torstai 31. toukokuuta 2012

P niin kuin pokaus

Palataan vielä kerran naisten nirsousteeman ympärille. Lauantainen baarireissu tarjoili melkein uusioneidille (33-to-go) hyvää aineistoa siitä, miksi miehet eivät onnistu, mutta pojilla sen sijaan olisi kaikki edellytykset onnistua. 

Noin 20 v. poitsu
- Mulla on ämvitonen. Lähdetkö huomenna ajelulle?
- Mä oon kolmevitonen. En lähde. Sori.

Niin suloista. Poju jätti suosiolla seksin täysin ulkopuolelle ehdotuksestaan. Eikä ollut haluamassa mitään nyt, heti ja tässä. Hän jätti silti ottamatta huomioon, että naiset eivät ehkä kuitenkaan niin suuresti arvosta isin omaisuutta. Tai jos arvostavat, niin ottavat mieluummin isin.

Pakko myöntää, että jos nuoret miehet osaavat edes käyttäytyä noin fiksusti, niin en yhtään hämmästele, miksi puumanaisista puhuttiin niin paljon aikanaan. Ei ne naiset niitä poikia yritä pokata, vaan pojat niitä naisia.

50+ mies
- Mulla on elämässä kaikki hyvin, mutta pi**ua pitäisi saada.
- P***u on ihan liian yliarvostettua.
- No niin on, mutta...
- Mä olen onnellinen sun puolesta. Ajatella, että sulla on olemassa vain noin pieniä murheita.

Jos väkisin haluaa löytää jotain positiivista tästä keskustelusta, niin kaveri ei ainakaan ollut mikään pelimies. Kertoi täsmälleen mitä oli vailla ja korosti samassa lauseessa myös sitä, että elämässä on kaikki muuten hyvin. Ei hän halunnut parisuhdetta ja naista vaan pelkästään sitä yhtä ruumiinaukkoa. Mutta toisaalta: humalatilan tason huomioonottaen, hän olisi vain nolannut itsensä, jos olisikin onnistunut jonkun saamaan mukaansa.

Tästä voisi melkein päätellä, että maailma on muuttunut. Pojista on tullut huomaavaisia ja suloisia. Ei ne olleet sitä, kun itse olin parikymppinen. Ikänsä puolesta miehisessä iässä olevat ovat puolestaan vain epätoivoisia. Mikä tosin ei ole lainkaan kumma, jos he ovat koko ikänsä toistaneet noita samoja lauseita.


13 kommenttia:

 1. Pojat kyllä ON suloisia. Mulla on kehkeytymässä päässäni kirjoitus suloisista pojista (tai ainakin pojasta), vaikka en puumaksi taikka kehdonryöstäjäksi ajatellutkaan ryhtyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei poikien ihaileminen vielä toivottavasti ketään puumaksi tai kehdonryöstäjäksi tee. Jään odottelemaan kirjoituksen ulkoistamista. ;)

   Poista
 2. Olen pannut merkille samaa. Nuoremmat eivät "riisu" minua saman tien, eivät ole heti kiinni, vaan ovat kohteliaita ja juttelevat ihan fiksuja.
  Silti, en ole ollut tyrkyllä, kuten en muutenkaan.
  Minun ikäiseni ovat niitä juntteja, jotka saavat ottamaan jalat alleni. Sitten taas minua huomattavasti vanhemmat ovat herrasmiehiä.
  Omituista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Mä pidän sitä 50+ miestä itseäni huomattavasti vanhempana. Ehkä se ei vielä ollut tarpeeksi sen maagisen rajan ylittänyt. :D

   Yleisesti ottaen mä olen sitä mieltä, että naisten ei oikeasti tarvitse olla tyrkyllä. Aina niitä miestyrkkyjä kuitenkin jostain ilmaantuu. ;)

   Nuorempi yllätti positiivisesti ja kieltämättä antoi hyvän kontrastin noille markkinoille :)

   Poista
 3. Itse asiassa tämä tieto oli minullekin uutinen (vaikka minut kasvatatettiinkin pitkän harkinnan jälkeen poikana), mutta on olemassa sellaisia naisia jotka oikeasti arvottavat miehen auton perusteella.
  Jätän tarkan sanamuodon jolla tämä minulle aikoinaan kerrottiin nyt pois, mutta ilmeisesti mitä kalliimpi/hienompi auto, sitä helpommin tyttö huutaa "hii-ii!"

  Joskin tämäkin taitaa päteä vain tietyissä ikäluokissa puolin ja toisin, joten olen päättänyt että jos joskus pojan saan, opetan hänelle varmuuden vuoksi kitaransoittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon, että sellaisia naisia on olemassa, jotka arvottavat miehen auton perusteella. En vain halua nähdä sellaista totuutta.

   Sitä paitsi eilisen kertomuksen mukaan olen onnistunut kasvattamaan myös tyttäreni siihen, ettei huuda "hii-ii" vaan sanoo mieluummin, että "mitä sitten?". Olisin soittanut sille jo kohdussa Shania Twainin That don't impress me much-biisiä, jos se olisi silloin ollut olemassa. Tarina kertoi myös, että poika ei ollut oikein ymmärtänyt, kuinka joku voi kieltäytyä lähtemästä hänen mukaansa, kun hänellä on sentään S-sarjan mersu. Mutta nyt kun kerroit, ymmärrän harhaluuloni perustuvan sille, etten tiedä poikien kasvatuksesta mitään.

   Mua ei henkilökohtaisesti kiinnosta, jos miehellä/pojalla on jotain yhteiskunnassa korkealle arvostettua omaisuutta tai muuta pääomaa, mutta inhoan ylimielistä leveilyä sillä, mitä se ikinä onkaan. Siksi arvostan päätöstäsi opettaa mahdollisen poikasi soittamaan kitaraa.

   Ai niin, mä taannoin peruin treffit erään kitaransoittajan kanssa, kun... no, ei vaan jaksanutkaan kiinnostaa joku artisti. Kitaransoittotaito ei ole takuu menestyksestä, mutta sillä saa jo edes sovittua tietyn päivän. Olen ymmärtänyt, että monille vastakkaisen sukupuolen edustajille sekin on jo edistystä. ;)

   Poista
 4. Luulen että kyse on osin myös siitä, että nuoret miehet kunnioittavat itseään vanhempia naisia selvästi enemmän kuin oman ikäisiä tyttöjä. Nimittäin kyllähän tuolla toreilla ja turuilla näkee kaikanlaista repimistä, juurikin näiden nuorten parien kesken. Joskus jopa tuntuu että se " käytöksen suloisuus" on kummallakin sukupuolella vähentynyt entisestään, ja arvot ovat tulleet entistä itsekeskeisimmiksi.

  Vanhemmilla miehillä taas on elämänkokemusta enempi ja turha kukkoilu on karissut, joten uskon että he osaavat arvostaa kaikkia ihmisiä keskimäärin enemmän kuin parikymppiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän menin melkein sanattomaksi. En tietenkään ollut edes tullut ajatelleeksi asian sitä puolta, että nuoremmilla miehillä saattaisi olla jokin ikään perustuva kunnioitus vanhempia naisia kohtaan. Toisaalta parien välinen repiminen ei ole nuorten parien yksinoikeus. Sellainen käytös vaatii joka tapauksessa kaksi tietyllä tavalla keskenkasvuista yksilöä, että voidaan saada aikaiseksi repimistä. Yksinhän ei tunnetusti voi riidellä.

   Sitä en käy kiistämään, että arvot eivät olisi yleisesti tulleet itsekeskeisimmiksi. Joskus kuitenkin on tilanteita, että joutuu taistelemaan omista perusoikeuksistaan, jolloin joutuu valitsemaan joko itseään vastaan toimimisen tai suloisen käytöksen karistamisen. Haluaisin uskoa, että kysymys on kaksisuuntaisesta tiestä: kun sinä saat sovituissa rajoissa toteuttaa itseäsi, niin minäkin saan, eikä kenenkään tarvitse tehdä liian suuria uhrauksia. Yritän kai sanoa, että maailmassa olisi paljon enemmän suloisesti käyttäytyviä ihmisiä, jos kenenkään ei tarvitsisi yrittää olla mitään muuta kuin on.

   Mitä taas vanhempiin miehiin tulee, niin haluaisin tuntea samoja vanhempia miehiä kuin sinä. Toisaalta parin mädän omenan ei saisi antaa pilata koko satoa. Viimeisimmät kokemukseni vanhemmista miehistä etenkin turuilla ja toreilla eivät nyt vain olleet ihan sieltä edustavimmasta päästä.

   Poista
 5. Onhan se.. mutta molemmillahan noilla oli sama päämäärä.
  Keinoja on monia. Mutta liian nopeasti "asiaan" meneminen ehkä vaan vie sen hohdon, vaikka miehenä näin sanonkin. Noita mätiä omenia lienee molemmissa sukupuolissa, jotka helposti pilaa koko sadon..
  Viikonloppuna tunnetussa keskustan tanssiravintolassa kuultua: viiden minuutin tutustumisen jälkeen itseäni muutama vuosi vanhempi nainen: "tiedätkö mikä on fakbadi?" minä: "joo, olen kuullut.." nainen: "haluaisitko olla mun uus sellanen?" minä: "Sanoit juuri että olet naimisissa, ja missäs sun sormus on.." "nainen: unohtui kotiin, ihan oikeasti!" Sanoin, että lähden hakemaan juotavaa.. Tosin kyllä ajattelin siirtyä muihin maisemiin.. no, eikö tämä pirulainen ala seuraamaan ympäri ravintolaa..! Loppujen lopuksi ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä koko paikasta, ja huonolla fiiliksellä, siis yksin! Voi kun ois tullut siellä joku nuorempi nainen, ja sanonut että sillä on X5! -MJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, aika hohdokasta. Viiden minuutin tuttavuus ja jo oli siviilisäädyt selvitetty. Siinä ei tosiaan ole turhaa aikaa hukattu. :p

   Oikeastaan kysymys on täysin siitä, mitä kukakin toiselta haluaa. Itse jaksan aina hämmästellä sitä, että ihmiset valittaa, kun on baarit jo kolunnut eikä koskaan löydä sieltä mitään kunnollista. Miksi kukaan, joka oikeasti etsii jotain parisuhdetta, edes menee baariin sitä etsimään?

   Poista
 6. Niinpä. No mä kerron heti ensimmäiseksi, että olen naimisissa! :D ..mutta se taitaa vaan yllyttää joitain naisia. Ehkä vaan olen liian rehellinen. Itse en ainakaan etsinyt parisuhdetta, enkä kyllä seksiseuraakaan, ehkä juttuseuraa, ja tuttavuuksia. Mutta joo.. silti oisin halunnut, että joku reipas, nuorempi tyttö olis tullut pyytämään ajelulle sillä äxvitosella.. :D X5 siksi, että itse en tykkää bemarin M-sarjasta.. ;) Baarit taitaa olla aika vanhanaikaisia.. Nykyään kai ne kaikki suhteet löytyy netistä! No..mä laittaisin ne melkeen samaan baarien kaa.. Kaupasta tai kirkosta kannattaa etsiä.. :D -MJ

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...