torstai 12. heinäkuuta 2012

RP2 niin kuin Rakas Päiväkirja osa 2

Rakas Päiväkirja!

Toukokuussa mä olin ahdistunut meidän uusista työpaidoista, joiden ainoa tarkoitus oli varmasti näyttää tissit. Tänään sain valita otanko paidan, jossa lukee edessä vihjailevasti I know what you want... ja selässä A perfect haircolor.  En vaan pystynyt, joten valitsin kuvassa olevan. Jotenkin en vaan ole oikein tyytyväinen tähänkään. Töitä tehdessä nimittäin käy niin, että oikeakätisenä mun käsi on koko ajan ensimmäisen s-kirjaimen päällä, jolloin merkitys muuttuu melkoisen epätoivoiseksi. Ehkä logo tekstin yläpuolella ihan hiukan auttaa elämään tämän paidan kanssa.

Eikö me ihan oikeasti voitaisi joskus saada paitoja, joiden kanssa ei joudu epämukavuusalueelleen. Tietääkö kukaan teistä edes mitä tällä mainostetaan?


Kuvaa otettaessa ratkesi, että mun kamera on mies. Näyttöön ilmestyi teksti: "Räpäyttikö joku silmiään?"
4 kommenttia:

 1. Oo äm gee! Aika alleviivaavaa... ;D
  Ilmeisesti tuo mainostaa jotain hiustuotetta, mutta itse tekstistä en sitä kyllä osaa johtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou mai gaad! Mä näytin tissit... ;D

   Joo, hiustuotettahan se. Tigin uusin Candy Fixations -sarja. Jos halutaan kohdistaa tiettyyn tuotteeseen, niin Glaze Haze (http://www.youtube.com/watch?v=QG1_IlBbowk)

   Yhtään tuotetta en tänään ainakaan paidan perusteella myynyt. Ja saattoi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun paita oli päälläni.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei kyllä siinä suurimman osan aikaa lukee LICK ME. Ehkä jopa love me. Mistä mulle tulee pelkästään mieleen tämä E-Roticin kappale Gimme Good Sex.
   http://www.youtube.com/watch?v=ZYAMBLwhkm0&feature=related
   Syytän kesää näistä mielleyhtymistä!

   Oh my...

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...