torstai 9. elokuuta 2012

H niin kuin hellä, hellempi, hellin

Hellä
Vannon todellakin sinkin nimeen, mitä flunssan hoitoon tulee. Mitä siitä, jos otin myös vähän c-vitamiinia, seleeniä ja antihistamiinia. Sinkki on se, jonka ansiosta mun ei ole tänään tarvinnut edes miettiä olenko huomenna jo työkykyinen. Tai voinko mennä jo tänään gynelle. Mitä nyt hetkittäin tulee jotain kummia yskäkohtauksia.

Hellempi
Naapurinsedästä (se mikään setä ole) on alkanut kuoriutua varsin huomaavainen herrasmies. Kun he tulevat pariskuntana vastaan, molemmat heistä tervehtivät, kuten hyvien naapureiden kuuluukin. Mutta kun herran näkee yksin, niin tapahtuu kummia. Kuten silloin kun tuttu mersu kurvaa vastaan, niin kuski vilkuttaa (oikeesti vilkuttaa) iloisesti. Tänään näin hänen säntäilevän hirveällä kiireellä kotia kohti, joten moikkasi vaan kaukaa. Manasin mielessäni, että nyt joudun odottamaan hissiäkin kauppakasseineni vaikka kuinka kauan, kun se ei voi odottaa ja käyttää hissiäkin aina. Mutta enpäs joutunutkaan, kun kiva setä oli lähettänyt hissin mulle valmiiksi alas. Luulen, että se on harvinaisen huomaavaista ja ajattelevaista miehiseksi ajatustoiminnaksi. Hyvin on naapurintäti kouluttanut miehensä olemaan pokerinaamalla, kun liikkuvat yhdessä.

Hellin
Hyvä on leidit. Olitte oikeassa, miesgyne on hellääkin hellempi ellei jopa hellin - jopa vatkatessaan rintoja. Lupasi soitella parin viikon sisään. Toivon tosin tällä kertaa, että tämä mies ei perääni soittelisi. Ei siksi, etteikö olisi ollut miellyttävä nuorehko mies. Vaan siksi, että hänen soittonsa tietää huonoja uutisia. Tosin lupasi, että saan soitella hänelle milloin vaan on jotain mielessä. Niin ja sainhan mukaani reseptinkin, ettei tulisi niin paha mieli kassalla. Oi miksi, miksi en opiskellut lääkäriksi? Ja kyllä, nyt kun se oikea on löytynyt, niin enhän mä häntä mihinkään vaihda.

Tilintekoa
Sitä vaan, että miksi te ette kertoneet ollenkaan mitään siitä, kuinka paljon suuremman vaivan joutuu näkemään mennessään miesgynelle? Pitää pyyhkiä pölyt ja hämähäkinseitin huolella pois, laittaa jokainen karva ojennukseen, poistaa ylimääräiset karvat (myös kulmista) ja muutenkin kiillottaa, puunata ja hajustaa paikkoja. Toki sitä kohteliaisuussyistä on naisgynelle mennessäkin pitänyt tarkemman huolen, mutta se ei ole koskaan vetänyt vertoja tämänpäiväiselle ruljanssille.

Ai jännittikö mua? No, jos verenpaine on normaalisti mitattaessa maksimissaankin jotain 120/70, niin nyt saatiin lukemaksi 149/95. Mitäs luulette? Olikohan siinä hiukan  ihan järjettömästi valkoisen takin ja ekakertalaisen lisää?

8 kommenttia:

 1. Okei, mutta mikäs kiire sulla oli saada ehkäisyrengas? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaha, sitä on luettu jotain rivien välistä. :D

   Muutamia syitä luetellakseni:
   - kuukautiskierron säännöllistyminen
   - kuukautisvuodon niukentuminen
   - kuukautiskipujen väheneminen tai poistuminen kokonaan
   - PMS-oireiden helpottuminen
   - endometrioosin väheneminen
   - kuukautisten ajoittamisen helppous

   + ne suojavaikutukset kaikenmaailman kasvaimille ja syöville

   Ai joo, enkä mä kyllä halua lapsiakaan, mutta siihen on tähänkin asti riittänyt oikein hyvin kieltäytyminen seksistä.

   Poista
  2. PMS:ää auttaa hyvin menolistica, eikä tuu sivuoireita, niinku joskus jollekki hormonaalisest ehkäsyst tulee. Ihan vaa vinkkinä.

   Poista
  3. Pistetääs korvan taakse, jos se joskus uhkaa. Onneksi se ei sentään listasta ollut se, joka osuu parhaiten omalle kohdalle. Olisi kohtuutonta, jos yhdellä ja samalla naisella olisi kaikki ongelmat.

   Poista
 2. Haa. Miun mielestä miesgynet on aina olleet jotensakin hellävaraisempia kuin naiset :-)
  Oikeatsi.
  Pakko on myöntää,etten ole kamalsti asiaa edes pysähtynyt miettimään, ja jostain syystä tu oasia ei ole koskaan miuta häiriköinyt.
  Ehkei sitten kohdille ni ole koskaan sattunut niin komiata tapausta,että paineet olisivatten nouseet sen takia. Tai ehkä se johtuu siitä,että eka miesgyne oli superasiallinen ja sillä tavalla jo omalla olemisellaan sai oman jännityksen katoamaan.
  Tajusi,ettei miul ole mitään sellaista näytettävää, mitä häen ei olisi jo joskus nähnyt.
  Tai jotain.
  Nykyään miulla on naisgyne. Valikoin hänet osaavan hlökunnana vustuksella tuossa kolmisen vuotta sitten. Ja naisen luona oli turvallisempi käydä, kun tuota omaa mammografia asiaa, ja äidin rintasyöpäasiaa käytiin läpi, tai kun oma keskenmeno joskus aikoinaan oli. Siinä kohden vain nainen voi tietää, mille naisesta voi tuntua.
  Ohoh, avauduinpas- mutta olihan se sallittua???

  Sinkki hyvä! Mainiota,kun muistutit, ostankin tyttärelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintti, tietenkin saa avautua. :)

   Näin se miesgyneneitsyys meni multakin. Ajatella, että olen dissannut heitä kaikki nämä vuodet, koska aina on ollut mahdollisuus valita sukupuoli. Yritin ajatella juurikin sitä, ettei mulla ole mitään uutta näytettävää hänelle, mutta ei keho ja verenpaine sitä silti uskonut.:D Silti kokemus oli niin miellyttävä (ei sattunut eikä oikein edes tuntunut missään), että seuraavallakin kerralla varaan aikani hänelle. Nyt siis varasin ajan hänelle, koska oli ainoa julkigyne tai siis ainoa, josta löytyi myös kuva. :D

   Olen hiukan eri mieltä siitä, että vain nainen voi tietää miltä keskenmeno tuntuu. Fyysisesti ehkä, mutta ellei sitä ole itse kokenut, ei varmasti tiedä mistään mitään. Tällaisessa tilanteessa mun kohdallehan osui äärettömän kylmäkiskoinen ja tunteeton naisgyne. Jälkeenpäin olen miettinyt, että olinko vaan niin herkillä, että otin asiat helpolla itseeni, mutta päädyin siihen tulokseen, että loukkaantuisin vielä tänä päivänäkin sellaisista sanoista. Puistatus. Ei puhuta siitä nyt enempää.

   Poista
 3. Ei sitä lekurin ammattia kannata haikailla. Yhtälailla siihen leipiintyy ku mihkä muuhun tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta, mutta ehkä sitten ammatinvaihdon kohdalla olisi tilillekin jäänyt lojumaan joku ropo enemmän. :D

   Poista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...