. Ja mie olin, Neo,kutakuinkin kaltaisesi. Miehekkyyspisteitä lieni muutama miinusmerkkinen enemmän.
  Mutta mie olen mieltä, jotta riippuu ihan, mihin kuukautiskierron aikana tuohon vastaan- niin tulos on ihan erilainen. Pitäisikin tehdä otanta!
  Miulla siis ainakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti olen vintti sitä mieltä, että tämän teorian kestävyys on testattava. Tosin täytyy sanoa, että itse kuvittelen olevani melko samanlainen riippumatta siitä, mikä kierron vaihe on menossa. Sekin selviäisi, kun tekisi testin päivittäin koko kierron ajan. ;D

   Poista
  2. Tulos voi vaihtua yhden yön aikanakin. ;) Tein testin eilen illalla pari lasillista sangriaa nauttineena ja sain oikein naiselliset pisteet, ei yhtään miespistettä. Kun sitten päivällä - vain teetä ja kansalaisluottamusta nauttineena - tein testin uudelleen, olinkin jo taas androgyyni, niin kuin vuosia sitten. Naispisteet olivat lisääntyneet ja miespisteitäkin oli ropissut jonkin verran.

   Poista
  3. Tulos on siis riippuvainen myös juodun juoman laadusta. Tutkimuksen aikana saa nauttia vain vettä. Niin ja tietenkin kansalaisluottamusta. ;)

   Poista
  4. Kun vaan saisi aikaiseksi tuon,että testin tekisi pitkällä aikajanalla. Juuri tuon nousukkeen aikana muuten, kahden lasin viiniä jälkeen tulos olisi juuri-kuten Celia sanoi. Tunnustan heti. Ja arkipäivänä,työn lomassa- kahvitauolla, ihan erilainen :)
   Voi tätä!

   Poista
  5. Olen siis ainoa, joka on tehnyt testin alun alkaenkin parin vesilasillisen jälkeen. Voi tietenkin olla, että työpaikalla vallitsevat rooliodotuksetkin vääristävät tulosta. Tutkimusolosuhteita ei koskaan voi ottaa liian vakavasti. :D

   Poista
  6. Minulle nämä pari laimeaa sangrialasillista (yksi osa punaviiniä, yksi osa appelsiinimehua, yksi osa Sprite'a litran kannussa) on enemmän poikkeus kuin sääntö, yksi kolmesta kerrasta. Uskon siis olevani androgyyni normaalioloissa = selvinpäin. ;)

   Poista
  7. Voitaisiin me ehkä vaihtaa vesi sangriaan, koska en oikeasti tahdo uskoa, että lähes mitätön määrä alkoholia vaikuttaisi sukupuoli-identiteettiin. Mutta luultavasti sitä vastailee muutenkin hiukan fiilispohjalta tilanteesta riippuen, joten se on kovin horjuvainen tuo sukupuoli-identiteetti.;D

   Poista
 3. Testissä -28 naispistettä ja 10 miespistettä: "Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. " Yhyy, mitä vikaa on siinä, että on miesmäinen?

  Täytyy ottaa testi uusiksi sangrian kanssa. Ehkä kyseessä oli mittausvirhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi ei nyt ole ying ja yang kohdillaan.

   Ai, että mitäkö vikaa siinä on, että on miesmäinen? Saattaa olla parempi, etten kahvin voimalla kommentoi. Ehkä se vika oli tasapainossa, ei maskuliinisuudessa.

   Sangria varmasti auttaa asiaan.

   Poista
  2. Jospa unohditkin merkitä itsesi mieheksi, Kun tänään lähdin.

   Omaa tulostani vielä mietin ja tulin siihen tulokseen, ettei pidä unohtaa myöskään mahdollista ahdistusmomenttia, eli alkusyytä, miksi yleensä sangrian maistelu juolahti mieleeni. ;)

   Poista
  3. Mikä, mitä, häh? Joskus ahdistusta voi hoitaa menestyksekkäästi pienellä maistelulla, joskus sillä voi vain siirtää ahdistusta hetkeksi eteenpäin. Mutta voidaanko siis päätellä, että kerran naisellisuuspisteet nousee humaltuessa, niin naiset on onnellisempia ja se on siksi tavoiteltava sukupuoli-identiteetti? ;D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...