keskiviikko 19. joulukuuta 2012

N niin kuin Neo numeroina

Tähän alkuun kuuluisi sanoa, että enhän mää tämmösiin usko, mutta teinpä nyt kuitenkin. Se vaan, että sen lisäksi, että monet jutut osuu kohdalleen jopa tuplasti, niin saatan jopa hiukan uskoa. Eli, kun kerta moni muukin jo (Peppone, Nollavaimo ja -S-) niin täytyihän minunkin.

Rajatieto.orgin numerologihan se näitä tietoja antoi syntymäajan ja nimen perusteella. Jäin miettimään, että mikä nimistä olisi se, jonka se oikeasti haluaa. Kuukkeloimalla löytyy tieto, että ristimänimi olisi se eikä frouvaantumisen tai muun syyn vuoksi muuttunut nimi. Otinpa sitten molemmat ihan vaan arvioidakseni, kumpi sopii paremmin. Oli oikeastaan hämmentävää huomata, että ristimänimi kuvaa oikein hyvin sitä ihmistä, joka aikaisemmin olin ja nykyinen nimi puolestaan on paljon lähempänä tätä hetkeä. Tosin tunnistan nykyisyydessä myös paikoittain vanhaa minää eikä välttämättä aina siinä positiivisessa merkityksessä.


Näyttäisi lisäksi siltä, että karmaansa ei pääse karkuun, vaikka vaihtaisi nimensä kokonaan. Luultavasti se lasketaan syntymäajan perusteella, koska kokeilin sukunimenä myös entistä sukunimeäni. Mä en siis tiedä tästä mitään, kunhan arvailen.

KARMAN LUKU 11

Luku liitetään henkiseen tietoon.
Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös kakkoseksi. 1+1=2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, muuta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuitiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahingossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet: johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.

PYRKIMYKSEN LUKU 

Ennen vanhaan 4
Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku.
Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen keräilijä, jolle arvot ja rajat on tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanjaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet: itsepäisyys, pessimismi sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Uusi uljas Neo 1
Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita.
On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kielteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

VAIKUTELMAN LUKU

Ennen vanhaan 1 --> ks. pyrkimyksen luvun uusi uljas Neo

Uusi uljas Neo 7
Henkisyyden, itsetuntemuksen ja analyyttisyyden luku.
Seitsemän on kuin pyhitetty lepopäivä. Ei ole syytä kiirehtiä mihinkään, huolehtia mistään arjen ongelmsita. Asiat edistyvät omalla painollaan. Hitaus ja verkkaisuus luovat oivat puitteet sisäiselle tilinpäätökselle, harkinnalle ja sisäiselle kasvulle. Luvussa on paljon vetäytynyttä energiaa, joka takaa sen, ettei suuremmat sosiaaliset tilanteet ja ylimääräiset kissanristiäiset kiinnosta. Vain ns. oma laumasi ja samanhenkiset ihmiset vetävät puoleensa. Henkiset asiat, meditaatio, jooga ja mystiset kyvyt kiinnostavat ja tämä ajanjakso antaakin sille mahdollisuuden kaikessa tapahtumattomuudessaan. Seiskaihmiset ovat syvällisiä totuuden etsijöitä, älykkäitä ja analyyttisia. Ammatiksi sopii hyvin tutkija, lääkäri, opiskelija. Kielteiset puolet: vetäytyy vastuusta hankalissa tilanteissa, ei kestä vastoinkäymisiä.

MINUUDEN LUKU

Ennen vanhaan 5
Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku.
Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti, kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuihin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, snakaruuttakin jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet: kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Uusi uljas Neo 8
Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku.
Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä, joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanjaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luo uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhteissa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja ovat yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet: joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.4 kommenttia:

 1. Mä tein tuon saman kun huomasin sen Nollavaimon blogissa. Nyt tein uudestaan ja olen ihan sekaisin ja äimänä näistä eri mahdollisuuksista. Mä en enää edes tiedä mikä mun nimi on. Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhoitu ja vedä syvään henkeä. Sitten otat ajokorttisi ja tavaat siitä nimesi. Se on se sun nimi, joka oot tänään. Paitsi jos tulos ei miellytä, niin valitse vapaasti se sun mielestä imartelevampi vaihtoehto. ;)

   Poista
 2. Mäkin tein tuon pari aamua sit, ei osunut ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siltä, että sulla on joko väärä syntymäaika tai väärä nimi tai jopa molemmat. Mitäs sille vois tehdä?

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...