perjantai 11. tammikuuta 2013

T niin kuin tukka hyvin?

Palasin ruotuun ja kirjoitin päivän tarinan kahvitauon puolelle.

Niille, jotka
a) sattuvat olemaan Turussa tänään kello 18 alkaen
b) aikovat viipyä ehkä jopa aamukuuteen
c) ovat uuden tukan tarpeessa (väri+leikkaus)
d) haluavat uuden tukan veloituksetta ja
e) ovat valmiita antamaan täysin vapaat kädet
on tarjolla aivan unelmapaketti.

Ehdotan siirtymään Kampaamo Avantgarden (linkki Turkulaisen artikkeliin) oven taa jonottamaan. Pojat siellä viettävät ensiyönä kampaajien omaa "Taiteiden yötä" ja toteuttavat visioitaan halukkaiden päähän. Arvelevat ehtivänsä käsittelemään 80-100 päätä kahdessatoista tunnissa. Mahtaako jono kampaamoon olla pidempi kuin yökerho Apolloon?

Psst. Naamakirjassa lupasivat myydä edustamiaan tuotteita -50% alennuksella yön aikana. Käteistä mukaan tai kortille katetta.

Yliopistonkatu 28, Turku

9 kommenttia:

 1. Jaahas,no nyt on sitten luvassa ryntäys Turkuun. Onhan jätkillä ihan hyvä tempaus ja tuollaisia vastaavia (siis muidenkin yritäjien taholta) pitäisi olla useamminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan loistoidea. Naamakirjan valokuvissa siellä todella on jonoa ja päitäkin oli ehditty tehdä kymmenittäin. :)

   Poista
 2. Aivan loistoidea, paitsi minulta jäisi menemättä, kun minulla on niitä toiveita. Kaikenlainen kihartaminen (erityisesti permanentti) ja luonnottomat värisävyt (kuten sininen, vihreä, oranssi ja violetti, pinkistä puhumattakaan) eivät sovi suunnitelmiini.

  Leikittelen tämän tästä ajatuksella, että jos antaisin kampaajalle vapaat kädet, mutta sitten löydän kuitenkin itseni jakelemassa neuvoja. On se kannattanutkin, sillä yleensä poistun paikalta ihan tyytyväisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Täällä on jotain kuvia ja kritiikkiä tapahtumasta: https://www.facebook.com/AVANTGARDEHAIR?fref=ts

   Ne, jotka saivat uuden tukan ovat tohkeissaan, vaikka piti tyytyä kampaajan näkemykseen. Ne, jotka eivät ehtineet jonoa pidemmälle vaativat parempaa palvelua. Saatan avautua tästä päivän tarinan yhteydessä Kahvitauolla. ;)

   Minäkään en mennyt ihan siitä syystä, että vaikka tällä hetkellä ei pidennyksiä olekaan, niin olen kuitenkin kasvattanut hiuksiani yli vuoden. Sinne ne ois menneet lattialle silmänräpäyksessä. Ja samalla olisi varmaan hävinnyt luonnollistettu väri. Huono diili olis ollut mulle, vaikka olisinkin ollut taatusti hyvissä ajoin paikalla jonoilemassa.

   Paljon sitä silti löytyi ihmisiä, jotka ovat valmiit luopumaan omasta kontrollistaan ja olivat silti tyytyväisiä. Sinä olet kyllä neuvonut kampaajaa hyvin. :)

   Poista
 3. Jos olisin Turussa, niin olisin mennyt. Tai jos tuommoinen joskus tulisi Tampereelle, niin menisin!

  Kampaukset tulee ja menee eikä koskaan voi saada mitään uutta, jos pitäytyy vanhassa turvallisessa. Voisin vaan toivoa, että vapaat kädet ei tarkoita samaa kuin siilitukka...

  VastaaPoista
 4. Tai no niin, nyt kun luin palautetta tuolta fb-sivulta, niin ehkä en menisi pakkaseen tunneiksi yöllä jonottamaan. Enkä edes kesällä. Joku muu systeemi olisi keksittävä. Ajattelin heti tästä tempauksesta kuultuani, että mitenkähän se jonottaminen aiotaan handlata. Toisaalta luulisi jonottajienkin ymmärtävän, että kaikkia ei vaan pysty hoitelemaan...
  Mutta noin muuten, oikein kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin mennyt, olisin mennyt hyvissä ajoin. Mieluummin olisin jonottanut vaikka pari tuntia aikaisemmin. Myöhemmin tuskin olisin viitsinyt jonoon edes jäädä. Mutta toisaalta osaan ehkä itse hiukan laskea, kuinka monta päätä on mahdollista toteuttaa ja kuinka kauan voisi joutua jonottamaan, jos johonkin hännille joutuisi.

   Se on totta, että harvemmin sitä uutta saa, jos ei koskaan anna tehdä mtään uutta. Luulisin, että siilitukka harvemmin on kampaajien mielestä erityisen haastavaa, uutta ja idearikasta, joten todennäköisyys sellaiselle on aika pieni. Ja ne, jotka uuden tukan ehti saada olivatkin sitten hyvin tyytyväisiä.

   Noh, eiköhän se ole vähän niin, että monesti ne ekat tapahtumat menee jollain lailla penkin alle, kun ei millään pysty huomioimaan kaikkea. Tosin en vieläkään ihan täysin ymmärrä, että miksi sitä jonoa pitäisi paapoa ja handlata. Jotkut jonottaa esimerkiksi jopa lippuja johonkin tapahtumaan varustautumalla itse eväin ja makuupussein ja leiriytymällä kaduille - joskus jopa useampia päiviä eivätkä valita lainkaan. ;)

   On se kiva idea ja todennäköisesti tulee vielä toistumaankin. Tiedä vaikka Tampereellakin joku innostuisi moista järjestämään. Toivottavasti ajankohta on silloin kesäisempi eikä ihan kaatosadetta tai ukkosta pukkaa, kun uusi tapahtuma on käsillä.

   Poista
  2. Olisi hauska nähdä kuvia noista lopputuloksista. En ainakaan huomannut fb-sivuilla sellaisia.

   Poista
  3. Mun mielestä lupasivat valokuvia ensi viikon aikana. Sitä en tiiä, että onko valokuvia hiuksista ja onko saaneet malleilta luvan julkaista niitä, mutta jotain sieltä on tulossa ilmeisesti.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...