tiistai 31. tammikuuta 2012

H niin kuin henkinen este

Aloitin tänään päiväni ilmoittamalla ryhmälle, että mulla on henkinen este ymmärtää koko smart data strategiaa, joten turha odottaa mitään ihmeitä. Valitettavasti sama henkinen este tuntui olevan kaikilla ryhmän jäsenillä. Tosi lupaavaa. Maanantaisesta presentaatiosta tulee varmasti erittäin antoisa. Oikein odotan yleisön kysymyksiä aiheesta. "Ööö, ööö, ööö. *relieved smile* There are other group members among audience. They can give you an example.*innocent smile*" Viattomalla hymyllä ja toisten liemeen saattamisella pääsee aina itse pinteestä.

Katoliset munkit väittivät, että kärsiessään ahdistuksesta, täydellisyyden tavoittelusta ja hämmennyksestä (ai yksi henkinen este - tuossahan on jo nippu niitä) henkilön mieliala on epävarma, riittämätön ja toivoton. Kyllä ne munkit tietää!

Harmi, että en ymmärrä kuinka voisin kampittaa henkiset esteeni ennen esitystä kokemalla pelkoa, hämmennystä ja kauhua. Ainakaan mulla ei ole mahdollisuutta kokea kyseisiä tunteita ennen varsinaista esitystä.

Nyt palaan aineistoni ääreen enkä tule takaisin ennen kuin olen sisäistänyt, mitä siellä sanotaan. Varmin tapa ylittää henkiset esteet on oppia asia ytimiään myöten. EPOS:tahan se vaan on.

Enterprise Performance Optimization Strategy. Höh, siinähän se nyt kaikessa yksinkertaisuudessaan seisoo. Eikun oppimaan.

Edward Munch: Huuto
Kuva: Munch-museet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...