tiistai 8. toukokuuta 2012

T niin kuin tunnustus


Kiitokset Tiinalle tunnustuksesta.


Ja myös sen mukanaan tuomista velvollisuuksista.

The Rules 
1. Nominate 15 fellow bloggers. 
2. Inform the bloggers of their nominations. 
3. Share 7 random facts about yourself. 
4. Thank the blogger who nominated you. 
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.

Seitsemän faktaa on vielä pieni pala kakkua. Epäilen, ettei se silti ihan helppoa ole. Tunnustuksen jakaminen on enemmän haastavaa. Ei siksi, etteikö viittätoista tunnustuksen ansainnutta kanssabloggaria olisi ihan helppo nimetä, vaan siksi, että aika moni heistä on jo tunnustuksen itselleen napannut jossain vaiheessa. Siksi olen tylsimys ja jätän sen osan tehtävänannosta tekemättä. Kommenttilootaan ilmoittautuneet saavat sen itselleen pokata, jos ei omassa blogissa moista jo koreile ennestään.

Ai niitä satunnaisia faktoja minusta. Yritän keksiä jotain, mitä en ehkä ole vähään aikaan muistanut kertoa. Luotan siihen, että jos itse olen asian melkein unohtanut - myös lukijat ovat niin tehneet. Ja onhan ne aina uusia satunnaisille matkailijoille. Joo, joo. Mennään jo asiaan eikä jaaritella.


 1. Juon kahvini melkein aina maidolla ja sokerilla. Moni on yrittänyt oppia sekoittamaan kaikkea sopivassa suhteessa mun täydelliseen kahviini, mutta juuri kukaan ei ole siihen oppinut. Jos joku sattuu tuomaan aamukahvin sänkyyni, siinä lempeyden puuskassani hyväksyn myös hyvän yrityksen. Ensi sunnuntaina siihen koettelemukseen (siis lempeyteen heti aamusta) saatetaan joutua jälleen.
 2. Olen päättänyt perua kauan sitten tästä hetkestä noin kolmen viikon päähän sovitut treffit, koska en luota munasarjoihini enkä niiden lähettämiin viesteihin. Turha vaivautua kerta sydän ei ole mukana.
 3. Kahdella prosentilla suomalaisista on sama ABO-veriryhmäjärjestelmän veriryhmä kuin minulla. (B-)
 4. Olen asunut Suomessa viidellä eri paikkakunnalla pysyvästi. Yhdellä tilapäisesti.
 5. Pelkkä pinaattikastikkeen ajatteleminen nostaa yökköreaktion. Muut pinaattiruoat eivät tuota samanlaista inhotusta.
 6. Kuluvan vuoden odotetuin päivä tällä hetkellä on 3. heinäkuuta.
 7. Olen ex-vaimona kierolla tavalla ilahtunut saamastani huomiosta. En olis tollasta ikinä uskonut omin silmin näkeväni. Heti piti ottaa kuvakaappaus, ettei se vaan ehdi poistaa todisteita, että on kerran sanonut noin. Saattoi kyllä tarkoittaa sitä toista ex-vaimoa, koska jos viilataan pilkkua, niin oikeastaan olen vielä vaimoihminen ilman etuliitettä ex.

2 kommenttia:

 1. Perut treffit! Mitä tästä opimme? Ei kannata perua treffejä jonnekin kuukausien päähän, kun munasarjat ehtii muuttaa mielensä siinä ajassa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh! Olet Tiina aivan oikeassa.

   Munasarjojen kanssa sovituista treffeistä ei voi koskaan olla varma. Ei edes lyhyemmällä varoitusajalla. Opimme myös, että kannattaa konsultoida sydämen kanssa, jos kuitenkin haluaa sopia treffit munasarjojen kanssa. ;D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...