keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Y niin kuin yksi yö

Naisille on kirjoitettu oma kirja. Se kertoo Helmen mukaan ainakin sen, miten miestä kannattaa kehua ja kuinka valmistautua henkisesti ja fyysisesti yhden yön juttuun. Kehuminen ei tuota mulle henkilökohtaisesti ongelmia, jos vain on aihetta kehua. Valitettavasti myöskään toisen lyttääminen ei tuota mulle henkilökohtaisesti mitään estoja, jos toinen käyttäytyy epäkohteliaasti tai huonosti.

Keskitytään siis jälkimmäisiin ohjeisiin: mä en nimittäin rehellisesti sanottuna tiennyt, että yhden yön juttuihin kuuluu tai voi valmistautua. Mä en tiennyt, että siihen liittyy samanlainen suunnitelmallisuus kuin vaikkapa murhaan. Viittaus rikokseen ei tarkoita, että pitäisin yhden yön juttuja harrastavia naisia tai miehiä jotenkin rikollisina. Paitsi siinä tapauksessa, että luodaan toiselle turhia toiveita tai odotuksia jatkosta.

Fyysinen valmistautuminen
 • sopivat alusvaatteet
 • kondomit
 • piilolinssineste (jos käytät piilolinssejä)
 • astmapiippu (jos olet astmaatikko)
 • rahaa taksiin

  Jos menette treffeille ennen suunniteltua aktia:
 • älä syö ilmavaivoja aiheuttavaa tai vatsaa löysentävää ruokaa
 • älä juo itseäsi känniin
Olen jotenkin tyttöjen puheista ymmärtänyt, että mitä vähemmän valmistautuu, sitä varmemmin käy flaksi. Se ensimmäinen ja ehkä viimeinenkin yö sattuu kohdalle nimenomaan silloin, kun ylimääräinen karvoitus on poistamatta ja alusvaatteet on mallia mummo. Ja toisaalta, jos tavoitteena ihan oikeasti on yhden yön juttu, niin mitä väliä millään noilla on, jos vain saa sen mitä on lähtenyt hakemaan. Ainoastaan kondomit ja taksirahat olisi  pakollisia.

Henkinen valmistautuminen
 • Vältä syvällisiä keskusteluaiheita
 • Älä luo toivoa yhteisestä tulevaisuudesta tai parisuhteesta
 • Torju kaikki keskustelun aiheet, jotka eivät kiinnosta sinua tai kuulu sinulle (esim. exät, rahahuolet, muut kriisit)
 • Puhu mieltymyksistä makuuhuoneessa, millaisessa asunnossa hoito asuu, onko hän terve 
Mä näkisin, että syvällisiä aiheita pitää välttää kuin ruttoa, ettei vaan vahingossakaan kehity mitään henkistä yhteyttä. Makuuhuonemieltymykset ja terveyskysymykset puolestaan pyrkii varmistamaan, että selusta on kunnossa.
Näistä pakollinen on tiettyjen keskusteluaiheiden blokkaaminen. Oletus kai on, että tapaa tämän kyseisen tyypin ensimmäistä kertaa. Miksi silloin pitäisi oikeasti edes jutella kaikista vastoinkäymisistä elämässä? Mä voisin sanoa, että jos toinen yrittää ensi kohtaamisessa heti puhua vain murheistaan, niin kannattaa ehkä tosissaan miettiä, haluaako tällaiselta kriisipesäkkeeltä edes sitä yhden illan juttua.

Nyt vaan kaikki naiset suunnittelemaan yhden yön juttuja. Näillä ohjeillahan ei voi epäonnistua. Mun henkilökohtainen mielipide on, että yhden yön jutuistakin tuli nyt niin vaivalloisia ohjeiden myötä, että sellaisia voi sattua mulle jatkossakin vain vahingossa ja suunnittelematta. Tosin sellaista vahinkoa mulle ei ole päässyt sattumaan yli kymmeneen vuoteen, joten en pidä sitä erityisen todennäköisenä.

6 kommenttia:

 1. Sainpas hyvät naurut heti näin aamutuimaan... Kiitos Neo! :DD

  VastaaPoista
 2. Missäs vaiheessa iltaa sitä terveydentilaa ruvetaan utelemaan? Saisinko tarjota sulle oluen ja mites on, löytyykö klamydiaa tai syfilistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on varmaan pakko hankkia tuo kirja, koska eivät olleet osanneet Helmessä huomioida tätä asiaa. En tosin tiedä oliko tarkkaa ajankohtaa edes ilmoitettu. :D

   Mä lähtisin siitä, että kondomit on mukana noita alapään sairauksia varten. Ehkä enemmän siis mahdolliset mielenterveysongelmat saattaisivat olla kiinnostuksen kohteita. Emmehän me nyt kuitenkaan mitään maanvaivaa ole hankkimassa vaan seksiä kertaluonteisesti ;D

   Poista
 3. Öh, että oikein kirja yhden yön tarinoista...? Jo ovat kädettömiä nämä nykynaiset, kun kaikkeen pitää olla opaskirja. Tuollaiset oppi aikoinaan yrityksen ja erehdyksen kautta ja hyvin näyttävät opit olevan muistissa, vaikka viimeisimmästä yhden yön tarinastani on varmaan miltei kolmekymmentä vuotta, kun vähän virkistelin itseäni tekstisi äärellä. B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään pelkästään yhden yön tarinoista. Siellä ilmeisesti kerrotaan myös, kuinka miestä kehutaan oikea oppisesti ja uskottavasti - sekä se mitä nykynaiset ei todellakaan osaa eli valokuviin ei oteta sitä "ankka"poseerausta. Itseäni kiinnostaa ehkä eniten, kuinka käsitellään hämähäkkejä rennosti. Sitä en ole oppinut edes yrityksen ja erehdyksen kautta ;D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...