tiistai 5. kesäkuuta 2012

K niin kuin kiire

Olen joskus kuullut, että kiireessä ei synny kuin kusipäisiä kakaroita. Luultavasti se pätee täysin myös blogiteksteihin. Kesän ja töihin paluun kunniaksi annan itselleni enemmän siimaa. Uskon jo, että musta sittenkin oli teksti per päivä tahtiin vielä. Nyt kun olen todistanut sen itselleni, voin hyvillä mielin ottaa "kesälomaa" blogista ja palata normaaliin rytmiin, kun opintovapaa jatkuu. Loman kunniaksi en tee mitään kiveen hakattuja lupauksia julkaisutahdista. Saattaa olla, että kirjoitan pari kolme kertaa viikossa. Saattaa olla, että saan aikaiseksi vain yhden tekstin per viikko. Se jää nähtäväksi.

PS. Nauttikaa kesästä. Ootte ihan parhaita lukijoita, kanssabloggareita ja kommentoijia kaikki! Koska muun muassa...

2 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama tämän kesäkirjoittelun kanssa. Noita kuva päivässä -kuvia yritän kyllä julkaista mahd. usein, mutta mitään "mielenkiintoisempaa" tekstiä tuskin puskee ilmoille, ellen sitten kovasti innostu/pahastu jostain. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti innostuminen tai pahastuminen onkin ihan eri juttu. ;)

   Kuviakaan en edes yritä julkaista. Vaikka ehkä tähän pätee sama vain parille lähtemiseen ja puolilta öin kotiin. Se ei koskaan onnistu. Paitsi silloin, kun on ollut päinvastaiset aikeet.

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...