torstai 2. elokuuta 2012

V niin kuin vinkki

Me ollaan melkein salaa kaikilta puuhailtu sellaista hyvää juttua. Vintti sen aloitti haikailemalla menneisiin aikoihin ja blogistanian yhteisöllisyyteen. Muistattehan te muutkin blogistanian muinaisjäännökset, köh siis jalokivet esimerkiksi millaisia Ihanat naiset oli. Ja sitten me muut (Herkku, Marika, Mymskä , niin ja tietysti minä, mutta tehän olette jo täällä) innostuttiin ideasta niin, että tänään se on vihdoin ilmestynyt - ensimmäinen tumma paahto by Vintti.

Tulkaahan kahvitauolle meidän kanssa. Tulkaa jo!

4 kommenttia:

 1. En osaa edes oikein kuvailla, miltä tuntuu tulla vuosien tauon jälkeen takaisin ja parin päivän sisällä siitä syntyy vielä tämä! Ihan huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me (huomaatko, että puhun kaikkien puolesta, koska uskon muidenkin ajattelevan samoin) ainakin ollaan iloisia, että kaivauduit esiin pitkästä aikaa. Ja siitäkin ollaan iloisia, että pistit tosissasi tuulemaan ja blogi oli valmis aloitettavaksi ihan hetkessä, kun ilmaannuit mukaan. Siitä tulee jotain ihan huikeaa!

   Poista
  2. Ja mie olen vaan niin samaa mieltä. Terkuin tyyppi, joka tietää-ettei tässä elämässä mikään ole sattumaa.
   Nih.

   Poista
  3. Kaikki tapahtuu AINA tietystä syystä. Komppaa.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...