torstai 20. joulukuuta 2012

M niin kuin maailmanloppu

Kävin apteekissa. Ostin huulirasvaa, kun en muuta keksinyt. Shokkitarjouksena kaksi Acon huulirasvaa apauttiarallaa neljällä eurolla. Normaalisti ehkä maksavat yhdessä 4,20 tai jotain. Mutta säästin! (Mikä siinä on, että mistään kaupasta ei kehtaa poistua tyhjin käsin, jos sinne on sisään mennyt?)

Kotona huomasin, että vatsaan sattuu vieläkin eikä lääkekaapista edelleenkään löydy Buranaa. Auts! Myös lempipesuneste unohtui ostaa. Saisiko jostain ostaa vähemmän lahon pään? Tämä alkaa olla jo huolestuttavaa jopa multa. Tosin, jos se maailmanloppu huomenna tulisi, niin ei tarvitsisi päätään edes tällaisilla maallisilla asioilla vaivata.

Harmi vaan, että Uudesta Seelannista lähettivät joitain tunteja sitten terveisiä, että joko ovat kuolleita tietämättään tai sitten yhä hengissä. Maailmanloppu on peruttu. Tai oikeastaan sitä ei ole peruttu, vaan se on ehkä yksi eniten tahallaan tai tahattomasti väärinymmärretyimmistä tapahtumista ever. Ja jos joku rakensi oikeasti bunkkerin, niin tuliko koskaan mieleen, että maailmanloppu koskee myös bunkkereita? Mutta varmasti kiva kokemus se rakennusprojekti.

Sitä vaan, että mayat on koko ajan ennustaneet uuden aikakauden alkamisesta, johon toki liittyy vanhan aikakauden päättyminen, mutta ei varsinaisesti sanoneet, että maailma sanoo poks. Äkkiseltään vaikuttaisi siltä, että ihmiset ei vaan tajua haastetta. Sen verran suuri vitsi tästä on tullut.


Kerta muutkin pääsee kertoilemaan keskusteluista lastensa kanssa, niin tämä on pakko jakaa myös teidän kanssa:

- Myin mun vihkisormuksen.
- Tiedän. Luin sun blogista.
- Ai, no ei puhuta sitten siitä.

Kohta se tulee ja vaatii toisen huulirasvan omakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...