torstai 13. joulukuuta 2012

K niin kuin kuus ja puol

No niin. Tässä se taas nähdään, mitä mun lomaileva mieleni pystyy tuottamaan...
 1. Miksi, oi miksi, joka jumalan kerta, kun posti tuo ajan milloin mihinkin, niin se on aina kello 9 aamulla? Perustuvatko kaikkien palveluiden ruuhkat siihen, että otetaan vastaan vain yksi asiakas päivässä ja se aika on aamulla yhdeksältä? Mitä ne ihmiset tekevät lopun päivää?
 2. Me olemme kulkeneet yhdessä melkein 4 vuotta ja nyt se teki mulle sen ensi kertaa. Valaisi tieni puolentoista minuutin ajan. Se oli niin romanttista ja huomaavaista. Köh, köh. Puhun autostani (tunnetaan myös nimellä Eugen), josta vahingossa löytyi uusi follow me -toiminto jo nyt. Pitäisikö joskus edes selata käyttöoppaat läpi, niin tietäisi, mitä kaikkea ne osaa?
 3. Olen ehkä hiukan sekaisin. Heti loman alkamisen kunniaksi aloin katsella jo, mitä tekisin keväällä. Oli iloista huomata, että se tutkinto tosiaan tulee olemaan kasassa jouluun 2013 mennessä. Tai siis, se on 3 opintopistettä vaille, koska en vaan löydä mistään sellaista kurssia, jolle haluaisin osallistua. Ehkä VirtuaaliAMK tulee apuun ja ehkä koulutuspäällikön kirstusta löytyy rahaa siihen. Pikaisella vilkaisulla siellä menisi ainakin Projektledning och administration, Svenska i medierna ja Välfärdsstaterna i Norden...
 4. Nythän ne loistoajatuksen ilmaan heittivät - että ihan palkka-ale. Se on varmaan tosi motivoivaa työntekijöille, jotka nytkin joutuvat senttiä venyttämään. Ihan sama jos vaikka hakisi saman rahan sitten vain piipahtamalla toimeentulotukiluukulla. Miten mä en nyt innostu tästä ajatuksesta yhtään?
 5. Tiesittekö, että joulupukki etenee 2100 kilometrin sekuntivauhtia poroillaan? Mä haluan samanlaiset 5,6 miljoonaa antlerodynaamiset sarvet omaavaa poroa!
 6. Mä en ole koskaan voittanut mitään ja nyt taas. -S- on päättänyt viimein blogittaa ja onnistuin ehdottamaan blogille nimeä, joka hiukan muokattuna päätyy blogin nimeksi sitten kun. Nyt olen sitten vaikean valinnan edessä, kun pitäisi päättää, mitä eniten olen vailla. Tai ainakin toiseksi eniten. Mutta kiitos -S-, kun valitsit mun mielestä hyvin ja viisaasti.½   Mä en vieläkään tajua, että on loma. Mitä sillon kuuluu tehdä? Natsin mielestä käydä salilla. Valitsin täksi illaksi kuitenkin Nacho Cheese Ballsit. Aika liki. Vai mitä?

16 kommenttia:

 1. Tossa oli monta kohtaa, jotka meni multa yli hilseen. Vika ei ole sinussa, se on minussa... Ja ehkä kellonajassa.

  Auton follow me -toiminnosta en tajunnut tuon taivaallista (siis seuraako se sua tuolla kaduilla ja näyttää valoa?) ja ihmettelen myös, miten joku on päättänyt "viimein blogittaa" kun kyseinen blogi näyttäisi olevan yli vuoden vanha ja joka kuussa on ollut actionia. :D
  Ekan kohdan tajusin sentään, kun hetken tavasin, että miten niin posti tuo aikoja..? Mulle yleensä kello tuo ajat. Ai siis ajanvarausaikoja!

  Tuli vähän Homer Simpson -olo tässä kohtaa. D'oh! (Oon ehkä juonut liian vähän Fantaa). ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että vika on kellonajassa, koska sinussa ei voi olla mitään vikaa. Selitän silti hiukan...

   Auton follow me -toiminnon ymmärsit melkein oikein. Ei se onneksi seuraamaan lähde, mutta näyttää valoa valitun ajan. Yksi ratin halaus tuottaa 30 sekuntia, kaksi 60 sekuntia, kolme 90 sekuntia jne. Älä edes kysy miksi halailin rattia nytkään. :D

   Onhan hän blogittanut sitkeästi ja hartaasti, mutta kun blogin nimeksi on jäänyt kaikesta huolimatta "Blogittaisko vai nou"

   Eka kohta tajuttu täsmälleen oikein. Se on tällaiselle ei niin aamuihmiselle ihan valtavan kurjaa. Alan ehkä soittelemaan aina ja kertomaan, että mulla on kalenteri just siihen aikaan joka päivä hirmu varattu, joten heiltä millään löytyä yhteisesti sopivia aikoja kymmenestä eteenpäin.

   Pitää juua enempi Fantaa, että säilyy fantastisena! ;D

   Poista
  2. Nyt tekee paljon enemmän järkeä! (Huomaa, suora käännös englannin kielestä "makes much more sense").
   Paitsi tuo ratin halailu. Mutta en kysy. :D

   Poista
  3. Käännöskukkanen. :D

   En osaa selittää sitä halailua itsellenikään, joten en edes yritä asettaa sitä sanoiksi peräkkäin.

   Poista
 2. Hyvä valinta, nacho cheese ballsit on mun perversio. Onneksi niitä saa pikkupusseissa!

  Miten se nyt menikään, kuusi ja puoli on melkein seitsemän - eiku kuusi ja puoli osaa seitsemästä.

  Oikein oikein rentouttavaa lomaa. Ehkä sun ei just nyt tarvi miettiä sitä kurssia? Eikä ehkä joulupukin porojakaan (mihin ne mahtuisi?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ballsit oli oikeastaan tyttären valinta. Koska pikkupussia ei ollut saatavilla, joutui tyytymään isompaan. Epätoivoissaan sitten pyysi, että voisinko syödä loput. Mitäpä äiti ei tyttärensä eteen tekisi. ;D

   Nyt tajuan itsekin mistä toi puolikas tuli. Olisi pitänyt käydä kuopuksen matikka paremmin läpi, niin otsikointi olisi sujunut paljon oikeaoppisemmin.

   Mä mietin sen kurssin jo valmiiksi. Media Relations and PR tuli siitä. Yöllä laittelin vielä kilometrin verran perusteita koulutuspäällikölle miksi juuri tämä kurssi ja aamulla mun suunnitelmasta oli tullut meidän suunnitelma. Jos nyt vielä käyn ilmoittautumassa sille, niin sitten sen jälkeen alan rentoutua.

   Joulupukki ja sen porot tosiaan on hiukan vaivanneet mieltä. Tiede -lehdessä oli artikkeli, jossa kerrottiin 24 totuutta joulupukista eikä porojen suuri määrä ollut suinkaan ainoa mieltä vaivaavista. Ajattele esimerkiksi sitä, että joulupukin ei tarvitse käydä pissalla koko reissulla, mutta poron kusema on noin 7,5 kilometriä eivätkä ne osaa pissiä lennossa. Aika töksähtelevää on pukinkin matka jouluaattona: kova vauhti ja äkkipysähdyksiä jatkuvasti. ;D

   Poista
 3. Voi hitsi, nyt taitaa tulla mullekin unettomia öitä porojen takia. (Ja täytyy kaivaa esikoisen Tiede-lehti jostain.)

  Kostoksi ohjaan sut Susikairan autokouluun: http://susikaira.blogspot.fi/2010/06/kaira-autokoulu-osa-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se lehti voi olla vielä kovin syvälle hautautunut, koska posti toi sen vasta pari päivää sitten. Älä silti menetä yöuniasi pukin vuoksi. Jos on elänyt niin pitkään kuin se, niin kaipa se pärjää. :)

   Oih, ihanaa kun ohjasit Susikairan vanhempiin juttuihin. Teki hyvää taas nauraa akan jutuille, kun siellä nyt on ollut surua, murhetta ja huolta ja vähempi kirjallisia tuotoksia. (Toivoo voimia sinne) Ihan loistavat ohjeet muuten. Pitäisi ottaa autokoulujen opetussuunnitelmaan mukaan. :D

   Poista
  2. Anteeksi perjantai-häiriköintini, mutta en millään voi vastustaa kiusausta. Minä menettäisin mielelläni yöuneni tuota, hmm, pukin takia ;-)

   Akalle voimia minultakin - ja provisiot autokouluilta!

   Poista
  3. Saahan minua häiriä varsinkin, kun tässä parhaillaan surffailen. Valvottava pukki...ei, en ole vielä niin epätoivoinen, jotta pukin huolisin. ;D

   Poista
 4. Koita nyt hyvä ihminen rauhoittua tai saat sydänkohtauksen ennenkuin lomasi on edes puolessa välissä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhoituin jo, kun kevään suunnitelmat on nyt selvillä ja paketissa. Nyt ne voi unohtaa, kunnes tulee toteutuksen vuoro. Heräsin itse asiassa juuri piiiiiitkiltä päikkäreiltä. Jos mussa joku paikka pettää, niin sydän se ei ole. *kop,kop, koputtaa päätään* ;D

   Poista
 5. Mä aion keväällä ilmoittautua lisäopintoihin.. saa nähdä kuin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, eteenpäin sanoi mummo lumessa. Toivottavasti käy hyvin. :)

   Poista
 6. 2. Follow me on kiva näin pimeän aikaan, kiva että löysit niinkin pian! :)
  Itse jäin aluksi tyhmänä follow him, et sammuhan valaistus varmasti. Sammuu se.

  3. Täytyykö 3 opintopistettä olla joltakin määritetyltä alueelta vai voiko sen itse valita?

  VastaaPoista
 7. Kyllä siitä täälläkin tuli aluksi follow him -toiminto. Lisäksi hänen ajanlaskunsa alkaa vasta ovien lukkimisesta, joten aika kauan toljotettiin toisiamme. ;D Täällä, missä pihavaloja riittää ja osa vielä liiketunnistimilla se on aika turha, mutta toisissa oloissa tosiaan tarpeellinen.

  3 opintopistettä osoittautui mahdottomaksi. Periaatteessa sen saa sijoittaa vapaasti valittaviin, joten vaikka nypläys kurssi kävisi, jos se olisi korkeakoulutasoinen ja saisin perusteltua tarpeen kirstun päällä istujalle. Tein kuitenkin ratkaisun, että rajoitan toisen kurssin opintopistekertymän pienemmäki(koska siihen pystyy itse vaikuttamaan) ja anon koulutuspäälliköltä 6 opintopisteen kurssin. Suunnitelma oli toimiva, koska sain luvan hakea valitsemalleni Media relations and PR -kurssille. Eikä tarvinnut kuin keksi tuhat ja yksi perustetta kuinka sidon saamani opit myös opinnäytetyöni aiheeseen.

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...