lauantai 7. huhtikuuta 2012

I niin kuin ihastuminen

Nainen, kai sä tiedät, ettei ihastuminen ole totta? Se on aivojen ihan oma keino saattaa sut nesteeseen.

Ihastuminen tapahtuu alle viidessä sekunnissa. Ennen kuin hitaampi on ehtinyt tervehtiä, toinen on jo täysin in löööv. Viidessä minuutissa munasarjatkin on saaneet viestin, että nyt olis kuuma kolli lähettyvillä. Kymmenen minuutin sisään aivot sylkee vielä hiukan hormoneja peliin. Oksitosiiniryöppy valmistelee sut elämäsi koetukseen. (Ilmankos sitä pumpattiin muhun synnytyssairaalassakin?)

Lohduttavaa on, että vuoden päästä sä et enää muista, mitä koskaan edes näit siinä tyypissä. Armollista. ;)


Samojen asioiden vihaaminen yhdistää paljon
tehokkaammin kuin jotkut...
hormonit!


Ihastumisesta päästään sujuvasti siihen, että mun lemppari Bilebändiehdokas The Jags tarvii tänään paljon ääniä. Jos sulla ei ole mitään suuria intohimoja siitä kuka on kingi, niin voit yhtä hyvin klikata tästä nyt heti ja antaa äänesi The Jagsille Facebookissa. Joo, pitää olla rekisteröitynyt käyttäjä, että saa äänestysoikeuden. Fb äänien painoarvo on vaan 10 % kaikista annetuista äänistä, mutta kuitenkin. Jos sulla ei ole mitään käsitystä siitä, keitä nää tyypit on, niin bileet sun omassa kodissa alkaa illalla kello 19:30. Yle kakkosen lähetyksen ajan voi äänestää tekstiviestitse tai soittamalla parempaa bändiä.

7 kommenttia:

 1. Ainoa huono juttu, että vuodessa ehtii tehdä aika pirun monta virhettä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on Nollis ehdottomasti tärkeä pointti, joka kannattaa muistaa, ettei vallan menis elämäänsä sotkemaan.

   Se kuitenkin lohduttaa, ettei kauhean usein kävele vastaan sellaista tyyppiä, joka moisen reaktion aiheuttaa. Se vähän niinku vähentää tehtyjen virheiden määrää. ;)

   Poista
 2. Miksei se olisi totta? Mikä sitten on totta? Onhan se hyvinkin totta ihmiselle sillä hetkellä. Vähän kuin sanoisi, että sua nyt oksettaa toi silmämunan syöminen, mutta ei se ole totta, kun se on vaan tunne. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon sitten totta, mutta rakastumista ja siis ilmeisesti myös ihastumista pidetään vastaavana tilana huumeriippuvuuden kanssa. Mä en ainakaan halua olla narkkari. :D

   Poista
 3. Oon muuten tehnyt periaatepäätöksen, että en vastaa yhteenkään tollaseen Facebookin "questioniin", koska ainakin ennen ne oli julkista tietoa. Enkä löytänyt minkäänlaista ääninäytettäkään noista äänestettävistä bilebändeistä. Mutta ehkä voin illalla vilkaista Kakkoselta, mistä se Neo nyt oikein vouhkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neo on kauhia vouhkaamaan. ;)

   Poista
  2. Niin ja kiitos, jos ehkä vilkaiset. Mä laitoin sulle täsmentävän meilin vouhkaamisesta. Ei voi ottaa riskiä, että koko maailma saa tietää ihan kaiken :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...