torstai 3. toukokuuta 2012

Valokuvahaaste: Something you wore today

Näillä leideillä oli tänään niin painavaa sanottavaa, että...


Ensin olin pukeutunut mm. kenkiin
Ja sitten en enää ollutkaan.
Kengät tosin oli ainoat, jotka kehtasin
riisua kesken tapahtuman.

Ja ei, en muistanut ottaa kameraa mukaan,
joten puhelimen kameralla tehtiin myös pikamuistiinpanot
esitetyistä slaideista.

TUOLLA  ON PALJON PAREMPIA KUVIA, VAIKKEI
NIITÄKÄÄN MONTAA OLE.
6 kommenttia:

 1. S. Pietikäinen ylimmässä? Tsekkaan luurilla JA silmälasit on jossain, en näe kunnolla. Pietikäinen on yks mun idoli ollut aina. Rohkea periksiantamaton oikeudenmukainen. Ainoa ympäristöministeri joka sanoi että ydinvoiman tilalle pitäis keksiä vaihtoehtoja ja sitä vastusti, ainoana kokoomuslaisena. Suoraselkäinen. Näin hänet pari v sitten Hämeenlinnassa. Ajaa wanhalla autolla, vaikka varmasti olisi varaa "parempaan".
  Ihailtava poliitikko monessa mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit aivan oikein luurilla ilman silmälaseja. Ei välttis ole ollut mikään mun suuri idoli aikaisemmin, mutta nyt ehkä tulee seurattua tarkemmin hänen tekemisiään ja ajatuksiaan jatkossa. Tosi lämmin ja aurinkoinen ihminen kaiken muun mainitsemasi lisäksi. Kiva, että saatiin hänet(kin) meidän tapahtumaan puhujaksi.

   Nyt mä sit tiedän kaiken tapahtumien järjestämisestä. Oikeesti oli hauska johtajuuden kurssi, kun pääsi oikeasti tekemään jotain muutakin kuin raportteja. Niinku nyt hankkimaan asiantuntijoita jne. :)

   Poista
  2. Kuulostaa huipulta päivältä!

   Niin noi mun mainitsemat oli nopeasti hatusta revitty. Eniten sen takia arvostan ihmisoä että seisovat periaatteidensa takana suoraselkäisinä kääntämättä pomppaa viuhtoen toiseen suuntaan. Politiikassa harvoin sellaista on.

   Poista
  3. Itse asiassa toi suoraselkäisyys ja oman asian takana seisominen tuli tosi hyvin esiin Sirpan puheista, vaikka olisikin hatusta revitty.

   Oli kyllä kiva päivä. :)

   Poista
 2. Mun superpuhelin ei toimi bloggerin kommenttiloorassa vaan hyhmetttyy. Krjuotusvihreitä ei voi korjata menettämättä koko kommenttia. Joten alan nukkumaan virheineni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa. Kunhan ensimmäinen ja viimeinen kirjain on oikein, niin mä en huomaa eroa. No huomaan, mutta kaikissahan meissä on virheitä. :)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...