tiistai 28. elokuuta 2012

K niin kuin kiitollinen


Muuttolintu  Salaa Onnellinen -blogista  antoi tunnustuksen, joka olisi tarkoitus kierrättää eteenpäin. Laita hyvä kiertämään on hieno periaate, joten enpä jemmaile sitä tämän kauempaa. Kiitos Muuttolintu.Säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it-lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post It –lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin. 

Säännöt ovat tällä kertaa kovin helppoja toteuttaa, joten toteutan jokaisen. Kiitän, jaan, liitän ja olen iloinen.

Lempiblogeja on kylläkin hirmuisesti enemmän kuin 5, mutta tällä kertaa tunnustus lähtee seuraaville viidelle bloggaajalle. Nollavaimon paluu, Termostaattori, Enimmäkseen Harmiton, Solmukohtia ja Ajatusmurusia -blogien kirjoittajille. Käyn teille kaikille asiasta vielä huutelemassa illalla, mutta saa tämän täältä poimia aikaisemminkin.

8 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos!
  Viimeinen kohta tulikin toteutettua jo ensimmäisenä, eli olen iloinen saamastani tunnustuksesta. :)

  VastaaPoista
 2. Yksi, kaksi, kolme. Saatan olla huutelematta asiasta blogissanne enää, vaikka suuntaankin niihin seuraavaksi. Olkaa hyvät. Olette rakkauden tunnustuksenne ansainneet. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Neo. Löin kaksi tunnustusta yhdellä bloggauksella ja tein hetki sitten tunnustuksen velvoittamat manööverit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, miten kommenttisi on jäänyt kokonaan vastaamatta, vaikka olen sen hyväksynyt. Nopea kosketusnäyttökäsi hyväksyy, ja hajamielinen pää ei muista aina vastata. Höh.

   Myöhäisesti ole hyvä. :)

   Poista
 4. Who do you love and who loves you?!

  Kiitos :)

  VastaaPoista

Jotain sanottavaa asiasta tai asian vierestä? Sano se nyt tai myöhemmin, mutta älä vaikene iäksi.

Kaikki kommentit päätyvät ensin sähköpostiini hyväksyttäviksi. Valtaosa kommenteista myös hyväksytään, koska tykkään kommentaattoreistani - sekä vakituisemmista että satunnaisista. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...