lauantai 3. maaliskuuta 2012

R niin kuin rakkausprosenttiMuistaako kukaan enää näitä? Meillä tytöt ala-asteikäisenä laski kieli keskellä suuta rakkausprosentteja naapurin poikaan, luokkakaveriin tai vaikka jonkun bändin iki-ihanaan rumpaliin tai solistiin. Yli 70 prosenttia tarkoitti, että olisi jotain mahdollisuuksia, mutta yli 90 prosenttia merkitsi jo vähintään vuosisadan rakkaustarinaa. Ja jos jäi alle 50 prosentin, niin pitihän se koko paperi rutistaa niin pieneksi kuin ikinä vaan mahdollista. Siis tosi noloa tykätä toisesta, kun prosentitkin oli niin huonot.

Tuloksen piti päättyä kahteen numeroon. Muistaako kukaan mitä se tarkoitti, jos lasku vain jatkui ja jatkui ja jäi nelinumeroiseksi? Niinhän voi käydä silloin, kun tossa kolmen luvun vaiheessa tuleekin kymmentä suurempia lukuja. Olikohan se suurikin katastrofi?

Ja pahoittelen, jos mun mielikuvitus ei riittänyt keksimään esimerkkiin nimiä, joita ei ehkä olekaan olemassa. Ja olkaa hyvä, jos sattuu olemaan vielä ihan oikea esimerkki. Nyt äkkiä  kaveri vaihtoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...