maanantai 23. huhtikuuta 2012

J niin kuin jääkiekko

Miten voi aina yksi ja sama mies saada mut kiehahtamaan tavalla tai toisella. Suomipopin Taavi on siinä erityisen hyvä, jopa silloin kun ei välttämättä edes puhu omasta puolestaan. Komppaa vaan muita. Hulluinta on kuitenkin, että mä tartun johonkin jääkiekkoaiheeseen. Antakaa mun kaikki kestää.

MM-kisat on siis tulossa ja lippujen hinnoista on keskusteltu jo kauan eikä erityisen positiiviseen sävyyn. Enemmänkin niin, että jos lippujen hinnat alkaa ykkösellä ja ovat kolminumeroisia, niin paljonko se sitten tekee nelihenkiselle perheelle. Mä lyön pääni pantiksi, että harvassa on ne perheet, joista kaikki haluaa ylipäätään lähteä katsomaan lätkää. Voi olla, että samalla hinnalla sama porukka pääsisi lomamatkalle, mutta elämä on valintoja täynnä. Ja jos se nyt oikeasti on rahasta kiinni, niin tuskin ne sinne lomamatkallekaan lähtee maksamalla kerralla koko summaa.

Ei mun hihat kuitenkaan ihan suoraan tosta palaneet. Enemmän teki mieli vetää ranteet auki siksi, että radioaalloilta kantautui näkökulma, että hintojen takia kisoista on tulossa pukupellejuhlat. Ja jotta hiukan enemmän saatiin nostettua mun verenpainetta, niin siihen piti vielä lisätä, että pukupellet latistaa tunnelmaa ja siellä katsomossa ollaan sitten kuin kirkossa. Mä olen aivan saletti, että Taavi ei henkilökohtaisesti tunne yhtään ns. pukupelleä. Voisi tulla aikamoisena yllätyksenä, että sieltä puvun alta paljastuu ihan samanlainen ihminen kuin me kaikki muutkin.

Ja ei. En ota kantaa hintoihin. Kattokaa ite tuolta

7 kommenttia:

 1. Tuolla ukolla on kamala ääni. Tuo mieleen se Kataja....etunimeä en muista, mutta samantapainen, molemmat artikuloi nasaalisti ja kuin ei jaksaisi puhua. 

  Dii.  Jääkiakkoon otteluliput maksaa alkaen 70 euroa. Varmasti on kallis peruspertin mielestä, joka kaikesta muustakin rutisee rutisemisen tähden. Joka matsiin tahtoo mennä, ei se hintaa ajattele. Onhan se toki
  paljon rahaa, mutta käsittääkseni katselukortit maksukanavillekin maksaa jonkun verran. Ainahan voi tsiigata jossain sporttipubissa ja vinettää kalliista lippuhinnoista toisten samanlaisten kanssa.

  Viime v olin Camp Noulla FC Barcelonan ottelussa. Lippujen hinnat alkoi 50 eurosta uppista, kallein taisi olla 170. En nähnyt yhtäkään pukupelleä, tavallisia ilakoivia espanjalaisia vain. Pukuspedeilläkin on muita vaatteita, olen kerran tai kaksi nähnyt sellaisia =)

  VastaaPoista
 2. Ihan tosi. Mullekin on päässyt käymään samalla tavalla noiden pukuheppujen kanssa. Ajatella. :o

  Ja just niin. Ei se mistään hinnasta ole kiinni. Kunhan valittavat ja luulevat, että katsomot jää tyhjilleen. Ei tasan jää. Nih!

  VastaaPoista
 3. Joo, niin on :) Onnea Jyp-seuralle ja joukkueelle!

  Hmm.. Mahtoikohan Jypin pääsponsori olla mielissään, kun muutaman joukkueen pelaaja soitteli kännissä radioon kultajuhlien tiimellyksessä ja kertoi erään pelaajaan pissineen housuun Jypin pääsponsorin pipo päässä..? :D

  Nyt sit odottelemaan MM-kisoja, ja kannustetaan Suomi (taas) voittoon :)
  Hauska muuten se kisa-maskotti.. Hockey Bird :) Hyvä veto, mainostaa jo suuren suosion saanutta Angry Birdsiä.. ! Kumma lintu.. kekkaloi jo kaikkialla.. :D .. vaik ite en ookkaan pelannu viel kertaakaan koko peliä.. :( Ehkä sit alan pelaamaan, kun tulee Angry-Bird-olutta.. ;) -mj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meinaa karata suorastaan vittuilun puolelle, mutta...
   sehän se onkin ratkaisevaa vihaisten lintujen suosiolle, jos yksi mj ei ole vielä pelannut sitä kertaakaan. :D

   Vihaisten lintujen taustalla on niin fiksuja ja suuria miehiä, että ei se menestys kovin yllättävää ole ollut. Jos pääsisi esimerkiksi samaan huoneeseen kyseisen henkilön kanssa, niin tarttuisikohan se osaaminen ja bisnesvainu? :D

   Jypin pääsponsoreista en tiedä, mutta mulle on käytännössä ihan sama pissiikö pipo päässä vai ilman. Pissiminen on aika luonnollinen toiminto ihmisille ja jo pienestä pitäen aina silloin tällöin voi hiukan lirahtaa housuunkin. Voitonjuhlista seuraa aina kaikenlaisia kommelluksia, jotka onneksi suurin osa ihmisistä osaa suodattaa.

   Poista
  2. Ai niin ja koska mä olen diktaattori omassa blogissani, niin poistan ton alla olevan linkityksen kyseiseen uutiseen. Täällä ei toisten bisneksillä mässäillä. Selvittäköön asian keskenään.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...