keskiviikko 16. tammikuuta 2013

T niin kuin tavallinen hetki

Kello on 0:02. Tämä taitaa olla jokaisen päiväni kaikkein tavallisin hetki. Se hetki, jolloin alan miettimään, että pitäisi mennä nukkumaan, että huomenna jaksaisi. Paino sanalla pitäisi. Tässä hetkessä alkaa miettiä, mitä kaikkea päivän aikana on ehtinyt tapahtua. Monenlaista on mahtunut tähänkin päivään. Aamulla ruotsin taitotasotesti, joka vahvisti käsitystäni siitä, että tulen todellakin pitkästymään kurssilla. Aamupäivästä palaveri. Välillä ruokaa. Neuvolaa. Kauppaa. Tähdellisiä asioita. Sosiaalista mediaa. Taas ruokaa. Päikkärit. Opiskeluun liittyviä tehtäviä. Sosiaalista mediaa. Lumihiutaleiden leikkisän laskeutumisen katselua. Paljon puhetta, naurun ja ilon kyyneleitä, naurua myös ilman kyyneleitä.  Tavallinen päivä, täynnä tavallisia hetkiä.  Onni on tehty tavallisista hetkistä.

2 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä: arki on parasta. Kun siitä oppii nauttimaan eikä kurottele kuuta taivaalta, on aika hyvät onnen eväät.

  Tuo ABC-aurinko kolahti minuun nyt jotenkin ihan täysillä, kiitos siitä, Neo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Arkea ei vaihtaisi mihinkään. Paitsi ehkä pieniin irtiottoihin silloin tällöin. :)

   ABC-aurinko kolahti minuunkin. Monta pientä suurta asiaa, joten oli pakko laittaa aarre jakoon. :)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...