keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

K niin kuin kaunis


Samantha Brick kirjoitti Daily Mail -lehteen jutun siitä, kuinka vaikeaa hänellä on, koska on kaunis. Jos mä nyt menisin sanomaan, että kuvat hänestä eivät saaneet aikaan mussa mitään WOW-elämystä (paitsi että mä haluan samanlaisen peilin kuin hänellä) tai että en tuntisi tarvetta tuhlata häneen jäätäviä katseita, niin sekin tulkittaisiin kateudeksi. No, en siis sano. Kunhan nyt heittelin ilmaan teoreettisia mahdollisuuksia omista ajatuksistani.

En mä väitä, etteikö olisi kiva, kun tuntematon lähettelee litroittain shampanjaa. Junalippukin olisi kiva saada seuraava maksaa tyylisesti. Mutta ei siitä nyt sentään kateellinen tarvitse olla. Mitä enemmän maksajalla on alkoholia veressään, sitä enemmän on myös shampanjaa tarjolla. Alkoholihan tunnetusti kaunistaa ainakin aamuun asti. Junaliput mä tilaan kuitenkin netistä, joten siihen pitäisi jo saada sellainen kotona olan takana kiikkuva maksaja.

Tarina osoittaa mulle pitkälti sen, että kaunis ei ehkä ihan aina ymmärrä, milloin kannattaisi pitää ajatukset omanaan.4 kommenttia:

 1. :D
  Voi *elvetti ! Kauhee myötähäpeä iski.

  VastaaPoista
 2. Joo, siis minunkaan mielestäni kyseinen nainen ei ole kasvoistaan mitenkään erityisen kaunis. Muuten varmasti oikein timmi pakkaus.
  Mutta ehkä miehet sekoaa saman tien, kun jollain on blondit kiehkurat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen siis oikealla tiellä miesten kynimisessä. Enää pitää muistaa olla suoristelematta luonnollista lainetta ja alkaa hiukan vielä lisäämään kiehkuraa, niin jopas tuli elämästä edullista :D

   Niin no. En sano vieläkään, että nainen olisi jotenkin erityisen luotaantyöntäväkään (paitsi luonteeltaan), mutta edelleen toivoisin tietäväni, mistä hän peilinsä ostaa. Mun silmiin hän näyttää aikast tavalliselta ihan kokonaisuutena. Eli luulen, että naiset eivät ole kateellisia hänen ulkonäöstään vaan enemmänkin paha silmä johtuu siitä, että toinen on niin täynnä itseään.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...