tiistai 8. tammikuuta 2013

T niin kuin tosi väsyt silmät

Tarina päivässä: T-kirjaimella alkava asia esine, mitä?

Tänään alkoi vihdoin kauan odotettu työharjoittelu. Yön vietin melkein unettomana sängyssä kieriskellen. Anteeksi, jos aiheutin vääränlaisen mielleyhtymän. En minä työharjoittelun alkamisen vuoksi pyörinyt kuin kissa pistoksissa vaan treenien ja treenarista luopumisen tuskasta. Enää ei ole montaa viikkoa jäljellä nykyistä sopimusta ja kansaneläkelaitos on pitänyt huolen siitä, että olen jatkossa kuukausitasolla 420 euroa köyhempi, koska heidän laskujensa mukaan tienaan opiskelijana noin 2000 euroa kuukaudessa. Harmi, että lähellekään kyseistä summaa ei tililleni tupsahdaTalousnero mieleni siis askarteli talousasioiden parissa. Se saattoi keksiä ratkaisun. Keksikin, mutta koska lopputulos on riippuvainen muista ihmisistä, niin en vielä uskalla luottaa ideani kantavuuteen. Verkot sen suhteen on kuitenkin laskettu. Te ette tältä pohjalta ymmärrä mistään mitään, mutta kerron lisää, jos asiat menevät toivomallani tavalla. Paitsi jos asianomaiset kieltävät kertomasta.

Olen tänään myös tuijottanut näyttöä silmilleni riittävästi. Ainakin ne haluavat sanoa minulle kirvelyllään, että voisi olla kiva, jos ei tarvitsisi enää katsella sitä. Taivun silmieni tahtoon. Odotan innolla huomista, kun pääsen lukemaan teidän t-kirjaimianne ja tuotoksianne. Huomiseen. Nukkukaa hyvin. :)


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti suunnitelmasi onnistuu. Mikään ei ole niin lannistavaa kuin jatkuva rahapula. Ja onnea työharjoitteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistuu. Tai sitten ostan kuminauhaa. Sitähän on muutkin saaneet hintaan 6€/m. Tosin haikeus kohdistuu enemmän mahdolliseen henkilökohtaisesta rääkkäristä luopumiseen, koska hänestä luopumalla käyttöön jää noin 300 euroa kuukaudessa enemmän. Mutta toisaalta tiedän, etten pysty lähellekään samaan ilman häntä. Siksi pidetään kaikki peukkuja suunnitelmani onnistumiselle! :)

      Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...