torstai 27. joulukuuta 2012

A niin kuin alaston totuus

Partapappa peräänkuuluttaa alastonta totuutta, taas. Tällä kertaa kuulemma riittää oikein hyvin pelkkä kasvokuva. Viimeksi peräänkuulutus tuotti alastomia periä toistensa perään eikä enää tiennyt mihin blogistaniassa uskaltaa silmänsä suunnata, jos haluaa viettää perättömän päivän. Mä komppaan tällä kertaa pappaa, koska minustakin olisi kiva nähdä kenen juttuja oikein lueskelen ja kenen kanssa höpöttelen. Kasvokuvia kehiin, jookos?

Koska oma kasvokuvani on möllöttänyt profiilikuvan paikalla jo hyvän aikaa, niin enpä nyt ole toista sellaista julkistamassa. Alaston totuushan lähti liikkeelle jostain akkain hömpötyksestä, että pitää julkaista meikitön kuva. Se on sen verran paljon vaadittu, etten pysty. Siis ihan siitäkin syystä, että meikitön hetki olisi aamulla eikä kukaan varmasti uskalla tulla lähellekään saati ottaa valokuvia musta silloin. Toinen meikitön hetki on joskus niin myöhään, ettei kukaan enää valvo kanssani kuvatakseen täysin meikitöntä Neoa.

Urbaanisanakirja määrittelee alastoman totuuden peittelemättömäksi ja kaunistelemattomaksi todelliseksi tilaksi. Sanonta muka tulee siitä, että vaatteilla esimerkiksi vartalonsa voi esittää paremmassa valossa kuin se todellisuudessa on. Mun mielestä rajansa on vaatteiden valehtelukyvylläkin. Kaksi kuukautta sitten hankitut housut on mulla nykyään kotihousuina, koska eivät kiristä eikä purista mistään - tosin eivät kyllä oikein pysy ylhäälläkään. Mutta ainakaan ei ole perä edukseen ennen kesää muutenkaan, joten alaston totuus se on tämäkin. Nih!

Tässä kohtaa lienee parasta vaihtaa vaatteet ja lähteä alennusmyynteihin ennen kuin katumus iskee. Tiedän, että mulla tulee tästä kuvasta vielä aivan yhtä alaston olo kuin aikanaan esitellystä työpaidastakin. Tosin sen teksti oli kammottava ja lisäsi tuskaa. Se oli suoranaista henkistä väkivaltaa. Siinä paidassa on kuin Jesse Kaikurannan kammottavassa radiosoitossa, jossa hän laulaa jotenkin niin, että "tule ostamaan, mä myynnissä oon". Puistatus.

14 kommenttia:

 1. Joo, ei tule tapahtumaan, mutta sähän oletkin lähes yksinoikeudella nähnyt mun kasvoni. ;)

  Haha, enpäs ole kuullutkaan/kuunnellutkaan tuota Jessen biisiä. Aika karua, jotenkin. Ehkä jopa laitonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tarvi. Muistan vielä suurin piirtein miltä näytät ja jos meinaa unohtua, niin tilataan uudet blogipikkujuhannukset vaikka. ;)

   Se on kammottava. Tarkistin spotifysta ja se "vie mut kotiin" alkaa noilla sanoilla. Laittomuuksista en tiiä, kun sehän trokaa itse itseään. Tosin vaikuttaa hiukan reppanalta ja uhrilta. Sitä paitsi radiolevitys voidaan ehkä laskea julkiseksi paikaksi, mutta se ei kyllä puhunut seksistä. *toivoo, että saisi tehtyä kappaleesta rikollisen* :D

   Poista
 2. Jiieii! Olen nyt niin onnellinen kuin mies vain voi olla vaikka haaveeni ei täysin toteutunutkaan. Kaikesta huolimatta kiitos, sinä se olet sellainen joka osaa piristää päivää juuri oikealla tavalla. (lick, love and lust)
  Joko olet vallan helvetin notkea tai sitten sulla on kuin onkin MIK piilossa kämpilläsi...meinaan kuka on ottanut kuvan!? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, että sellaista alastonta totuutta vielä kaipailisit. No, ei ollut MIK piilossa kämpilläni, sydämessäni kyllä. Ihan itse taivuin noinkin huikeaan suoritukseen kuvatessa. ;)

   Kiva, kun olet noin helposti ilahdutettavissa.:)

   Poista
 3. No ei sit muuta
  http://kantapoyta.files.wordpress.com/2012/12/panda.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei siellä pandaa ollutkaan vaan joku blondi. Sellainen kuin kuvittelinkin siellä olevan. :)

   Poista
 4. Hee, tykkään itse tekstipaidoista mutta tuo oli aikast hupaisa :D Ja takalistosta en ala omaan plokiin kuvia laittamaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se nyt naurattaa, kun on haudattuna vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan. Oli tosiaan ensimmäinen ja viimeinen kerta tuolloin, kun käytin sitä. Kiusallisin työpaita ikinä silti yhden päivän ajan. :D

   No, naaman oon nähnyt, se riittää mulle. Takaliston näyttäminen ei ole ehdoton vaatimus edes verhottuna. ;)

   Poista
 5. Hitto ku ei voi enää vedota siihenkää, et kännipäissäni haasteen laitoin... ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se olis tilannetta mikskään muuttanut... Känni ei ole mikään puolustus. ;D

   Mutta kyllähän me nyt keksitään sulle joku kiva pikku haaste tässä lähiaikoina...

   Poista
 6. Tekisi mieleni sanoa, että perästä kuuluu, mutta - öö - tässä tilanteessa se saattaisi kuulostaa jotenkin sopimattomalta. Niinpä muotoilen sanottavani niin, että olen vähän hidas ja tulen perässä. Ehkä huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Eihän tässä mikään kiire ole, kun lomalla saa hitailla ja hiihdellä perässä. Jännää muuten, että vaikka pyhistä ei ole montaa päivää ja vaikka on lomalla, niin jotenkin sitä silti odottaa ihan hassuna perjantaita. Jee, perjantai!!!

   Poista
  2. Tiedätkö, mä olen jo niin lomalla, etten edes tiedä mikä päivä on. On pitänyt koko viikko tankata et jouluaatto oli maanantai, ja nyt täytyy sit olla yks, kaks, kol - hmm - torstai?

   No tänään tiedän hyvin että on perjantai kun on kuopuksen kaverin synttärit ja saan pari tuntia sitä kuuluisaa omaa aikaa. Painun hakemaan uuden vuoden juhlajuomat ja syömät ja kirppareillekin jo kerkiän. Joten, jee - perjantai!

   Poista
  3. Pyhien ja lomien tarkoitus onkin vain sotkea sisäinen kalenteri. Arkiperjantaivainu on silti pettämätön. :)

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...