lauantai 10. maaliskuuta 2012

B niin kuin Bilebändi 2012

Areenalta on nähtävissä Bilebändi 2012 Alkusoitto. Siinä siis esitellään juontajat, tuomarit, bändit ja konsepti, jonka mukaan edetään. Voittaja ratkeaa aina tuomariston ja yleisön (studiosellaisen vissiinkin?) yhteisillä äänillä. Sanomattakin on varmaan selvää, että hakusessa on vuoden paras bilebändi.

Jos mä en olisi puolueellinen, kertoisin tässä kohtaa kaikki mukana olevat bändit ja linkkailisin heidän kotisivuilleen, youtube-videoihinsa jne. Mutta koska mä olen puolueellinen, niin totean vain, että parhaan tarinan bändin syntyhetkistä kertonut bändi voittakoon. Se oli niin perisuomalainen tarina, johon kuitenkin sisältyi ajatus siitä, että enemmän tai vähemmän kännissä ollut yleisö muistaa heidät seuraavanakin päivänä jaguarkuvioisista vaatteistaan. Pointsit markkinointiviestinnällisestä ajattelusta. Harmi, ettei niitä näkynyt alkusoitossa. Lisäksi bändi veti pisteet kotiin äitinsä lanteilla kiikkuvasta tulevasta iloisesta muusikosta.

Unohtakaa Max'C, muistakaa The Jags

2 kommenttia:

  1. Käsittääkseni heillä ei ole niitä jaguaarivaatteita lainkaan. ja sitäpaitsi Gebardi bändi on sen jo tehnyt. Hyvä kyllä muuten bändi oli.

    VastaaPoista
  2. Dämn. :D

    Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin siihen, että voin elää sen asian kanssa, etten koskaan tule näkemään bändiä jaguaarivaatteissa. Saatan olla jopa melkein tyytyväinen siitä, että tossa videollakin ollaan mieluummin tyylikkäitä kuin jaguuareja.

    Se mua ehkä hiukan huolettaa, että porukka on niin tuore, että muilla on jo nimeä ja etumatkaa bändinä. Muttei se poista sitä tosiasiaa, että hyvä soittaja + hyvä tyyppi = hyvä fiilis.

    VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...