tiistai 10. huhtikuuta 2012

T niin kuin tahtoo

Mä olen vaikuttunut. Mä haluan. Tahdon. Ihan pakko saada. Se säästäisi niin paljon kaikkien aikaa ja hermoja. Pidemmällä juoksulla myös rahaa, kun meille jäisi aikaa tehdä sitä enemmän.

Mitä mä nyt sitten tahdon? Että perinteiset viivakoodit poistuu. Että kun meille saapuu tuhannen tuotteen erä, jotakin niin mun ei tarvitse laskea niitä yksi kerrallaan. Ja että mun ei jatkossakaan tarvitse inventoida sitä määrää perinteisillä menetelmillä. Paitsi että mä kyllä osaan jo delegoida. Voisinhan mä delegoida sittenkin jonkun käyttämään sitä laitetta.

Mä olen rakastunut: RFID-teknologiaan. Huoks!

Rakkauden huumassa on vaikea saada mitään järkevää tekstiä aikaiseksi. Tiedätte nyt kuitenkin, että mä löysin tänään sen oikean. Vanha tuttu, mutta aivan uudet sfäärit. Olipahan antoisa yritysvierailu. :D

4 kommenttia:

 1. Asia selvä. :D
  Toivon teille pitkää ja onnellista yhteistä tulevaisuutta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sitä mäkin toivon. :D

  VastaaPoista
 3. RFID on loistava keksintö, yks mun kaveri vääntää aiheesta dippatyötään, saas nähdä millaisia innovaatioita sieltä tulee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, nyt mä taas muistinkin, ketä/mitä rakastan. :)

   Mutta on RFID:llä ihan hurjasti mahdollisuuksia.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...