torstai 20. joulukuuta 2012

A niin kuin askeleita

Taisi vähän karata mopo käsistä. Lomailu ei todellakaan ole erityisen edullista nettikauppojen aikaan. Mutta kun mähän tarvitsin uusia treenikenkiäkin moneen eri menoon. Tällä kertaa tosin piti ostaa vaan kahdet: juoksuun ja kävelyyn. Kyselijöille tiedoksi, että ne maksoi vaan 20 euroa parilta  - tai ainakin melkein. Saanhan mä nyt vaihtaa vihkisormukseni lenkkareihin, jos haluan. Ehkä loput laitan johonkin muuhun hyvään tarkoitukseen.

Nämä Reebokin Traintonet meiltä jo löytyikin kotoa entuudestaan. Ovat olleet lainassa tyttärellä, kun äiti ei osannut arvostaa kiikkerää treeniä ennen kuin... No, ennen kuin se kiipesi omatoimisesti vaa'alle, ja totesi kuolevansa ristillä parin päivän päästä, ellei tee asialle jotakin nopeasti. Kaikki keinot on sallittuja sodassa, rakkaudessa ja henkilökohtaisen piiskurin huijaamisessa. Jos pitää saada nopeasti poltettua kaloreita, niin haluan uskoa, että nämä olivat osa salaista asettani kerta lupaavat tehostettua rasvanpolttoa. Vielä sunnuntaina vaaka näytti 2 kiloa enemmän kuin piti. Eilen raineri oli tyytyväinen ½ kilon painonpudotukseen ja pääsin pelkillä normaaleilla helvetin tuskilla. Mutta ehkä jatkossa vaan yritän pysytellä kurinalaisella tiellä, koska en varsinaisesti voi sanoa nauttineeni tilanteen hätäisestä korjaamisesta tehorääkillä.


Nämä piti saada vaan siksi, että ne on kerrankin jotain muuta kuin mustat. Pinkki tai muut sähäkät värit ei ole erityisesti mun suosiossa, mutta onhan se energinen pieni lisä. Kuka sitä sitten katselee oikeasti onkin eri juttu. Mutta ainakin sillä hetkellä, kun ne laittaa jalkaansa voi hymyillä pienelle pinkille.

Koska on Traintonet, niin pitää olla myös Easytonet kävelyyn. Ehdoton hankinta, koska keskustelupalstalla joku halusi tietää ihmisten mielipiteitä juurikin easytone kävelykengistä. Eräs nainen vastasi, että joku mies oli tullut sanomaan hänelle lenkillä, että hänellä on niin kaunis hymy ja silmät, että ei mitään rajaa. Odotan innolla ensimmäistä kävelylenkkiäni. ;)


Ilokseni sain myös ilmoituksen, että joululukemiseni ehtii kuin ehtiikin jouluksi kotiin. Osa jää joulun jälkeiseen aikaan, mutta enköhän mä kahdella kirjalla kuitenkin pärjää pyhien yli. Tulossa on Brändikästä ja Menestystä ja moraalia. Ihan kevyttä lukemista siis. Vaan kun aion hyötyäkin niiden lukemisesta. Kirjoittamalla niistä myös esseen saan raapaistua yhden opintopisteen ja olen taas askelen lähempänä tavoitettani.

PS. -S-, pitäydyn edelleen valinnassani. :)

6 kommenttia:

 1. Mukavia lukuhetkiä tiedossa, näemmä! Ja kävelyretkiä.

  Minä jos lähtisin puuskuttamaan tuollaiset jalassa pusikkoon, saattasin saada kommentteja kauniista irvistyksestä ja helakanpunaisesta väristä naamallani.

  Nimimerkki Treffiseuraa tarjolla Alkon ovella tänään. Huokaus. Sanoin ystävälleni, että tarkentaisi vähän iltarukoustaan. Eilen se eräili, että prinssi Rohkea on juuttunut ratsuineen lumeen. Rukoile kovemmin, ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukuhetkistä ainakin tulee mukavia. Kävelyretkiä tuskin noissa kengissä tulee tehtyä vähään aikaan, koska maas on hanki ja järvet jäässä. Mutta ehkä joku huomaa mun säihkysilmät ja valloittavan hymyn salilla jo ennen kevättä. :D

   Olen kyllä tosi pettynyt, jos mulle ei käy samalla tavalla kuin arvion antaneella naisella. Siis täytyihän kaiken johtua just noista taikatossuista. Niissä on varmaan sellainen suodatin, että katsoja näkee ja kuulee pelkästään hyvät asiat ja ei edes huomaa puuskutusta ja helakanpunaista väriä kasvoilla.

   Miksi kutsutaan tarjolla olevaa treffiseuraa Alkon ovella? Voisiko sitäkin kutsua hyväksi aluksi, koska tosta ei voi päästä kuin ylöspäin? Sait minutkin rukoilemaan teidän puolesta ainakin voimia välttää kiusaus tarttua syöttiin. ;D No ethän sinä nyt sentään niin epätoivoinen ole!

   Poista
  2. Mä haluan sellaiset kengät (ja suodattimet) että vastaantulijat ei huomaa makkaroita mahassa eikä allejakaan. Mistähän niitä saisi? Ja vielä siihen 20e edulliseen hintaan?

   Poista
  3. Siihen noi ei pysty, koska sama nainen jatkoi, että ei vielä kehtaa pukeutua trikoisiin, joten niin tehokkaat nää ei ole. Tosin se oli sen oma käsitys itsestään eikä vastaantulijoiden. Vinkkaan sulle heti, jos sun kriteerit täyttävät kengät löytyy jostain edullisesti.

   Poista
 2. Neo, otitko huomioon sen, että eri vaa'at näyttävät erilaisia lukemia? Jospa sinun kotivaakasi näyttää isompia lukemia kuin treenipaikkasi vaaka. Minulla heitto on yleensä toisinpäin. Kotona punnitsin itseäni kohtuullisen tyytyväisenä, mutta annas olla, kun uskaltauduin jonnekin muualle punnitsemaan painoni. Sitten ostin meille digivaa'an, joka ei huijaa (ei ainakaan niin törkeästi kuin entinen).

  Kyllä juoksu- ja kävelykengät pitää olla erikseen, niissä on erilaiset rakenteet ihan tarkoituksellisesti. Olet tehnyt edullisia kauppoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti, eikun tässä tapauksessa onneksi, otin kyllä huomioon sen, että äidin digitaalinen (!) vaaka näyttää noin 2 kiloa liikaa. Muutenhan olisin kuollut siihen paikkaan, jos kiloja olisikin tullut 4 ylimääräistä. Kotonahan meillä ei vaakaa ole eikä tule, koska sellaisia ei tarvita, kunhan olo tuntuu hyvältä.

   Nii-i. Edulliseksi tuli, vaikka ei ne ehkä ihan 20 € pari maksaneetkaan. Mutta vihkisormuksesta saatu hinta riitti ja jäikin vielä johonkin tuhlattavaksi asti. :)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...