tiistai 17. huhtikuuta 2012

P niin kuin päivänvalo

Mä luulin olevani jo ihan pilalla, kun en saanut sappea kiehahtamaan oikein mistään edes hetkiseksi. Puhumattakaan siitä, että se olisi riittänyt polttoaineeksi kokonaisen blogikirjoituksen ajaksi. Melkein jo tunnustin, että elämä on ihanaa, kun kovalevy on telakalla ja aurinkokin paistaa (no ei nyt, mutta usein). Onneksi hakulauseet pelasti mut totaaliselta häpeältä.

Se nimenomainen hakulause antoi ymmärtää, että nyt on tosi kyseessä. Vaimo aikoo jättää, koska tyyppi pitää yhteyttä exiinsä. Koska mä nyt olen hiukan herkkä noiden exien suhteen siinä mielessä, että katson oikeudekseni saada pitää heihin yhteyttä, niin mielessä käväisi, että hittojako se tollasta googlelta kysyy. Antaa sitten vaan jättää, eihän se menetä siinä yhtään mitään.

Tällä kertaa second thought (mikä se on suomeksi?) tuli yllättävän nopeasti. Entä jos sillä vaimolla on kuitenkin kaikki inkkarit kanootissa tai muumit muumilaaksossa, ja jätettävä osapuoli onkin se, joka pitää yhteyttä exiin tavalla, joka ei kestä päivänvaloa. Mä olen antanut itseni ymmärtää, että sellaisiakin tyyppejä on, jotka ehdottelee exilleen for old times' sake (enkö mä todellakaan osaa enää sanontoja suomeksi?) esimerkiksi seksiä palauttaakseen mieleen vanhat onnelliset ajat. Ällöttävä ajatuskin, että sillä pitäs olla seksiä sekä vaimon että exän kanssa. Mikä ihmeen kaikkien halukkaiden sankari se oikein kuvittelee olevansa. Yök.

Niin että terkkuja sille, joka tänne päätyi moisella hakulauseella. Kannattaa pitää mielessä se, ettei tee mitään sellaista, mikä on ehdottomasti vaimolta salattava. Jompi kumpi (epäilen että mies) niin ansaitsee palkkansa.

Ja kyllä: siinä oli ilmainen vinkki parisuhteen kaikille osapuolille. Ei tartte testailla.


P.S. Koska valmistajan arvion mukaan kovalevy on telakalla vielä 10 päivää (lue: Neo viettää laatuaikaa itsensä kanssa vielä 10 päivää ja haistattaa pitkät kaikille raporteille ja elintasomittareille), niin kyselyynkin tupsahti 10 lisäpäivää. Ne, jotka eivät vielä ole uhrautuneet antamaan arviotaan oman elämänsä keskiarvosta, voi siirtää katseensa oikeaan yläkulmaan ja klikata oikeaa vaihtoehtoa. Kiitos! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...