lauantai 5. toukokuuta 2012

A niin kuin asenne

Mä olin kirjoittamassa vallankumouksellista postausta tupakasta, mutta sitten tuli jotain, joka repi mut totaalisesti irti siitä fiiliksestä (tavoittelen sitä sitten uudelleen sunnuntaiksi). Mä jouduin keskelle feissarin parisuhdesodankäyntiä. Pitäisi pitää näppäimistö kurissa, mutku... Tilanne vaan lähti totaalisesti hanskasta ja asianomainen poisti keskustelunkin kokonaan. Ihan hyvä, tiedä mihin se olisi päätynyt

Mä olen siis täysin viaton. Olen, olen. Uskokaa pois.

Nainen ilmoitti statuspäivityksessään, että hänen telkustaan EI tule jääkiekkoa. Tuore sulhokokelas kommentoi siihen, että siitä voitaisiin varmaan neuvotella hänen saavuttuaan paikalle. Hetken juupas eipäs keskustelua seurattuani, mun näppäimistö ehdotti kompromissiratkaisua, että sulhokokelas katsoo jääkiekkoa ja nainen niitä kiekkoilijoita. Joku pisti vielä paremmaksi ja alkoi arvailemaan, että kumpihan taiston voittaa, jolloin sulhokokelas ilmoitti, ettei siinä mistään voittamisesta ole kysymys. Jolloin mun oli pakko kommentoida, että hänellä on oikea asenne. Ja siitä se sitten lähti: nainen ei vetäissyt nenäänsä vain hernettä vain kokonaisen palkokasvin tai ehkä jopa muutaman palkokasvin, koska jos miehen asenne oli oikea, niin silloinhan hänen asenteensa on täysin perseestä ainakin norsunkorkuisilla kirjaimilla. Puolustus ei saanut enää puheenvuoroa, joten pakkohan se on tänne vuotaa.

Mun mielestä ei vaan enää ollut kysymys jääkiekosta vaan parisuhteesta. Ja jos kerta sulhokokelas oli sitä mieltä, että kaikesta huolimatta viettää mieluummin aikaansa naisen kanssa kuin katsoo lätkää omassa kodissaan, niin onhan hänellä oikea asenne. Ei siitä pääse mihinkään. Mä vaan jäin miettimään, että kuinka paljon täytyy jääkiekkoa vihata, että haluaa kieltää sen myös toisilta täysin. Enkä mä tarkoita, etteikö naisella olisi täysi oikeus valita itse, mitä telkustaan katsoo. Tottakai on. Mä vaan mietin sitä asiaa hiukan pidemmälle.

Jos nyt on kuitenkin tarkoitus elää yhdessä, niin kannattaako jostain jääkiekon MM-kisojen katsomisesta tehdä niin suuri numero. Finaali nyt kuitenkin pelataan jo parin viikon päästä. Jos mulla olisi joku juttu, jonka haluaisin tehdä kerran vuodessa parin viikon ajan ja toinen ehdottomasti kieltäisi sen multa tai laittaisi valitsemaan itsensä ja sen asian väliltä, niin voi olla, että jäisi yhteiset tulevaisuudet väliin. Äh, ei mitään voi olla vaan jäisi. En mä jaksaisi samaa taistoa käydä joka vuosi. Räyh!

Mä en sitten muuten sanonut, että naisen asenne oli täysin perseestä edes pienillä kirjaimilla. Oikeastaan vaan pohdin sitä faktaa, että joskus tarvitsee tehdä kompromisseja, jos aikoo sovussa elää.

Mitä mä itse tästä opin oli se, että älä koskaan kehu toisen naisen miestä millään tasolla, koska silloin pelaat väärässä joukkueessa.


12 kommenttia:

 1. Ratkaisu ko. ongelmaan on suorastaan lapsellisen yksinkertainen: telkkari per kärsä huushollissa ! Niin meilläkin on. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollut ratkaisu. :( Mä yritin myös ehdottaa, että jos sulho ottaa oman telkun mukaan niin haittaakse. Haittas se, se ei enää ollutkaan vain hänen telkkunsa, josta ei tule jääkiekkoa vaan hänen asunnossaan ei katsota jääkiekkoa.

   Enkä vieläkään sanonut, että naisen asenne oli täysin perseestä, vaikka mieli tekisikin. ;)

   Poista
 2. No just! Mikä tarve ihmisillä on aina hallita toista ihmistä?? Miksi ei voi antaa elää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiton hyviä kysymyksiä! Toi on jotain, mitä mä en pysty ymmärtämään. Etenkään silloin, kun asia on oikeasti noin mitätön.

   Poista
 3. Keitähän ne oli.. :o Kyllä sais kumppani kyytiä, jos ei sais kattoa edes lätkää.. Siis näyttäisin ovea. Vain Jääkiekko on jääkiekkoa tärkeämpää! Tai jos on uskovainen, niin Jeesus on Jokereita tärkeämpi (silloin kun narripaidat häviää;) Sitäpaitsi, kyllä mä olen valmis katsomaan Salkkareita, täydellisiä naisia ja muita romanttisia komedioita, ihan vaan, jos kumppani tykkää, ja voi yhdessä katsoa. Silloin saattaa käydä niin, että kun tulee joku elämää suurempi lätkämatsi, vaikka Puola vs.Etelä-Afrikka, kiinankielisellä selostuksella, niin toinen saattaa yllättää, ja tuoda mulle olutta ja liittyä seuraan :)

  -MJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ollut ajatellut paljastaa kenenkään henkilöllisyyttä täällä :D

   Poista
 4. Mulle tuli mieleen se kirjoitus (en löytänyt enää, enkä jaksanut tarkemmin tonkia - linkitän, jos löytyy), jossa kehutaan nelikymppisiä naisia. He eivät natkuta urheilun katsomisesta, koska keksivät itselleen parempaa tekemistä sillä välin, kun mies katsoo urheilua.

  Oi nuoruutta ja ehdottomuutta. Ja silti ihmiset pariutuvat, joskus se tuntuu ihmeeltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on olemassa samanlainen myös 3-kymppisistä. Tiedän kyllä siis mitä tarkoitat, koska mulle tuli sitä lukiessa niin ikäloppu olo :D

   Mutta siis en mä edes puhunut mistään lapsosista tässä. Ihan aikuisesta naisesta. Pariutumisvietti voi joskus olla vaikeuksia voimakkaampi. :)

   Poista
 5. No ei mulle siitä kirjoituksesta ikäloppuolo tullut, pikemminkin se oli musta jotenkin lohdullinen. Mutta mun pariutumisvietti onkin surkastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan varmana olisi tullut, jos se olis ollut alunperin 3-kymppisistä. Siinä olet toki oikeassa, että oli lohdullista tekstiä. Yhtä äkkiä sitä kuuluikin johonkin heimoon.

   Löysin sen tekstin omista feissarin muistiinpanoistani. Olkaatten hyvät :)

   Naisille :) IHANAT 40 + Andy Rooney ( ♥ ) sanoo: "Kun ikää tulee lisää, arvostan eniten yli nelikymppisiä naisia".

   Tässä vain pari syytä miksi (tämä on siis MIEHEN näkökulma nelikymppisistä naisista)

   Yli nelikymppinen nainen ei ikinä herätä sinua yöllä kysyäkseen "mitä mietit?", sillä häntä ei todellakaan kiinnosta mitä mietit.
   ... ...
   Jos yli nelikymppinen nainen ei halua katsoa matsia, hän ei istu perseellään valittamassa siitä. Hän tekee jotain, mitä haluaa tehdä. Ja se on yleensä jotain paljon kiinnostavampaa.

   Yli nelikymppinen nainen tuntee itsensä tarpeeksi hyvin ollakseen varma siitä, kuka hän on, mitä hän haluaa ja keneltä sen haluaa. Harvat yli nelikymppiset naiset vähät välittävät siitä, mitä sinä mahdat ajatella siitä, mitä he tekevät.

   Yli nelikymppiset naiset ovat arvokkaita. He harvoin aloittavat huutotappelua kanssasi oopperassa tai ravintolassa. Tietenkin, jos aihetta on, he eivät epäröi ampua sinua, jos heillä vain on mahdollisuus selvitä siitä seuraamuksitta.

   Naiset eivät kitsastele kiitoksissaan, jopa ansaitsemattomissa sellaisissa. He tietävät millaista on olla aliarvostettu.

   Yli nelikymppisellä naisella on pokkaa esitellä sinut ystävättärilleen. Nuorempi nainen, jolla on mies, usein jättää parhaan ystävänsäkin huomioitta, koska ei luota mieheensä muiden naisten seurassa. Yli nelikymppistä naista ei voisi vähempää kiinnostaa, jos olet ihastunut hänen ystäväänsä, koska hän tietää, etteivät hänen ystävänsä petä häntä.

   Naisista tulee selvännäkijöitä kun he ikääntyvät. Sinun ei tarvitse tunnustaa syntejäsi yli nelikymppiselle naiselle. He tietävät ne jo.

   Yli nelikymppinen nainen näyttää hyvältä kirkkaanpunaisessa huulipunassa.

   Kun hän pääsee henkisesti yli muutamasta rypystä, on yli nelikymppinen nainen rutkasti seksikkäämpi kuin hänen nuorempi vastineensa.

   Yli nelikymppiset naiset ovat suorasukaisia ja rehellisiä. He kyllä kertovat suoraan, että olet nuija, jos käyttäydyt kuin nuija. Sinun ei koskaan tarvitse miettiä, mitä mieltä he sinusta ovat.

   Poista
  2. Hemmetin hieno kirjoitus -ja täyttä totta! Pätee erittäin hyvin myös yli viiskymppisiin... ehkä hieman "terästettynä"... ;)

   Poista
  3. No mutta hyvänen aika. Elämähän senkun paranee. ;)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...