lauantai 12. toukokuuta 2012

C niin kuin cosmopolitan

Ostin Cosmon huvittaakseni itseäni naisten halulla. Kolme naista on pitänyt halupäiväkirjaa. Yksi heistä seurustelee ja kaksi on sinkkuja. Tuli taas selväksi, että silloin kun jotain ei voi saada, sitä miettii kahta kauheammin.

Sitä paitsi maanantaisin on minun tv-päiväni. Katson Huippumalli haussa-, Täydelliset naiset- ja Nurse Jackie -sarjat, kun mieheni hengailee kavereidensa kanssa. Se on melkeinpä parempaa kuin seksi.
Onkohan tuo koskaan kuullut tallentavasta digiboksista tai muista vaihtoehtoisista tavoista katsoa ohjelmat? Ei kukaan sano, että tv-ohjelmat on parempia kuin seksi. Suklaan mä vielä jotenkin ymmärrän, mutta muka Huippumalli haussa -sarja. Toi nainenhan on täysin sekaisin.
Minun ei tee mieli seksiä, mutta mietin, veisikö kunnon pano kiukun.
Loistavasti sanottu sisko. Sitä mäkin välillä mietin. Mä luulen, että se jopa saattaisi niin tehdä.
Lampsin kotiin aamuviideltä kebab kainalossa. Taisin korvata seksin ruualla.
 Vertaistuki on aina parhautta.


8 kommenttia:

 1. Ai täällä ollaan tällä linjalla.. ;) Kyllähän se kunnon pano tekee ihmeitä! Joskus on vaan pakko saada... -MJ

  VastaaPoista
 2. Kyllä, löysin mottoni: Kebab linja paras linja. :)

  Uskon, että nautinto tulee kieltäymyksistä ja nautinnon hakemisesta oikeista asioista. Kiukun poistoon on olemassa niin paljon tehokkaampia keinoja kuin joku pano, joka siis on mahdollinen vain jonkun lähes vieraan satunnaisen tyypin kanssa.

  "Kunnon pano" terminä ei sovi mun elämään, vaikka kuinka yrittäisin. Se on niin alentava ja esiinnellistävä, ettei tärkeän ihmisen kanssa voi sellaisesta puhua. Ja noi satunnaiset ei mihinkään kunnolliseen edes pystyisi.

  En usko, että kenenkään on edes joskus pakko saada. Enemmänkin olen sitä mieltä, että vain heikot juoksevat täysin halujensa orjina.

  VastaaPoista
 3. Siis ihana, pitkä rakasteluhan se parasta.. Jotkut juoksee halujensa perässä, toiset ojentaa auttavan kätensä..Kun kauniisti pyydetään, niin on kiva auttaa :) Onhan tuo syöminenkin.. mutta parasta ehkä hyvä ruoka, jonka jälkeen hyvä seksi sen kiva tyypin kanssa, joka ei ole tuntematon. -MJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai omien halujensa orjana olemisen voi naamioida myös kauniilla sanoilla. Edelleenkin pidän vastaavaa tilannetta siis pelkästään omien halujensa sätkynukkena olemisena. Auttavia käsiä meille jokaiselle (ainakin useimmille meistä) on suotu kaksinkappalein. :)

   Muistathan silti, että jokaisella meillä on oikeus elää elämänsä omalla tavallaan ja tehdä itse omat valintansa. Tämä on vain mun tapani.

   Poista
 4. Tietysti! :) ..siis muistan.. Ois se kamalaa.. Klamydian "masturbaatio ilman käsiä".. Tuli mieleen.. :D ja samalla varoitus sukupuolitaudeista.. Kannattaa käyttää sitä suojausta! :) -mj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen Klamydian "miljoonan kilsan tennarit" :D

   Poista
 5. Putosin täysin tuossa Kebab-kohdassa..
  Liha ku liha, vai miten se nyt menikään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrsk! Nyt meinas käydä iltakahville vanahanaikaisesti. Just näin! :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...