sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

K niin kuin kärpäset

"Jos kärpänen ei saa seksiä, se juo liikaa viinaa." HS

Tämä tutkimustulos heitti mun maailman pois radaltaan tänään. :D

Koiraskärpäset alkaa ryyppäämään, kun ne ei saa seksiä. Koko juttua säätelee sama neuropeptidi, joka säätelee myös ihmisten käyttäytymistä. Mä sain tästä väännettyä kaksi erilaista johtopäätöstä:


  1. Miehet ovat kärpäsiä.
    Tutkimus on tehty banaanikärpäsillä. Kaikkihan me tiedetään, että ne lisääntyy ihan järjetöntä vauhtia. Yhtenä päivänä saatat nähdä yhden sellaisen keittiössäsi ja seuraavana päivänä niitä onkin jotain miljoona. Miehet on siis banaanikärpäsiä. Ja mä olen sitä mieltä, että banaanikärpäsillä on ylivilkas seksuaalinen halukkuus.

  2. Vaimojen pitää nalkuttamisen sijasta pitää huoli miestensä seksielämästä.
    Koska banaanikärpäsillä on ylivilkas seksuaalinen halukkuus, yksikään vaimo ei koskaan pysty pitämään miestään selvänä seksin avulla. Ainoa ehkä toimiva keino on kieltäytyä kokonaan seksistä. Ja sekin takaa vaan sen, että oma banaanikärpäsesi saattaa löytää joko tuopin tai naaraan, joka ei pihtaa eikä ole äskettäin paritellut.
Maailma on niin hullu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...