tiistai 27. maaliskuuta 2012

U niin kuin ulkoistaminen

Tänään tuntuu siltä, että musta tulee isona opettaja, koska silloin voin ulkoistaa opetuksen opiskelijoille ja jatkaa sitten keskustelua aiheesta. Silti on myönnettävä, että niin työlästä kuin esityksen kokoaminen onkin, se on ollut koko opiskeluhistoriani tehokkain tapa oppia - ainakin se oma aihe tulee opittua läpikotaisin. Samoin esitysten jännittäminen on kadonnut kokonaan. Jos joka viikko seisoo kerran pari jonkin ryhmän edessä alttiina mokaamaan, niin siihen kyllä tottuu aika tehokkaasti.

Torstaiksi pitäisi raapaista kasaan esitys videoiden käytöstä sosiaalisessa mediassa ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Sain nopeudellani kahmaistua miellyttävän aiheen, mutta suoraan power pointin tai prezin teko ei vaan oikein nyt suju ihan tältä istumalta. Kaikki sanottava tuntuu itsestäänselvältä enkä oikein tiedä, mikä on ryhmäläisten jo olemassa oleva tietotaso. Aloitusluennon perusteella tietopohjaa ei juurikaan ole, mutta toisaalta se saattaa johtua siitäkin, että tämä kyseinen porukka osallistui ensimmäistä kertaa englanniksi vedettävään kurssiin. Joskus on helpointa olla hiljaa tai ainakin kieltää osaavansa mitään kuin joutua kertomaan, mitä jo osaa. Mut ehkä mä lähden siitä, ettei ne muka tiedä mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...