perjantai 6. heinäkuuta 2012

F niin kuin fraasit

Kunnollinen mies on tehnyt muistiinpanoja naisten nettideitti-ilmoituksista. Hän on huomannut, että naisten toistuvasti käyttämiä ilmaisuja ovat:


 • Juoksut on nyt juostu
 • Seikkailut on seikkailtu
 • Baarit on nähty
 • En etsi pelimiestä, enkä lapsilleni isää
 • Lapset on jo tehty
 • Etsin kunnollista luotettavaa miestä


Ja sitten jo kilvan väitelläänkin siitä, että mitä noilla ilmaisuilla tarkoitetaan ja onko nämä hyvää informaatiota vai ei. En jaksa ottaa kommentteihin sen enempää kantaa, mutta silti on ihan pakko päästä sanomaan...

Juoksut on nyt juostu.
En ole juossut juoksujani ja tuskin voin koskaan sanoa juosseeni kaikkia juoksujani. Tosin mun juoksut on varmasti hyvin viatonta laatua ja myös todella harvinaisia, mutta miksikään kotona nyhjöttäväksi kumppanin henkilökohtaiseksi palvelijattareksi musta ei ole 24/7/365. Viihdyn kotona oikeastaan äärettömän hyvin, mutta joskus tulee menoja, joihin tekee mieli lähteä mukaan. Aivan varmasti myös lähden jos niin haluan tehdä.

Seikkailut on seikkailtu.
Mistä tätäkään niin varmasti voi tietää. Pääsääntöisesti tässä noudatellaan ylläolevaa kaavaa. Jos nyt kuitenkin oletetaan, että seikkailuilla tarkoitetaan irtosuhteita, niin mulla ei ole taipumusta parisuhteessa ollessani seikkailla. Ei tosin ole sinkkuillessakaan taipumusta irtosuhteiluun, mutta sen mahdollisuus on silti olemassa. Jos seikkailu ei voi ketään vahingoittaa, niin en katso aiheelliseksi kieltäytyä siitä.

Baarit on nähty.
Moni baari on nähty, moni on vielä näkemättä ja moni jää näkemättäkin. Ei niitä kaikkia millään ehdi eikä huvita edes nähdä. En täysin baarin vastainenkaan ole, mutta aika harvakseltaan niihinkään tulee itseään tungettua. Jos nyt on kuitenkin joku tyttöjen ilta ja tytöt haluavat myöhemmin lähteä baariin, niin en välttämättä valitse kotiin lähtemistä siinä vaiheessa. Riippuu fiiliksestä.

En etsi pelimiestä, enkä lapsilleni isää.
Eiku yksinkertaisesti en etsi. Ihan sama miten lause jatkuu.

Lapset on jo tehty.
Jos lapsen haluaminen on syy pariutumiselle, niin ei kannata ainakaan mun kanssa yrittää pariutua.  En varmuudella tiedä onko mun lapset jo tehty, mutta ajatus lapsista herättää ajoittain suunnatonta pakokauhua.

Etsin kunnollista luotettavaa miestä.
Enkä etsi. Mutta se, että voin luottaa mieheen on yksi ehdottomista edellytyksistä. En halua tuhlata energiaani toisen jatkuvaan epäilemiseen. Elämässä on niin paljon kivampiakin juttuja.

2 kommenttia:

 1. Ei nyt tietenkään saisi haukkua muiden treffi-ilmoituksia, mutta noista tuli vähän mieleen Jaakko Tepon vitsi Anna Mäki-nimisestä naisesta joka ei koskaan päässyt saatille koska esitteli itsensä "Mäen Anna".
  Hän kuitenkin tapasi lopulta Usko Kylmäsen eli "Kylmäsen Usko" ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.

  Tuollaisista fraaseista jää hiukan sellainen epätoivon jälkimaku; "muiskuttelin ympäri kyliä mutta ei niistä kukaan jäänyt koukkuun, joten alkaisko joku mua vaikka oonkin vähän käytetty?"

  Mutta olen ensimmäisenä valmis myöntämään että treffi-ilmoituksen tekeminen on todella, todella vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan kirjoittanut treffi-ilmoitusta, joten yritin olla arvioimatta näitä fraaseja siltä kannalta. Muita hakemuksia olen sen sijaan kirjoittanut. Kaikille niistä on yhteistä, että pitäisi jollain tavalla erottua edukseen. On täysin ymmärrettävää, jos kaikki ilmoitukset kuulostavat samalta, että lukija hankkii parempaa tekemistä. Paitsi jos sekin on epätoivoinen.

   Uskon, että ilmoitusten laatijat ovat pyrkineet korostamaan sitä, että heille kannattaa vastata, koska he ovat tosissaan valmiita sitoutumaan kunnolliseen luotettavaan mieheen, joiden eivät odota alkavan lapsiensa isäksi (maksaja/lapsenvahti/kasvattaja etc). Mutta todellisuudessa itsekin sain saman epätoivoisen vaikutelman kuin sinäkin. Voisko joku nyt vaan huolia nämä, kun niin monta kertaa meni jo pieleen? Ei tarvi edes osallistua mihinkään, kunhan vaan on.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...