maanantai 7. tammikuuta 2013

K niin kuin katu

Kaupunkilaismiehet kulkevat omia katujaan

Euroopan kaduilla kulkee useita eri mieslajeja, joiden tunnistamiseksi Claudia Schreiber on kirjoittanut määritysoppaan. Miehen voi löytää myös muualta kuin kadulta, mutta nykyään niin suuri osa väestöstä asuu kaupungeissa, että vain muutamia tarjolla olevista mieslajeista voi löytää myös ojien pohjilta, kuraisilta pelloilta tai metsäpoluilta.

Kaupunkilaismiesten jälkien etsimiseen paras aika on talvi, jolloin kadulla on ainakin aamuhämärissä vielä ohut lumipeite. Tämä selittänee myös sen, että kaupunkilaisnaisten hormonitoiminta herää nykyään kevään sijasta talvisin. Selittääpä tämä myös sen, etten koskaan tapaa ketään. En minä liiku aamuhämärissä ikinä, koskaan, milloinkaan. Lohduttava tieto kuitenkin oli, että tietyntyyppiset miehet kulkevat aina samaa reittiä. Jos haluaa veikkaavan miehen, niin voi esimerkiksi mennä päivystämään johonkin lukuisista Veikkauksen toimipisteistä. Enhän minä muuten, mutta kun vain veikkaamalla voi voittaa ja lisäksi suomalainen voittaa aina. Harmillista on, että lottovoittajani saattaa valita voittoisan rivinsä verkossa, jolloin minä jään ilman. Taas.

Kirjan perusteella päätin haluta herrasmiehen (homo comis) - mikä yllätys! Ainoa ongelma on, että tämä on kaikkein uhanalaisin mieslaji. Tämä mieslaji ei ole pitkään aikaan kasvattanut kantaansa merkittävästi, joten tavatakseni maailman ihanimman ja kivan, minun on keskityttävä itseäni vanhempien miesten jälkien seurailuun. Tämän sivilisaatiohakuisen ja paikkauskollisen miehen voi löytää jopa kadulta.


Ostin pokkarin kerta halvalla sai. Tai tiedättehän te ne kolme kympillä pokkaritarjoukset. Aina löytää yhden kirjan, jonka ehdottomasti haluaa, mutta niiden kahden viimeisen kirjan valinta on lähes mahdotonta ja pitää valita vähiten huonot, koska eihän siitä halutusta kappaleesta ole valmis kuitenkaan täyttä kymppiä maksamaan. Tällä tavalla tein vahingossa hurjan hyvän valinnan. Aivan loistava naurattaja, jos on taipumusta nauraa miehille. Myös aivan loistava korvike tuhansia sivuja käsittäville markkinointiteorioille. Parasta viihdettä todellisuuspakoisille uusioneideille.

10 kommenttia:

 1. Nuo valtavirrasta poikkeavat kirjat ovat usein hyviä vaikka nykyisin en lue juuri lainkaan mutta joskus. Parhaita ovat ne joissa elämää pohditaan aivan yllättävästä näkökulmasta ja pieni pilke silmäkulmassa kuitenkaan itse asiaa unohtamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihan ehdoton helmi ja nappivalinta. Mutta jos tällä linjalla jatkan jossain vaiheessa, niin pitää ehkä hankkia opus nimeltä 211 asiaa jotka joka mimmin pitäisi tietää. Se lupaa paljastaa mm. sen, kuinka kuristaa mies reisien välissä. Miehille vastaava teos paljastaa esimerkiksi sen kuinka pieru sytytetään palamaan. Ehdottoman hyödyllisiä opuksia siis. :D

   Poista
 2. Kadulla olen löytänyt yhden miehen , kun kävelin kerran juhlista kotiinpäin ja siellä se lepäsi lumikinoksessa , jotakin mumisi , menin lähemmäksi ja sanoin että tarvitko apua ? Hän mumisi jotakin, sanoin hänelle : ojenna kätesi - mutta hän näyttikin minulle tyhjän hihaan ja sanoi että minulla ei ole kättä ... raukka , hän olikin kaatunut liukkaalla kelillä ja ei saanut ylös ... kun ei ollutkin yhtä kättä ... autoin hänet ylös ja mentiin omia polkujaan , mutta päässä kierisi ajatus että ... kato olisin saanut hyvän mieheni itteleni kun pesen puhtaaks ja ruokin ja hän varmasti ei ole väkivaltainen .. kun ei ole kättä lyöntiä varteen .. hehhee ... onneksi ei ollut yhteinen matka ... en tiedä hänestä enää mitään ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kädetön mies. Ei varmasti lyö, mutta jalkoja pitää kuitenkin varoa, sillä ne saattavat potkia. Ja jos hampaat oli suussa, niin saattaisi jopa sattua, jos se puree. Onneksi teillä oli eri suunta.

   Mutta oikeasti hienoa lähimmäisenrakkautta sinulta, kun autoit. Monet kävelisivät ohi tai vaihtaisivat kadun puolta tai jopa suuntaa. :)

   Poista
 3. Eli minulle! Ei pirskatti, miten tuo opus on mennyt multa ihan ohi?!? Tein heti varauksen ja saapuu toivottavasti luokseni ennen kevättä. Koska nyt (NYT NYT NYT) jos koskaan on hyvä aika hullaantua ja antaa hormoonien viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinullepa just, ja minulle! Toivottavasti saapuu ennen lumien sulamista, koska muuten menee koko vuosi hukkaan. Tai sitten sinun pitää käyttää muita opuksen vinkkejä hyväksi. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On se sellainen. Nauratti sekä äitiä että tytärtä ainakin meillä. Joten kohderyhmäksi kelpaavat myös teinineidit. Luulisin, että pariutuneetkin löytävät siitä oman huvituksensa. :)

   Poista
 5. Aivan ihana kirjavihje. Kiitos! Tuo on saatava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Suosittelen lämpimästi. Se on hykerryttävää iloa parhaimmillaan.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...