perjantai 26. lokakuuta 2012

M niin kuin menovinkki

Kun maas' on hanki ja Turussa Silakkamarkkinat, niin kello 19 alkaen taivaalle ammutaan ainakin 340 rakettia. Osana Sinisiä ajatuksia -kampanjaa Martinex on luvannut hankkia raketin jokaista kymmentä naamakirjassa mukaan ilmoittautunutta kohden.

"Sinisiä ajatuksia on kampanja, jolla suomalainen perheyritys tukee SOS-lapsikylän toimintaa. Kampanjalla kerätään hyvää tekeviä Sinisiä ajatuksia. Jaa oma Sininen ajatuksesi täällä: https://www.facebook.com/SinisiaAjatuksia"
"Lapsuudessa vesi ei ole koskaan liian kylmää uimiseen" JJS
"Pelkkä eläminen ei riitä; tarvitaan auringonpaistetta, vapautta ja pieni kukka." ST
Rakettimäärä alkaa olla sen verran huikea, että se ei todellakaan ole ilmaista lystiä. Rahat olisi toki voinut käyttää SOS-lapsikylän tukemiseen eikä raketteihin, mutta jos unohtaa maailmanparantaja asenteensa, voi ehkä mennä nauttimaan rakettien räiskeestä. Leikitään, että varat eivät menekään taivaan tuuliin. Sitä paitsi elämykset ja ilotulituksetkin on tärkeitä. Hyvä ilotulitus, kivampi mieli.


4 kommenttia:

 1. Onko tuo ensimmäisen viisauden lausunut taho siis Juliet Jonesin Sydän, ymmärsinkö oikein?
  ST:lle en keksinyt mitään vastinetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juliet Jonesin Sydän oikein. Voit toki mennä etsimään lainauksen Sinisiä ajatuksia sivulta, jos haluatkin jostain syystä yhdistää hänet johonkin tiettyyn ihmiseen, jonka nimeä en nyt välttämättä halunnut kokonaisuudessaan täällä julkaista.

   ST:stä ehkä unohtui ykkönen perästä. Se on se bensa-asema, juu nou?

   Poista
  2. Aivan, se bensa-asema.

   Luin vähän huonosti tuon, että ne onkin joidenkin ihan tavisten "sinisiä ajatuksia". JJS:stä tulee vaan aina ensimmäisenä mieleen Juliet Jonesin Sydän. :)

   Poista
  3. Juliet Jonesin Sydämestä tulee puolestaan mieleen helppo elämä ja naisten rakastuminen renttuihin. :)

   Mutta joo, taviksia.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...