torstai 3. tammikuuta 2013

S niin kuin sydän

Mä olen niin onnekas, kun mulla on kaksi paikkaa, johon tammikuun tarinoita kirjoittaa. Aiheena sydän aiheutti jo pelkkänä sanana ahdistusta. Siis oikeesti, jotain siirappia vai? En mä sellaiseen pysty ja kuvittelin jo itseni kirjoittamassa kahvitauolle sydämen fysiologisista ominaisuuksista. En sentään tehnyt sitä. Ja saatoin hetkiseksi jopa pehmitä.

Totuus on kuitenkin se, että mun sydän on aivan innoissaan. Se tykkää ihan hurjasti siitä, että niin moni on halunnut lähteä mukaan kirjoittamaan tarinan päivässä. Tästä tuli hetkessä huisin jännää ja kivaa. Miten yhdestä ainoasta sanasta saakin niin erilaisia tarinoita.

Te ootte niin huikeita. Kiitos kun olette mukana, koska tästä tuli miljoona kertaa parempaa näin!

Ja kysymys:
Haluaisitteko, että teen linkkilistan blogeista, jotka haasteeseen osallistuu? Aloin nimittäin itse kaipailla sellaista paikkaa, josta voisi helpolla käydä lukemassa päivän tarinat.


20 kommenttia:

 1. Luit ajatukseni! Olisi ihan mahtavaa päästä lukemaan muidenkin juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista siis kokoamaan. Toteutustapa vaatii vielä hiomista, mutta varmuudella koostan sellaisen kyllä. Ehkä voi luottaa siihen, ettei kukaan pahastu, jos löytyy listalta?

   Poista
 2. Hyvä idea. Olisi kiva lukea miten eri tavalla samaa aihetta voi käsitellä.

  Sydämestä pingviiniin: kuulin eilen, että Turku on Suomen sinkkupääkaupunki :D How cool is that?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyttävän monin tavoin. Kiertelin eilenkin kaikki löytämäni sydäntarinat.

   Mitä, mitä, mitä? Mitä tarkoittaa sinkkupääkaupunki? Senkö takia ystäväni jakavat facebookissa kuvaa, jossa sanotaan, että "en voi ostaa onnea, mutta jäätelöä voin ja se on lähes sama asia." On se, kokeile vaikka. Hei, olen Neo. Asun Suomen sinkkupääkaupungissa ja syön jäätelöä. ;D

   Sinkku on yksi inhokkisanoistani. Mä olen uusioneiti. Uusioneitipääkaupunki ei kuulosta yhtään niin coolilta?

   Poista
  2. Kiinnitin jo aiemmin huomiota, että sä oot ainoa tuntemani uusioneiti itseni lisäksi!

   Mietin tosissani avioerohakemuksen toisen vaiheen läpäisemisen jälkeen tätä termistöä ( http://marjaananmaja.blogspot.fi/2012/08/naitu-neiti-vai-uusioneiti.html ).

   Kuulin tuon uutisen eilen radiosta - olisikohan ollut YleX. Googlaamalla löytyy vain vanhoja artikkeleita, mutta jutun juoni lienee se, että Turussa on tilastollisesti eniten yhden ihmisen ruokakuntia Suomessa.

   Sovitaanko, että suvaitaan tuota sinkkusanaa tuossa yhteydessä, minäkin inhoan sitä muuten, vaikka alkusoinnuista tykkäänkin!

   Poista
  3. Uusioneiti on ehdottomasti paras. Naitu neitihän on, no naitu ja käytetty. Toki uusiokin, mutta kauniilla kiertoilmauksella. :D

   Sitten asun sinkkupääkaupungissa. Siinä tapauksessa täällä varmaan myydään eniten jäätelöäkin!

   Poista
  4. Kierrätysneiti?!? ;-D

   Minä olen sellainen vilukissa, etten voi hukuttaa surujani (enkä mitään muutakaan) jäätelöön, mutta olen korvannut sen ansiokkaasi suklaansyönnillä. Paikkakunnallemme perustettiin pieni suklaatehdaskin muuttoni jälkeen. Kertookohan se jotain?

   Nimin. Ne kaksi joululomakiloa työnalla

   Poista
  5. Eikun uusio. Kierrätys sanoo mulle, että isältä pojalle. Ja sekään ei ole ainakaan mun perimmäinen ajatukseni. :D

   Suklaan sanotaan olevan jopa parempaa kuin seksin. Joten hyvä vaihtoehto sekin.

   Joululomakilot ei haittaa oikeasti ketään, paitsi jos olet palkannut jonkun, jota ne haittaa. Onneksi omat joululomakiloni olivat lihaksia eikä rasvaa. Sullakin varmasti on. ;)

   Poista
  6. Voi olisit kuullut millaiseen röhönauruun spontaanisti purskahdin (työpaikalla...) kun luin sun viimeisen lauseen. Joo, totta, ihan mahtavan muhkeat vatsalihakset mulla joulun jäljiltä.

   Mikä piru siinä on, että (se seksin korvaava) suklaa ei asetu esim. tisseihin, kysyn vaan!?!

   Poista
  7. Sami Hedberg on ratkaissut ongelman:
   http://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc

   Eli läskillä on vapaus valita mihin se tulee. Kannattaa kyllä katsoa toi video, jos vaan mahdollista ;D

   Poista
  8. Ai leuan alle ja vatsaan? Mistä pirusta Sami tiesi - onko se nähdyt mut, häh?

   Ja spinningiin en mene ;-)

   Poista
  9. Se taisi puhua omasta kokemuksestaan. Omasta puolesta täytyy sanoa, että läski on tiukimmassa (ei hyvässä merkityksessä) takaliston paikkeilla ja sinne se myös ensimmäiseksi kerääntyy. Tisseihin en edes haluaisi yhtään lisää täytettä. ;D

   Jostain syystä olen spinningissä miesten kanssa takarivissä. Voin paljastaa, että syy ei ole se, että näkisin naisten pyllyjä. Mutta tuo videon sanoma on piirtynyt liian selkeästi takaraivoon. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Linkkilistaa alettu tekemään. Yläpalkissa oma sivu (Tarina päivässä -haaste), joka siis löytyy osoitteesta http://aakkosblogi.blogspot.fi/p/t.html

   Yritän pitää listan ajan tasalla myöhemminkin. Nyt siellä on ne, jotka tähän mennessä olen jäljittänyt tai jotka ovat ilmaisseet olevansa mukana.

   Poista
 4. Minäkin tulen mukaan jos sallitaan. Aloitankin suoraan neljällä sanalla kun en ehtinyt mukaan ihan alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sallitaan. Me halutaan ihan kaikki mukaan ja se on pelkästään kivaa. Tulossa ollaan jo katsomaan, millaisia asioita sinä olet saanut kirjoitettua. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuolla jo aiemmin Carelianalle mainitsinkin, mutta listaa löytyy nyt omalta sivultaan tuolta
   http://aakkosblogi.blogspot.fi/p/t.html

   Ja yläpalkista sinne voi aina suunnata helpolla klikkaamalla Tarina päivässä -haastetta. :)

   Poista
 6. Lista hieno juttu!
  Huomasitkos, että jos nuoremmille sydämestä tulee mieleen siirappinen lempi, niin tällaiset vanhemmat ajattelevat sydäntauteja :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voinut olla huomaamatta, koska niin siinä sitten kävi. Sydäntaudit olivat kyllä vaihtoehtona minullakin. Olen myös listannut mitä kaikkia sydämeen liittyviä ilmauksia on: syrjällään, sykkyrällä, hypähtää ilosta jne. Samoin kävin läpi sydämeen liittyviä lauluja. Selvästi haasteella on taipumus myös pistää ajattelemaan monelta eri kantilta. :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...